OpenOffice Tusitala. Tapē itulau

Pin
Send
Share
Send


O le OpenOffice Writer o se mea e sili ona faigofie lea e faʻaaoga ai se tusiga tusitusi e le maua e sili atu ma sili atu lauiloa i tagata e faʻaaogaina aso uma. E pei o le tele o tusitusiga tagata e tusia tusi, e iai foi ona lava uiga. Sei o tatou taumafai e fuafua pe faʻafefea ona aveese isi itulau i totonu.

Sii maia le lomiga lata mai o le OpenOffice

Aveese se avanoa avanoa i le OpenOffice Writer

  • Tatala le pepa lea e te manaʻo e tape le itulau poʻo itulau

  • I le lisi autu o le polokalama i luga o le laupepa Vaʻai filifili mea Le mafai ona lolomiina mataitusi. E faʻatagaina oe e vaʻai i ni tagata faʻapitoa e lē o faʻaalia i se masani. O se faʻataʻitaʻiga o sea amio atonu o le "Parakalafa Faʻailoga"
  • Aveese ni isi amio i luga o se itulau avanoa. E mafai ona fai lea faʻaaogaina le ki a le Toe foi i tua pe o se ki Tapē. A maeʻa nei sitepu, o le itulau avanoa e tape otometi

Aveese se itulau ma tusitusiga ile OpenOffice Writer

  • Aveese le le manaomiaina tusitusiga ma le ki Toe foi i tua pe Tapē
  • Toe fai laasaga na faʻamatalaina i le mataupu muamua.

E lelei ona maitauina e i ai taimi e le i ai ni tusitusiga e sili atu le le mafai ona faʻaaoga, ae o le laupepa e le faʻapipiʻi. I se tulaga faapena, e tatau i le autu autu o le polokalama ile luga o le laupepa Vaʻai filifili mea Faʻamatalaga o le itulau. I le amataga o se avanoa avanoa, fetaomi Tapē ma toe sui ile faiga Lolomi faʻailoga

O le faʻaiuga o ia gaioiga i OpenOffice Writer, e mafai ona e faigofie ona aveʻese uma itulau e le talafeagai ma tuʻuina atu i le pepa le faʻamatalaga tatau.

Pin
Send
Share
Send