Faʻatelega aoga mo le Google Chrome Browser

Pin
Send
Share
Send


O le Google Chrome browser na mauaina le tele o lauiloa e le gata mai i tagata faʻaaogaina, ae faapea foi mai tagata atiaʻe na amata ona tatalaina malosi faʻalautele mo lenei browser. Ma o lona iʻuga - tele faʻatauga o faʻalautelega, faʻatasi ai ma e tele aoga ma manaia.

O le aso o le a matou vaʻavaʻai ai i fesoʻotaʻiga sili ona manaia mo le Google Chrome, faʻatasi ai ma oe mafai ona faʻalauteleina agavaʻa o le browser e ala i le faʻaopopoina o gaioiga fou mo ia.

O faʻalautelega e faʻatautaia e ala i le fesoʻotaʻiga chrome: // extensions /, i le mea e mafai ai foʻi oe ona e alu i le faleoloa, e maua ai nisi mea fou.

Tuʻufaʻatasi

O le mea pito sili ona taua ile faʻasalalauga ole poloka poloka. AdBlock atonu o le sili talafeagai ma lelei faʻasalalauga faʻaopoopoga mo poloka eseese faʻasalalauga i luga o le Initaneti, o le a avea ma se sili atu meafaigaluega mo le fausiaina faʻamafanafana luga ole laiga.

Sii mai AdBlock Faaopoopoga

Telefoni vili

Toetoe o soʻo se tagata e faʻaaogaina le Google Chrome browser e faʻatinoina faʻailoga i luga o itulau o itulau e fiafia iai. Ova taimi, latou aoina faaputuputu se numera faapea i totonu o le tele o faʻailoga, e faigata tele ae vave oso i le itulau manaʻomia.

Ole faʻalauteleina ole Speed ​​ua fuafuaina e faʻafaigofie ai lenei galuega. O lenei faʻaopopoga o se mea faʻaaogaina tele ma sili ona aoga mo le galulue ma faʻailoga vaʻaia, e mafai ai ona lelei-lelei elemene uma.

Sii maia Speed ​​Dial Faʻateleina

IMacros

Afai o oe i tagata o loʻo i ai i latou e tatau ona faʻataunuʻuina le tele o lea lava ituaiga masani galuega i totonu o le browser, o lona uiga, o le iMacros faʻaopoopoga ua mamanuina e laveaʻiina oe mai lenei.

E tatau ona e faia se makro e ala i le toe faia o lau faʻasologa o gaioiga, pe a maeʻa, na o le filifilia o se makro, o le browser o le a faia uma au gaioiga oe lava.

Sii maia iMacros Faaopoopoga

FriGate

O le polokaina 'upega tafaʻilagi o se mea masani tele, ae e le fiafia tele. I soo se taimi, e mafai e le tagata faʻaaoga ona feagai ma le mea moni e faapea o lona ulufale atu i ana mea e fiafia i ai web punaoa sa tapulaa.

O le friGate faʻaopoopoga o se tasi o le sili VPN faʻaopoopoga mafai ai ona e nana lau moni tuatusi IP, filemu lemu tatala muamua le mafai ona maua.

Sii maia le friGate faʻaopoopoga

Faʻasao mai.net

Manaʻomia e download ata mai le Initaneti? E te manaʻo e sii mai leo mai Vkontakte? SefeFrom.net browser faʻaopoopoga o le sili fesoasoani mo nei faʻamoemoe.

Ina ua maeʻa faʻapipiʻiina lenei faʻaopoopoga i le Google Chrome browser, o le ki o le "Download" o le a aliali mai i luga o le tele o nofoaga lauiloa, lea o le a faʻatagaina le anotusi sa i ai muamua na na o le avanoa i luga o le initaneti, download i lau komepiuta.

Sii maia Savefrom.net faʻalautele

Chrome Remote Desktop

O se tulaga tulaga ese browser e faʻaavanoaina oe e faʻaaogaina mamao ese lau komepiuta mai seisi komepiuta pe mai se telefoni.

Pau lau mea e fai o le download o le faʻaopoopoga i komupiuta uma (poʻo le lalagaina o le tusi talosaga i lau telefoni), alu i totonu o le laʻititi lesitala faʻagasologa, pe a maeʻa le faʻavae o le a sauni e alu.

Tatala le Chrome Remote Desktop Extension

Feololo Saver

Afai e leʻo televave lau fesoʻotaʻiga i luga ole Initaneti poʻo oe o le pule o le tapulaʻa faʻatapulaʻaina o fegalegaleaiga i luga o le Initaneti, o lona uiga, o le faʻalauteleina o le Saving Traffic mo le Google Chrome browser e mautinoa lava e fiafia iai.

O le faʻaopopoga faʻataga oe e faʻapipiʻi ai faʻamatalaga e te mauaina i luga o le Initaneti, pei o ata. O le ae le matauina tele eseesega i le suia o le tulaga lelei o ata, ae o le a mautinoa o le faʻateleina o itulau itulau utaina ona o le faʻaititia o le tele o faamatalaga mauaina.

Talia le faʻateleina o le faʻasao taʻavale

Ghosteri

Ole tele o upega tafailagi e talimalo meaola natia o loʻo aoina faʻamatalaga a le tagata lava ia. E masani lava, o ia faamatalaga e manaʻomia e faʻasalalauga kamupani e faʻateleina ai le faʻatau atu.

Afai e te le manaʻo e tufatufa atu le agavale ma le taumatau faʻamatalaga a le tagata lava ia e aoina mai fuainumera, o le Ghostery faʻaopopoga mo Google Chrome o se sili filifiliga, pei faʻatagaina oe e poloka uma faʻamatalaga faʻapitoa faiga o loʻo i ai i luga ole Initaneti.

Sii maia Ghostery Faaopoopoga

O le mea moni, e le o mea uma nei e aoga tele o Google Chrome. A iai sau lisi o au oe aoga aoga, faʻasoa i le manatu.

Pin
Send
Share
Send