Laʻasaga i luga o le ausa

Pin
Send
Share
Send

E faʻaosofia e le Steam i ona tagata le tele o le tele o faʻamanuiaga manaia. O iinei e le gata e mafai ona taʻalo ai taʻaloga ma uo, ae mafai foʻi ona fesoʻotaʻi, fesuiaʻi mea, faʻatupu ni vaega, ma isi. O se tasi o mea lelei fou na mafai ona faʻaleleia le talaaga. E pei lava ona mafai ona faʻateleina lou tulaga i taʻaloga-faʻataʻitaʻi taʻaloga (RPGs), Steam o le a faʻatagaina oe e faʻaleleia le maualuga lau talaaga. Faitau pea e saili, faʻatele lou tulaga i Steam ma pe aisea e te manaʻo ai.

Muamua, o le Steam level o se faʻailoga o le malosi o oe i le Steam community. Ole maualuga maualuga o se auala sili lea e faʻaali atu ai i au uo o e taʻalo foi ma talatalanoa i luga o lenei malae taʻalo.

I se faaopoopoga, o le maualuga e iai lona aoga taua. O le maualuga o ia, o le tele o taimi oe maua le seti o kata e mafai ona tatalaina pe faʻatau atu i luga o Steam fefaʻatauaʻiga tulaga. O ni kata mafai ona e aumaia se tupe maua lelei oe ma e mafai ona faʻatau fou taʻaloga mo le tupe maua. Ina ia maua se tulaga fou i totonu o le Steam, e tatau ona e mauaina se taimi o le poto masani. Aafiaga e mafai ona maua i auala eseese. O a ni auala e mafai ai ona e faʻaalu ai i luga ole Steam?

Fausiaina o Steam Icons

O le auala tele e faʻaopopo ai le tulaga o le faia lea (e faʻaigoaina ole crafting) faʻailoga i totonu o le Steam. O le a le aikona? O se ata ole ata ole auala e fesoʻotaʻi ma se mea faʻapitoa - le auai i faʻatauga, faʻafiafiaga, ma isi mea. O se tasi o nei mea na tupu o le aoina o se numera numera o kata mai le taʻaloga.

E pei e laia nei.

O le igoa o le aikona o loʻo tusia i le itu tauagavale ma o le a le tele o le poto masani o le a aumaia. Ona tuu lea o se poloka ma kata sifi. Afai o loʻo i ai ni ou pepa o seisi taʻaloga, ona tuʻu lea i totonu o nei slot.

Ona faʻaali mai lea o le numera o kata na aoina ma le aofaʻi o totoe e mauaina ai le pine. Mo se faʻataʻitaʻiga, 4 i fafo o le 8, pei o le faʻamalama ata. Ina ua aoina uma 8 pepa, e mafai ona e aoina le aikona i le kilikiina o le faia faamau. I lenei tulaga, o le a faaaluina laupepa i le aoina o le pine.

Ina ia e alu i le vaega ma aikona, e tatau ona e kiliki i lau igoa tauvalaʻau i le pito i luga o le lisi, ona filifili lea o le "Icons" vaega.

Nei mo le kata. O pepa e mafai ona maua i le taʻalo taʻalo. Taitasi taʻaloga taʻutaʻu paʻu i lalo ni numera o kata. O loʻo faʻailoa mai foʻi ile vaega o loʻo i ai ile ata o le tusi "E tele foʻi isi laupepa o le a paʻu i fafo." A uma laupepa uma pepa, oe e tatau ona faʻatau le toega i isi auala.

Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona fesuiaʻi ma sau uo pe faʻatauina i latou i luga o le tulaga faʻatulafonoina o Steam. Ina ia faʻatau mai i luga o tulaga faʻatauga, e tatau ona e alu i le vaega talafeagai i le pito i luga o menu o faʻamauga.

Ma i totonu o le pa suʻega ulufale le igoa o le taʻaloga, o kata maia e te manaʻomia. E mafai foʻi ona e faʻaaogaina le suʻesuʻega o taʻaloga, o loʻo tu i lalo o le pa suʻesuʻe. Faʻatau pepa e manaʻomia ai lau tupe i lau Steam. E mafai ona faitau pe faʻafefea ona faʻatupe lau teugatupe i le Steam i auala eseese iinei.

E taua le manatuaina o kata e fatu ai se aikona e le tatau ona toe faia. يعني E le mafai ona aoina 8 faʻapipiʻi tutusa pepa ma fatuina se ata fou mai ia latou. Taitasi pepa tatau ona tulaga ese. E naʻo le pau le tulaga ole a mafai ai ona fai se ata ole iʻu mai le seti o kata.

A fesuiaʻi mea ma se uo, e tatau ona e kiliki i lona igoa tauvalaau i le lisi o uo ma filifili "Ofo fesuiaiga."

A talia e le uo lau talosaga, matala se fesuiaiga matala lea e mafai ona e ofoina au mea i se uo, ma ia, i le isi itu, o le a ofoina atu ia te oe se mea a ia lava. Fetufaaiga e mafai ona avea ma auala e tasi o se meaalofa. E tatau ona e mafaufau i le tau o kata i le taimi o le fesuiaiga, ona eseese pepa e eseese tau. E le tatau ona sui se pepa taugata i se kata e tau ile 2-5 rubles. Ae maise le taua o pepa pepa alumini (uʻamea). I latou igoa i lona uiga faʻaigoaina (pepa).

