Evernote analog - o le a le mea e filifili?

Pin
Send
Share
Send

Evernote na taʻua e uiga i la matou '' upega tafailagi sili atu ma le faʻatasi. Ma e le o se mea e ofo ai, ona o le lauiloa lauiloa, mafaufau lelei ma le sili ona lelei o lenei auaunaga. Ui i lea, o loʻo fai pea lenei tala e uiga i isi mea - e uiga i tagata tauva o le elefane lanumeamata.

E taua tele i le vaitau ua tuanaʻi mai lenei mataupu, e fesoʻotaʻi ma le faʻafouina o tau o kamupani. O ia, manatua, ua le toe faauo. I le faʻatauga fua, o taimi nei o synchronization ua na o avanoa i le va o masini e lua, o le vaomatua mulimuli mo le tele o tagata faʻaaoga. Ae o le a le mea e mafai ona suia Evernote, ma pe e mafai, i le mataupu faavae, ona maua se isi filifiliga? O lenei ua tatou sailia.

Google tausi

I soo se pisinisi, o le mea e sili ona taua ole talitonuina. I le lalolagi faʻakolekisi, o le talitonuina e masani ona fesoʻotaʻi ma kamupani tetele. Ua tele a latou polofesa atiaʻe, ma lava mea e faʻatautaia ai mea faigaluega, ma sifi o loʻo aufaʻalua. O nei mea uma e faʻatagaina e le gata e atiaʻe se oloa lelei, ae ia lagolagoina foi, ma i le tulaga o mea le lelei toe faʻaleleia vave faʻamatalaga e aunoa ma le afaina ai o tagata faʻaaoga. Tasi le kamupani faapena o Google.

Latou zamelochnik - Tausi - ua i ai i luga o le maketi mo sili atu nai lo le tausaga ma e fiafia tele lauiloa lauiloa. A o le i alu saʻo i le aotelega o foliga, e taua le maitauina o loʻo avanoa talosaga mo naʻo le Android, iOS ma le ChromeOS. E i ai foi ni tele faʻaopopoga ma talosaga mo lauiloa taʻutaʻua ma se 'upega tafaʻilagi lomiga. Ma o lenei, e tatau ona ou fai atu, faʻatagaina ni tapulaʻa.

Sili atu ona manaia, feʻaveaʻi polokalama ua tele naua gaioiga. I totonu oi latou, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faia ni tusilima tusitusi, puʻeina leo ma puʻe ata mai le mea puʻeata. Pau foliga tutusa i le upega tafailagi o le faʻapipiʻi lea o se ata. O le isi vaega o tusitusiga ma lisi. Le fesoʻotaʻiga i luga o tusitusiga, poʻo le faʻapipiʻi o soʻo se faila, poʻo ni api poʻo se mea e tutusa ai iinei.

Pau a le auala e mafai ai ona e faʻatulaga au tusitusiga o le faʻailogaina ma pine. Ae ui i lea, e aoga le viia o le Google mo, e aunoa ma le soona faʻateleina, o se suʻega matagofie. Lenei oe maua se tuuʻesega e ala i ituaiga, ma igoa, ma le mea (ma toetoe a iloa lelei!), Faapea foi ma le lanu. Ia, e mafai ona fai atu e tusa lava pe faʻatele numera, o le mauaina o le mea saʻo e faigofie lava.

I se tulaga lautele, e mafai ona matou faaiʻuina o le Google Keep o le a avea ma filifiliga lelei tele, ae a pe a fai e te le faia ni lavelave faʻamatalaga. Fai lava, o se faigofie ma vave faʻamaumauga-mai, lea e le tatau ona faʻamoemoe mai le tele o galuega.

Microsoft OneNote

Ma o le auaunaga lea mo le faia o faʻamaumauga mai seisi IT tinoese - Microsoft. OneNote ua leva na avea ma vaega o le ofisa suite o le kamupani lava lea e tasi, ae o le auaunaga na mauaina ma le faʻaeteete tele lata mai nei. E tutusa uma a e le tutusa ma Evernote.

Le tutusa tutusa i le tele o auala i foliga ma galuega. E toetoe lava o nota tutusa. Taʻitasi tusi mafai ona aofia ai e le gata tusitusiga (o loʻo i ai le tele o tapulaʻa mo customization), ae faapea foʻi ata, laulau, soʻotaga, mea puʻeata ata ma soʻo se isi mea faʻapipiʻi. Ma faʻapena foʻi le galulue faʻatasi i luga o tusitusiga.

I se isi itu, OneNote o se matua gaosi oloa. Lenei Microsoft lima e mafai ona suʻeina i soʻo se mea: amata i le mamanu ma faʻaiʻu i le tuʻufaʻatasia i totonu o le Windows system lava ia. Ui i lea, o loʻo iai ni tusi talosaga mo Android, iOS, Mac, Windows (uma desktop ma feaveaʻi).

