Fausiaina o faʻamalamalamaga e ala i le Yandex Disk

Pin
Send
Share
Send


O le Yandex Disk talosaga, faʻaopopo atu i galuega autu, e maua ai le agavaʻa e faʻatupu ni ata. E mafai ona "pueina ata" uma le laupepa atoa ma le eria filifilia. Uma screenshots otometi ona lafoina i Disk.

Ata tifaga faʻamalama e ala i le oomiina o se ki PrtScr, ma ina ia aveese le nofoaga filifilia, e tatau ona e tamoe se faʻamalama mai le auala puʻupuʻu na faia e le polokalame, pe faʻaaoga ki vevela (vaʻai i lalo).


O se ata o le ola faamalama o loʻo taofia ma le ki o loʻo taofia i lalo. Alt (Alt + PrtScr).

Faʻafanua o le laupepa vaega ua fausia foi i le polokalama lisi. Ina ia faia lea mea, kiliki i le Drive icon i le system tray ma kiliki i luga o le sootaga "Ave se faʻamalama".

Hotkeys

Mo le faigofie ma le sefe taimi, o le tusi talosaga mo le faʻaaogaina o ki vevela.

Ina ia mafai ona vave faia:
1. Ata mata o le eria - Sifi + Ctrl + 1.
2. Maua se faʻasalalauga lautele pe a maeʻa ona faia se lau - Sifi + Ctrl + 2.
3. Ata pue atoa Sifi + Ctrl + 3.
4. Mata o le faʻamalama matala - Sifi + Ctrl + 4.

O le faatonu

Na faia faʻamalama vaʻavaʻaia ata tatala i le Faʻatonu. Lenei e mafai ona e selesele le faʻatusa, faʻaopopo aū, tusitusiga, faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻi i se faʻailoga, pupuni le vaega filifilia.
Oe mafai foi faʻafetaui foliga o aū ma foliga, seti le mafiafia o laina ma le lanu mo latou.

I le faʻamau i luga o le laupepa pito i lalo, e mafai ona kopiina i le kilipa laupapa, faʻasaoina mai le faila faila i luga o le Yandex Disk, pe talia (kopiina i le kilipa) i se fesoʻotaʻiga lautele i le faila.

E i ai i le Faʻatonu le galuega faʻaopopo o soʻo se ata i le faʻamalama. O le manaʻomia ata toso i totonu o le faigaluega faamalama ma teuteuina pei o se isi elemene.

Afai o loʻo i ai se manaʻoga e faʻapipiʻi se ata ua uma ona faʻasaoina, oe manaʻomia le tatalaina o le polokalame kalama i le fata, suʻe le ata ma kiliki Faʻatonutonu.

Faʻatulagaina

Vaʻai foʻi e: Faʻafefea ona fai le Yandex Disk

O pupuni i totonu o le polokalama e sefeina i le faʻatulagaina e ala i le masani PNG. Ina ia suia le faatulagaga, alu i le tulaga, tatala le tab "Faʻafanua", ma filifili seisi faʻasologa i le lisi paʻu i lalo (Jpeg).


O kuki e faʻamau i luga o le laupepa e tasi. Ina ia faʻateʻaina pe suia le tuʻufaʻatasiga, e tatau ona e kiliki i luga o le koluse i autafa. O le tuʻufaʻatasiga o le a mou atu.

Ona kiliki i le avanoa avanoa ma ulufale i se fou tuufaatasiga.

O le Yandex Disk polokalama na ia maua mai ia i matou se avanoa lelei. O ata uma o loʻo otometi ona lafoina i le disk server ma mafai ona vave maua e uo ma uo.

Pin
Send
Share
Send