Fausia se tusitusiga matala i le Photoshop

Pin
Send
Share
Send


O le faʻailoaina o moli i totonu o Photoshop o se tasi lea o vaega taua o galuega a tagata tisaini ma faʻataʻitaʻiga. O le polokalama e faʻatagaina, faʻaaogaina le fauina i totonu o le sitaili faiga, e faia ai se mea sili ona tausaafia mai le nondescript system font.

O lenei lesona e faʻatatau i le fatuina o se faʻailoga mo se tusitusiga. O le togafiti o le a matou faʻaaogaina e matua faigofie lava ona aʻoaʻoina, ae i le taimi lava e tasi, e matua aoga tele ma lautele.

Tusitusiga embossed

Muamua lava, e manaʻomia ona e faia se vaega mo le lumanaʻi. E manaʻomia e pogisa lona lanu.

Fausia talaaga ma tusitusiga.

  1. O lea, fausia se pepa fou o le manaomia tele.

    ma fausia se fou fou i ai.

  2. Ona faʻatoʻa lelei lea o le mea faigaluega Tulouna .

    ma, luga o le pito i luga seti vaega, kiliki i luga ole faʻataʻitaʻiga

  3. O le a tatalaina se faʻamalama e mafai ai ona e faʻasaʻosaʻo le suiga e fetaui ma ou manaʻoga. Fetuunai le lanu o le pule tulaga e faigofie: faalua-kiliki i luga o se tulaga ma filifili le paolo manaomia. Fai se gradient, pei ona iai i le ata i le kiliki ma kiliki Ua lelei (soo se mea).

  4. Matou te toe liliu i le faʻatulagaina vaega. O le taimi lenei tatou te manaʻomia ai le filifilia o se paleni foliga. Ua fetaui lelei Lialiaʻi.

  5. O lenei ua matou tuʻuina le faʻatautau pe tusa ile ogatotonu ole tapoleni, tuʻu i lalo LMB ma toso soʻo se tulimanu.

  6. O le substrate ua sauni, tusi le tusitusiga. O le lanu e le taua.

Galulue faatasi ma sitaili vaega

Alu i le stylization.

  1. Faalua-kiliki i luga o se vaega e tatala ona sitaili ma i le vaega Filifiliga Overlay tuʻu i lalo le faʻatumu i le 0.

    Pei ona outou vaʻaia, o le mau ua mou atu atoa. Aua le popole, o gaioiga nei o le a toe faafoi mai ia matou i se mea ua uma ona suia.

  2. Kiliki le aitema "Ata i Totonu" ma fetuunai le tele ma faʻapipiʻi.

  3. Ona alu lea e faasino Ata o Ata. O iinei e te manaʻomia e fetuunai le lanu (paʻepaʻe), fefiloi faiga (Mata) ma le fua faʻatatau i le tele o le tusitusiga.

    A maeʻa uma gaioiga, kiliki Ua lelei. O loʻo lolomiina tusitusiga.

O lenei metotia e mafai ona faʻaoga e le gata i fon, ae o isi mea tatou te mananaʻo e "tuleia" i tua atu. Ole iʻuga e talia lelei. Sa aumaia e le Photoshop ia i matou se mea faigaluega Faigafaia o galuega i le polokalama fiafia ma talafeagai.

Pin
Send
Share
Send