Faʻafefea ona faʻaopopo se ata vaʻaia i le Google Chrome

Pin
Send
Share
Send


Ole faʻatulagaina o tusi i totonu ole browser ose gaioiga e faʻateleina ai lau gaosiga. Faʻailoga vaʻaia tusi o se tasi lea o auala sili ona lauiloa e tuʻuina ai upega tafailagi i se auala e mafai ai ona e vave oso atu ia i latou i soo se taimi.

Le aso o le a tatou vaʻai totoʻa pe faʻafefea ona faʻaopoopoina faʻailoga vaʻaia fou mo ni fofo lauiloa e tolu: faʻailoga vaʻaia tulaga masani, faʻailoga vaʻaia mai le Yandex ma le Speed ​​Dial.

Faʻafefea ona faʻaopopo se ata vaʻaia i le Google Chrome?

I tulaga faʻapitoa

E le masani, Google Chrome ei ai se ituaiga o vaʻaia faʻailoga faʻailoga laʻititi ma le matua faʻatapulaʻa galuega.

E masani ona asiasi itulau o loʻo faʻaalia i faʻailoga vaʻaia vaʻaia, ae paga lea, o le a le mafai ona e faia sau oe lava faʻailoga tusi ata i lalo.

Pau lava le auala e faʻatonutonu ai vaʻaiga faʻailoga vaʻaia i lenei tulaga o le aveeseina o isi mea. Ina ia faia lea mea, faʻasolo le isumu isumu i luga o le faʻailoga vaʻaia ma kiliki i le faʻaali faʻailoga ma le satauro. A maeʻa lena mea, o le vaʻai tusi faʻasino tusi o le a soloia, ma o lona tulaga o le a ave e se isi web punaoa e te masani ona asiasi i ai.

I faʻailoga iloga mai Yandex

Yandex Visual Bookmark o se sili faigofie auala lea e tuu uma itulau web 'oe' e te manaʻomia i se sili vaʻaia nofoaga.

Ina ia mafai ona fausia se tusi fou i se fofo mai Yandex, kiliki i luga o le faʻamau i le pito i lalo taumatau o le faʻaaliga vaʻaiga faʻamalama Faʻaopopo Tusitusiga.

O le faʻamalama o le a aliali mai i luga o le laupepa lea e te manaʻo ai e ulufale i le itulau URL (tuatusi tulaga), pe a maeʻa ona e tatau ona fetaomi Enter e faia ai suiga. A uma lena, o le tusi tusi na e faia e aliali mai i le lisi lautele.

Faʻamolemole ia vaʻai mai afai e i ai seisi faʻaopopoga i le lisi o mea vaaia vaʻaia, ona mafai lea ona toe tuʻufaʻatasia. Ina ia faia lea mea, faʻasolo le isumu isumu i luga o le faʻailoga tusi, ina ua uma ona faʻaalia se tamai menu i luga o le mata. Filifili le mea ola.

O le pupuni o le a faʻaalia le faamalama masani mo le faʻaopopoina o se tusi vaʻaia, lea e te manaʻomia ai e suia le taimi nei tuatusi o le 'upega tafaʻilagi ma seti se mea fou.

Sii maia ata faʻailoga tusi mai le Yandex mo Google Chrome

Ile saoasaoa vili atu

Ole saoasaoa o numera sili ona aoga mo faʻailoga tusi mo Google Chrome. O lenei faʻaopopoga o loʻo i ai se lautele lautele o tulaga, faʻataga oe e faʻavasega mea taitasi auiliili.

Ua filifili e faʻaopopo seisi tusi vaʻaia fou i le Speed ​​Dial, kiliki i le faʻailoga togi e faʻailo ai le itulau mo se avanoa avanoa.

I le faʻamalama e matala, o le a fai atu ia te oe e faʻailoa le tuatusi o le itulau, ma, pe a tatau ai, seti le laʻau faʻailo o le tusi.

Faʻapea foʻi, pe a manaʻomia, e mafai ona toe tofia se tusi vaʻaia o loʻo iai nei. Ina ia faia lea mea, taumatau kiliki i luga o le tusi ma i totonu o le lisi menu e aliali mai, kiliki i le faʻamau "Suiga".

I le faʻamalama e matala, i le kalafi URL Ulufale se tuatusi fou mo le faʻailoga vaʻaia.

Afai o loʻo pisi tusi uma o tusi, ma e tatau ona e setiina se mea fou, ona e manaʻomia lea ona faʻateleina le numera o le faʻailoaina faʻailo tusi poʻo le fatuina o se kulupu fou o faʻailoga. Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga o le mea ki aau i le pito i luga taumatau o le faamalama e alu i le Speed ​​Dial tulaga.

I le faʻamalama e matala, tatala le afifi "Tulaga". Lenei e mafai ona suia le numera o faʻaalia ubin (decks) i le tasi kulupu (e ala i le le lelei o le 20 fasi).

I se faʻaopopoga, iinei e mafai ona e faia ni vavaeʻeseʻese faʻasologa o faʻailoga mo sili atu ona aoga ma aoga le faʻaaogaina, mo se faʻataʻitaʻiga, "Galuega", "Suesuega", "Faʻafiafiaga", etc. Ina ia fausia se kulupu fou, kiliki i le ki Vaega pulega.

Le isi kiliki i le ki Faʻaopopo Vaega.

Ulufale i le igoa o le kulupu, ona kiliki ai lea i le ki Faʻaopopo Vaega.

O lenei, toe foʻi i le Speed ​​Dial faamalama, i le pito i luga tauagavale o le ae vaʻai i foliga o se laupepa fou (vaega) ma le igoa faʻatulagaina muamua. E ala i le kiliki i luga, o le a ave oe i se matua mama itulau lea e mafai ona toe amata faatumuina bookmark.

Sii maia Speed ​​Dial mo Google Chrome

O lea la, i nei aso sa matou vaʻai atu i auala autu e fai ai ni faʻailoga vaʻaia. Matou te faamoemoe o lenei tala na fesoasoani ia te oe.

Pin
Send
Share
Send