UltraISO: sese 121 aʻo tusi i le masini

Pin
Send
Share
Send

UltraISO o se meafaigaluega lavelave tele, pe a galulue faʻatasi ma tele o loʻo iai faʻafitauli e le mafai ona fofoina pe a fai e te le iloa fai. I totonu o lenei tusitusiga, tatou vaʻavaʻai atu i se tasi o le seasea seasea, ae matua ita UltraISO sese ma faʻasaʻo.

Sese 121 oso mai pe a tusia se ata i se USB masini, ma e seasea lava. E le aoga le toe faʻasaʻo pe a e le iloa pe faʻapefea ona faʻatulagaina le mafaufau i le komupiuta, pe, o le algorithm e mafai ai ona e toe faia. Ae i lenei tusitusiga o le a tatou auiliiliina lenei faafitauli.

Meaolaola meaola 121

O le mafuaaga o le mea sese o loʻo taoto i le faila faila. Pei ona e iloa, e tele ni faila faila, ma e eseese uma faʻatonuga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le FAT32 faila faʻatulagaina o loʻo faʻaaogaina i luga o taʻavale kilia le mafai ona teuina se faila e tele atu nai lo 4 gigabytes, ma o le autu lea o le faʻafitauli.

Sese 121 oso mai i le taimi e taumafai ai e tusia se tisiki ata i ai o loo i ai se faila tele atu nai lo 4 gigabytes i se USB flash drive ma le FAT32 faila faiga. O le tali se tasi, ma e sili ona masani ai:

Oe manaʻomia le suia o le faila faila o lau flash drive. E mafai ona e faia lea tulaga i le faʻailogaina. Ina ia faia lenei mea, alu i le "My Computer", taumatau kiliki i lau masini ma filifili "Faiga".

O lenei filifili le faiga faila NTFS ma kiliki "Amata." A uma lena mea, o faʻamatalaga uma i luga o le flash drive o le a soloia, o lea e sili atu le vave kopi muamua o faila uma e taua ia te oe.

Mea uma, ua foia le faafitauli. O lenei la e mafai ona faʻamaumau saogalemu se faʻamatalaga ata i luga o le USB flash drive e aunoa ma ni faʻalavelave. Ae ui i lea, i nisi tulaga, e le mafai ona aoga, ma i le tulaga lea, taumafai e toe faafoi mai le faila faila i le FAT32 i le auala lava lea e tasi, ma toe taumafai. Lenei e mafai ona mafua i faʻafitauli i le flash drive.

Pin
Send
Share
Send