AnonymoX: o se faʻaopoopoga mo Google Chrome e tuʻuina ai le leiloa igoa i luga o le Initaneti

Pin
Send
Share
Send


Talu ai nei, ua mauaina e ni mea faigaluega faʻapitoa lauiloa e faʻamautu le faʻailoaina o loʻo i luga o le Initaneti, lea e faʻatagaina ai oe e asiasi saoloto i nofoaga o loʻo poloka, faʻapea foi ma aua le faʻasalalau atu faʻamatalaga le talafeagai e uiga ia te oe lava. Mo le Google Chrome browser, o se tasi o nei faʻaopoopoga o le le iloa.

anonymoX o se browser-faʻavae anonymizer faʻaopopo lea e mafai ai ona e saoloto asiasi asiasi i 'upega tafaʻilagi polokaina e se pule o le pulega i lau fale faigaluega pe le mafai ona ulufale atu i le atunuʻu.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi anonymoX?

O le anonymoX faʻapipiʻi gaioiga o loʻo faʻatautaia i le auala tutusa e pei o se isi faʻaopoopoga mo Google Chrome.

E mafai ona e alu vave i le le igoa anonymoX download itulau faʻaaoga le fesoʻotaʻiga i le pito o le tusitusiga, pe maua oe lava. Ina ia faia lea mea, kiliki i le browser menu button ma i le lisi e aliali mai, alu i le Avanoa Faaopopo - Sala.

Tusi i pito o le itulau ma kiliki i luga ole sootaga "Faʻatelega faʻalautele".

O le faʻalauteleina fale o le a faʻaalia i luga o le lau, i le itu tauagavale o loʻo i ai se suʻesuʻe pa. Ta i totonu le igoa o le faʻaopoopoga o loʻo e sailia: "anonymoX" ma faʻasili Enter.

O le mea muamua i luga ole laupepa e faʻaalia ai le faʻaopoopoga o loʻo tatou sailia. Faʻaopopo i le browser e kiliki i le itu taumatau o le ki "Faatu".

Ina ua mavae ni nai minute, o le anonymoX faʻaopopoga o le a faʻatuina manuia i lau browser, lea o le a faʻailo mai le faʻailoga lea e aliali mai i le pito i luga taumatau.

Faʻapefea ona faʻaaoga le anonymoX?

anonymoX o se faʻaopopoga e faʻatagaina oe e suia lau moni tuatusi IP e ala i le fesoʻotaʻi i se sui sui.

Le faʻatulaga o le faʻaopopo, kiliki i le anonymoX icon i le pito i luga taumatau. O le tamai menu o le a aliali mai luga o le lau, o loʻo i ai mea nei lisi mea:

1. Filifili IP tuatusi o le atunuu;

2. Faagaioiga faaopoopo.

A faʻaletonu le faʻaopopo, faʻasolo le faasee i le pito i lalo o le faamalama mai "Ese" i le tulaga "I luga".

A maeʻa ona e manaʻomia lea e filifili se filifiliga ole atunuʻu. A e manaʻo e filifili se sui sui mo se atunuʻu, ona faʻalautele lea "Atunuʻu" ma filifili lou atunuu manaʻomia. I le faʻaopopoga, sui o atunuʻu e tolu o loʻo avanoa: Netherlands, Egelani ma le Iunaite Setete.

Taumatau i le kalafi "Faailoa" tau lava na e fesoʻotaʻi i le sui tautua. I le avea ai o se tulafono, tele sui e avanoa mo atunuu taitasi. E faia lea i le mea e tasi le sui sui sui e le galue, o lea e mafai ai ona e fesoʻotaʻi vave i le isi.

Ole faʻamaeaina lea ole faʻasologa o le faʻaopoopoga, o lona uiga e mafai ona e amataina le lilo le upega tafailagi. Mai le taimi nei, o punaoa 'upega tafailagi e leʻi maua muamua o le a tatalaina lemu.

Sii mai anonymoX mo Google Chrome e aunoa ma se totogi

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Pin
Send
Share
Send