Faʻafefea ona mafai Java i le Google Chrome

Pin
Send
Share
Send


Faatasi ai ma le tatalaina i tua o le lomiga fou o Google Chrome, ua le toe ola le browser e lagolagoina nisi o plugin masani, mo se faataitaiga, Java. Lenei gaioiga na faia ina ia faʻaleleia atili ai le saogalemu puipuiga. Ae a pe a fai e te manaʻomia le mafai Java? O le mea e malie ai, na filifili le au atiae e tuua lenei avanoa.

Java o se lauiloa tekonolosi ua fausiaina miliona miliona o 'upega tafaʻilagi ma talosaga. O le mea lea, afai o le Java plugin ua le atoatoa i lau sailiga, o lona uiga o le anotusi o le tele o 'upega tafaʻilagi na o oe o le a le faʻaalia.

Faʻafefea ona faʻatino Java i le Google Chrome browser?

1. Tatala se browser ma alu i le fesoʻotaʻiga nei i le address bar:

chrome: // faʻailoga /

2. O le mata o le a faʻaali se faʻamalama mo le faʻatautaia o galuega suʻesuʻe faʻataʻitaʻi. I le isi itu, iinei, a o avanoa fou e masani ona aliali mai, latou ono tutusa ma le mou ese atu i soʻo se taimi.

Valaau le faʻasologa sailiili ma se auala 'alo Ctrl + F. ma ulufale i ai "npapi".

3. O le iʻuga e tatau ona faʻaalia le iʻuga "Faʻafaigofie NPAPI", i tafatafa o oe manaʻomia e kiliki i le ki Faʻataga.

4. Faatasi ai ma lenei gaioiga, matou faʻagaioia le galuega o le NPAPI-faʻavae, faʻapipiʻi, e aofia ai le Java. O lenei e tatau ona tatou mautinoa o le Java plugin o loʻo galue. Ina ia faia lenei mea, i le tuatusi pa o le browser, alu i le nei sootaga:

chrome: // faʻapipiʻi /

5. Saili "Java" i le lisi o plugins ma ia mautinoa o le tulaga ua setiina i tafatafa Taofia ia. A e vaʻai i se faʻamau Faʻataga, kiliki i luga e faʻagaoioia ai le plugin.

O le a le mea e fai pe a le o iai le mea Java

Afai o aʻoaʻoga o loʻo i luga ua aumaia le faʻaiuga manaʻomia, e mafai ona e faʻapea o lau komipiuta ua i ai se lomiga tuai o Java faʻapipiʻiina poʻo ua i ai atoa.

Ia foia le faʻafitauli lenei, download le Java installer mai le soʻotaga i le iʻuga o le tusitusiga, ona faʻapipiʻi lea o le tekonolosi i lau komepiuta.

I le avea ai o se tulafono, pe a uma ona faia tulaga o loʻo i luga i le tele o tulaga, e foia le faʻafitauli ma Java i le Google Chrome browser.

Sii mai Java mo fua

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Pin
Send
Share
Send