Afai e te aoina le pine mai uamea pepa, ona e maua ai le tele o le poto masani nai lo le faʻaaogaina o le pine mai pepa masani. O le mafuaaga lea mo le maualuga o le tau o ia mea. O uʻamea kata e tele naua nai lo masani.

Kata faʻasolosolo taimi le umi e pei lava o lena ile ituaiga seti. E mafai ona e tatalaina lau pusa pe faʻatau atu i luga o fola fefaatauaiga. Ole avanoa ole paʻu ese e faʻalagolago i lou tulaga.

O le ata o le tasi taʻaloga e mafai ona aoina faʻateleina. O le a faʻateleina foʻi le maualuga o le aikona lava. Faʻapena foʻi, o taimi uma e te aoina mai ai le aikona, e taʻutaʻua ai le faʻatatau o se mea ma le taʻaloga. E mafai ona avea ma talaʻaga i le talaaga, ataata, etc.

E le gata i lea, pine e mafai ona mauaina mo mea eseese. Faʻataʻitaʻiga, auai i faʻatauga. Ina ia faia lenei, e tatau ona e faia ni galuega faʻapitoa: iloilo le taʻaloga faʻatau atu i le tele o taimi, taʻalo nisi taʻaloga, ma isi.

I se faʻaopopoga, o le pine e mafai ona mauaina mo le faʻataunuuina o se aiaiga. O tuʻutuʻuga e ono ose vaitaimi mai le taimi ole lesitala o le talaaga faʻapitoa i totonu o Steam (umi ole auaunaga), faʻatauina ole a numera o taʻaloga, etc.

Aoina o pine o le sili ona saoasaoa ma sili ona aoga lea auala e alu ai i luga luga ole Steam. Ae e i ai isi auala.

Taaloga taʻaloga

Mo taʻitasi taʻitasi taʻaloga o le ae mauaina foʻi le poto masani. Ma le isi, o le aofaʻi o poto masani e le faʻalagolago i le taʻaloga. يعني mo le pamuina e sili le faʻatau mai le tele o taugofie indie taʻaloga. Moni, pamu mo le faatauina o taʻaloga e matua telegese, talu ai mo le tasi faʻatau taʻaloga latou te tuuina atu naʻo le 1 iunite poto masani.

I se faʻaopopoga, faʻatasi ai ma taʻaloga taʻitasi o le a e mauaina kata e mafai ona faʻaaogaina mo le auala muamua o le laʻasaga i luga o le Steam.

Mea na tupu

E pei ona taʻua i luga, e mafai ona e mauaina le poto masani mo le faalaugatasia i luga o le Ausa i lou auai i mea eseese na tupu. O mea autu e tupu i le tau mafanafana ma le taumalulu. I tua atu ia i latou, o loʻo iai mea e fesoʻotaʻi ma aso malolo eseese: Aso Fafine i le aso 8 o Mati, o le aso o tagata uma e fiafia i ai, o le aso fanau o le oʻo mai o le ausa, ma isi.

Auai i mea e tupu o lona uiga faʻataunuʻuina nisi galuega. Le lisi o galuega e mafai ona maimoaina i luga o le fatu icon itulau e fesoʻotaʻi ma le mea e tupu. E masani lava, ina ia maua se mea na tupu faʻailoga, e tatau ona e faʻamaeʻaina e uiga i 6-7 galuega. Lē gata i lea, o nei galuega, pei ona i ai i le masani ma aikona masani, e mafai ona faia faʻaluaina, pamu le tulaga o le aikona.

E le gata i galuega, e i ai kata e fesoʻotaʻi ma le aso fiafia. O kata nei le paʻu ese mo le faʻatinoina o gaioiga i le taimi o le faʻatasiga. Ole taimi lava e tupu ai le mea na tupu, o kata ua le toe aliali mai, lea e taitai atu ai i se faʻasolosolo faateleina lo latou tau i luga o fola fefaatauaiga.

Auai i mea e tupu e sili atu aoga nai lo le faʻatauina o taʻaloga, ma e masani lava e sili atu le aoga nai lo le aoina o pepa mai taʻaloga, talu ai e te le manaʻomia le faʻaalu o tupe e maua ai se pine faʻailoga.

Faʻafefea ona e vaʻai i le tulaga o iai le Steam

Ina ia vaʻai i le tulaga o iai nei ile Steam, alu i lau faʻamatalaga itulau. O faʻamatalaga auiliili i luga o le tulaga o loʻo avanoa e ala i le kiliki i luga o le level icon.

O loʻo faʻaalia ai le aofaʻi o le poto masani na maua ma le tele o le tomai e te manaʻomia e te alu ai i le isi tulaga. O le maualuga ole tulaga, o le faigata foʻi o le alu i le isi tulaga o le pamu.

O lea ua e iloa le auala e mafai ai ona e alu aʻe i luga ole Steam ma pe aisea e te manaʻomia ai. Taʻu i au uo ma e masani e uiga i lenei mea!

Pin
Send
Share
Send