Notepads iinei liliu i "Tusi", ma le talaʻaga tua e mafai ona fai i totonu o se atigipusa poʻo se pule. E faʻapea foi ona vaʻaia faʻamanatu le ata ata, e galue i luga o mea uma. Faafaigofie, o loʻo iai i matou muamua se api pepa komipiuta - tusi ma tusi ma se mea, soʻo se mea.

Faiva

Masalo o le igoa o lenei polokalame e tautala mo ia lava. Ma afai na e manatu o Google Keep e le o se mea faigofie i lea iloiloga, ona e sese lea. Simplenote e matua faigofie lava: fatu se tusi fou, tusi ni tusitusiga e aunoa ma ni faʻatulafonoina, faʻaopopo pine ma, pe a talafeagai ai, faia se faʻamanatu ma lafo i uo. Na o le pau lava lena, o le faʻamatalaga o galuega na fai sina laititi nai lo le laina.

Ioe, e leai ni mea faʻapipii i tusitusiga, tusilima, api ma isi "faasiasia". Na o le fausiaina o le faigofie faigofie tusi ma o le mea lena. Ose polokalame lelei mo i latou e le o manatu e manaʻomia le faʻaalu o se taimi e faʻaalu ma faʻaogaina auaunaga faigata.

Nimbus tusi

Ma o lenei o le faʻatonuga a le au fai fale tausi fale. Ma, e tatau ona ou fai atu, o se aulelei lelei oloa ma ni nai sipi. O loʻo iai notepad masani, pine, tusitusiga i tusitusiga ma avanoa lelei e faʻatulaga ai tusitusiga - o mea uma ia ua uma ona tatou vaʻaia i le Evernote e tasi.

Ae o loʻo iai foʻi ma tali tulaga ese. O lenei faʻataʻitaʻiga, o se lisi ese o mea faʻapipiʻi uma i totonu o se tusi. Lenei e aoga aua e mafai ona e faapipii faila o soʻo se foliga. E naʻo e manaʻomia e manatua o le fua faʻatau fua e i ai le tapulaʻa o 10MB. E taua foi le maitau i lisi e faia I totonu O Le Faia. E le gata i lea, e le o ni nota na ni tagata taʻitoʻatasi, ae o ni faamatalaga i luga o lenei tusi. E aoga pe a fai, mo se faʻataʻitaʻiga, e te faʻailoaina le poloketi i se tusi ma e manaʻo e fai ni faʻamatalaga e uiga i suiga o loʻo loma.

Wiznote

O lenei faʻatonuga o tagata atiaʻe mai le Malo o Sasaʻe taʻua o se kopi o Evernote. Ma e moni lenei ... ae na o sina vaega. Ioe, iinei toe notebook, tag, tusi ma faʻapipiʻi eseese, fefaʻasoaaʻi, ma isi. Peitai, e tele foi mea manaia.

Muamua, e aoga le matauina o ituaiga e le masani ai o tusitusiga: Work Log, Meeting Note, etc. Nei e matua faapitoa mamanu, ma o lea ua latou avanoa mo se totogi. O lona lua, le lisi o galuega e mafai ona 'ave i luga o le desktop i se isi faʻamalama ma faʻamautu i luga o faʻamalama uma e tosina mai ai. Tulaga tolu, le "laulau o mea faʻavae" o le tusi - afai e i ai ni ulutala, ona latou o le a otometi ona filifilia e le polokalama ma avanoa i le kiliki i luga o se faʻamau faʻapitoa. Lona fa, "Tusitusiga-i-tautalaga" - tautala filifilia pe o le atoa foi o lau tusitusiga. I le mea mulimuli, faʻailoa laupepa e taua le matauina, lea e faigofie pe a galulue ma le tele o latou i le taimi e tasi.

Faatasi ai ma se lelei polokalama feaveaʻi, o lenei e foliga mai e na o se sili sili avanoa mo Evernote. Ae paga lea, sa i ai le "ae" iinei. O le mea le lelei autu o WizNote o lona leaga synchronization. E lagona e pei o 'auvaʻa o loʻo i ai i le sili ona mamao vaega o Saina, ma avanoa i latou o loʻo faia i le felauaiga i totonu o Antartika. E oʻo lava i ulutala ave se taimi umi i uta, e leʻo taʻua le aano o tusitusiga. Ae o se lagona e tiga ai, ona o loʻo totoe ai ni tusitusiga.

Faaiuga

Ma, na matou feiloai ma le tele o tala faatusa a Evernote. O nisi e matua faigofie, o isi e kopiina le monstrosity o se tagata tauva, ae o le mea moni, o latou taʻitoʻatasi o le a mauaina lana lava au faʻasalalau. Ma o iinei o le a foliga mai e te le fautuaina se mea - o le filifiliga ea oe.

Pin
Send
Share
Send