Google Chrome Saini Faʻalelei

Pin
Send
Share
Send


A faʻapea o oe o tagata masani Google Chrome tagata faʻaaoga, ia e ono e fiafia i le iloa o lau browser ei ai se vaega tele ma eseese faʻalilolilo filifiliga ma browser suʻega tulaga.

O se vavaeʻese mai o Google Chrome, e le mafai ona maua mai le masani browser lisi, faʻatagaina oe e faʻatagaina pe faʻaleaogaina ai le faʻataʻitaʻiga tulaga o le Google Chrome, ma faʻataʻitaʻiina eseese filifiliga mo le toe atiaʻe o le browser.

Google Chrome tagata atiaʻe masani ona aumaia ni foliga fou i le browser, ae latou te le aliali mai i le mulimuli lomiga i le taimi nei, ae i le maeʻa masina o suʻesuʻega e tagata faʻaaoga.

I le isi itu, o tagata e manaʻo e avatu i le latou browser ni foliga fou e masani ona asiasi i se vaega natia o le browser ma faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga ma pulea tulaga faʻapitoa.

Faʻafefea ona ou tatalaina se vaega ma faʻataʻitaʻi mai Google Chrome foliga?

Faʻamolemole matau, pei Talu ai o le tele o gaioiga o loʻo i le atiaʻeina ma faʻataʻitaʻi vaega, latou ono faʻaalia le saʻo taotoga. I se faʻaopopoga, soʻo se galuega ma foliga e mafai ona aveʻesea i soʻo se taimi e le au atiae, ona o le a leiloa ai le avanoa i latou.

Afai e te filifili e ulufale i le vaega ma natia browser tulaga, e tatau ona e alu i le nei sootaga i le tuatusi pa o Google Chrome:

chrome: // fuʻa

O le faʻamalama o le a aliali mai i luga o le lau, i totonu o se lautele lautele lisi o faʻataʻitaʻiga gaioiga ua tuuina mai. Taitasi galuega tauave o loʻo faʻatasi ma se tamai faʻamatalaga e mafai ai e oe ona malamalama pe aisea o nei gaioiga e tatau.

Ina ia toaga se galuega, kiliki i le ki Faʻataga. E tusa ai, e faʻateʻa le faʻatonuga, o le a manaʻomia le oomi i le faʻamau Taofia ia.

O faʻataʻitaʻiga o Google Chrome o ni mea fou fou mo lau sailiga. Ae e aoga le malamalama o le tele o taimi o nisi faʻataʻitaʻiga galuega tumau tumau faʻataʻitaʻiga, ma o nisi taimi e mafai lava ona mou ese atoa, ma tumau faʻaalu.

Pin
Send
Share
Send