Faʻafefea ona tuʻu se ata i le AutoCAD

Pin
Send
Share
Send

A galulue ma tusi ata polokalama, e masani ona tatau ona tuu se bitmap ata i le galuega fanua. O lenei ata e mafai ona faʻaaogaina e fai ma ata mo le poloketi mea pe naʻo le faʻaopoopo o le uiga o le ata. Ae paga lea, e le mafai ona e tuʻuina se ata i le AutoCAD e ala i le tosoina ma le toulu mai le faʻamalama i le faʻamalama, pei ona mafai ai i isi polokalame. E ese le faʻavasegaina o loʻo saunia mo lenei gaioiga.

Lalo, e mafai ona e aʻoaʻo pe faʻapefea ona tuʻu se ata i le AutoCAD ma ni nai gaioiga.

Faitau ile tatou portal: Faʻafefea ona faʻaoga le AutoCAD

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se ata i le AutoCAD

1. Tatala se galuega o iai i le AutoCAD pe faʻatino se isi fou.

2. I le polokalame o le polokalame control, filifili le "Insert" - "Link" - "Attach".

3. O le faamalama mo le filifilia o se sootaga faila o le a tatalaina. Filifili le manaʻomia ata ma kiliki "Tatala."

4. Lenei o le faʻatusa faʻatusa faʻamalama. Tuu fanua uma i le teʻa ma kiliki le OK.

5. I le galuega galue, tusi se vaega o le a iloa ai le tele o le ata i le kiliki i le amataga ma le faaiuga o le fausiaina ma le agavale agavale isumu.

Le ata na aliali mai ile ata! Faʻamolemole e matau le taimi o loʻo maua le ata "Ata". I luga o ia mafai ona faʻatulaga le pupula, faʻatusatusa, manino, fuafua le seleseleina, le tumau lilo le ata.

E faʻavavevave atu pe faʻasau mai i fafo, toso le ki kiri mata i luga o le sikuea itu i ona tulimanu. Ina ia faʻaoso se ata, faʻapipiʻi i luga o lona pito ma toso i le agavale o le isumu.

Matou te fautuaina oe e faitau: Polokalama mo 3D-faʻataʻitaʻiga

E pei ona e vaʻai, e ui lava i faigata manino, e leai se mea faigata i le tuʻuina atu o se ata i le ata o le AutoCAD. Faʻaaoga lenei ola hack e galue ai i au galuega.

Pin
Send
Share
Send