Suʻesuʻega faʻaopopoga mo Opera: o se faʻamaoniga i luga ole laiga e leiloa igoa

Pin
Send
Share
Send

O lenei o le tele o fesoʻotaiga faʻaaogaina tagata o loʻo taumafai i auala eseese e faʻamaonia ai le faʻalauaʻitele. O le isi filifiliga o le faʻapipiʻi lea o se mea faʻapitoa i luga o le tagata suʻesuʻe. Ae, o le a le ituaiga faʻaopoopo e sili atu le filifilia? O se tasi o faʻaopoopoga sili ona lelei mo le Opera browser, e maua ai le le amanaiaina ma le faʻalilolilo e ala i le suia o le IP e ala i se sui sui, o le Browsec. Sei o tatou aʻoaʻoina auiliili auala e faʻapipiʻi ai, ma faʻafefea ona galulue faʻatasi ma ia.

Faʻaopopo Browsec

Ina ia faʻatulagaina le Browsec faʻaopoopoga i le Opera browser fesoʻotaʻiga, faʻaaoga lana lisi, matou te o atu i se faʻapitoa faʻapitoa punaoa.

Sosoo ai, ulufale i le upu "Browsec" i le sailiga pepa.

Mai iʻuga o le mataupu, alu i le faʻaopoopoga itulau.

I luga o le itulau o lenei faʻaopoopoga, e mafai ona e aoao atili e uiga i ona gafatia. E moni, o faʻamatalaga uma o loʻo tuʻuina atu i le Igilisi, ae o iinei i luga ole laiga e o mai e laveai. Ma, kiliki i le lanumeamata faamau o loʻo i luga o lenei itulau "Faʻaopopo i Opera".

O le faapipiiina o le faʻaopopo e amata, e pei ona molimauina i le tusiga i luga o le faʻamau, ma lona lanu e suia mai lanumeamata i samasama.

A maeʻa le faʻapipiʻi, ona matou momoli atu lea i le upega tafaʻilagi aloaʻia Browsec, o loʻo aliali mai se faʻamatalaga i le faʻaopopoga o le faʻaopopoga i le Opera, faʻapea foʻi ma le faʻailoga o lenei faʻaopoopoga i luga o le browser toolbar.

Ua faʻaopoopo ma ua sauni e faʻaaoga le faʻaopoopoga o le Browsec.

Galue faʻatasi ma le Browsec faʻaopopo

Ole galue faʻatasi ma le Browsec add-on e pei lava o le galue ma se mea faapena, ae sili ona lauiloa faʻaopopoga mo le ZenMate Opera browser.

Ina ia amata galue ma Browsec, kiliki i luga o lona ata luga o le browser meafaigaluega. Ina ua uma lena, o le faʻaopopo faamalama foliga mai. E pei ona e vaʻai, e faʻavasega, Browsec ua maeʻa galue, ma suia le tuatusi IP a le tagata e iai ma se tuatusi mai seisi atunuʻu.

O nisi tuatusi tuatusi atonu e galue telegese lava, pe asiasi i seisi nofoaga e te manaʻomia e faailoa oe lava o se tagata o le malo, poʻo le isi foi mea, mo tagatanuu o le atunuu lea e mafai ai ona poloka mai lau tuatusi IP na tuuina mai e le sui sui. I nei tulaga uma, e tatau ona e toe suia lau IP. E fai lava si faigofie lenei mea. Kiliki i luga o le tusifaʻupu "Suiga Nofoaga" i le pito i lalo o le faamalama, pe i luga o le tusiga "Suiga" o loʻo tu i tafatafa o le fuʻa o le setete o loʻo iai nei le sui sui sui o lau fesoʻotaʻiga i le taimi nei.

I le faʻamalama e matala, filifili le atunuʻu e te manaʻo ai e faʻailo oe lava. E tatau ona maitauina a maeʻa ona faʻatauina se teuga tupe, o le aofaʻi o setete avanoa mo filifiliga o le a siitia tele. Matou te faia la matou filifiliga, ma kiliki i le "Suiga" faʻamau.

Pei ona e vaʻai, ua sui le suiga o le atunuʻu, ma, tusa ai foʻi, lau IP, le pulega o nofoaga e te asia.

Afai i luga o nisi '' upega tafaʻilagi e te manaʻomia e iloa i lalo o lau mea moni IP, pe na o le taimi le tumau e te le manaʻo e alu i luga o le Initaneti e ala i se sui sui, ona mafai lea ona faʻasaina le faʻaopoopoga Browsec. Ina ia faia lenei mea, kiliki i le lanumeamata "ON" faʻamau o loʻo i le itu taumatau pito i lalo o le faʻamalama o lenei faʻaopopo.

O lenei ua le atoatoa Browsec, e pei ona molimauina i se suiga i le lanu o le ki i le mumu, faʻapea foi ma se suiga i le lanu o le faʻailoga i le mea faigaluega mai le lanumeamata i lanu efuefu. O le mea lea, o loʻo faimalaga nei i nofoaga i lalo ole IP moni.

Ina ia mafai ona toe ki luga o le faʻaopopo, e tatau ona e faia le tutusa gaioiga e pei o le taimi e tape ai, o lona uiga, fetaomi le faʻamau tutusa.

Suʻesuʻega tulaga

E le oi ai le itulau faʻaopoopo o le Browsec add-on, ae oe mafai ona faia ni fetuunaiga ia te ia e ala i le Opera browser extension manager.

Tatou te o atu i le vaega autu o le browser, filifili le aitema "Extensions", ma i le lisi e aliali mai, "Pule puleaina."

O lea ua matou ulufale atu i le Extension Manager. Lenei ua matou sailia se poloka ma le faʻaopopoga Browsec. E pei ona e vaʻai, e faʻaaoga ai ki e faʻagaioia e ala i le siakiina o atigipusa, e mafai ona e nana le Browsec faʻaopoopoga aikona mai le faʻasologa o mea faigaluega (aʻo le polokalame lava ia o le a galue ai i le faʻasologa muamua), faʻataga le avanoa i faila faila, aoina faʻamatalaga ma galuega i tumaʻoti auala.

I le kilikiina o le "Disable" button, tatou te le o faʻatagaina le Browsec. Ua le toe aoga, ma ua alu ese lona aikona mai le faʻamalama.

I le taimi lava e tasi, a e manaʻo i ai, e mafai ona e toe faʻaagaina le faʻaopoopoga i le kilikiina o le "Enable" faʻamau na aliali mai ina ua tapuni.

Ina ia mafai ona aveese atoa Browsec mai le faiga, e tatau ona e kiliki se koluse faapitoa i le pito i luga taumatau o le poloka.

E pei ona e vaʻai, o le Browsec faʻaopopoga mo Opera o se faigofie ma faigofie mea faigaluega mo le fausiaina faalilolilo. O lona aoga e tutusa lava, uma le vaʻaia ma le mea moni, ma le faʻagaioiga o se isi lauiloa faʻalautele - ZenMate. O le eseesega tele i le va o latou o le i ai o tuatusi IP tuatusi nofoaga, lea e talafeagai ai le faʻaaogaina uma faʻaopoopo i se isi auala. I le taimi lava lea e tasi, e tatau ona maitauina, e le pei o ZenMate, o le gagana Rusia e matua toesea i le Browsec add-on.

Pin
Send
Share
Send