Faʻafefea ona sefe le tusi i le Google Chrome

Pin
Send
Share
Send


I le faʻagasologa o le faʻaaogaina o le browser, e mafai ona matou tatalaina le tele o nofoaga, naʻo le filifilia o na e tatau ona sefe mo le sosoʻo vave avanoa ia i latou. E mo nei faʻailoga e saunia ai e Google Chrome faʻailoga.

Bookmark o se vaega 'eseʻese i le Google Chrome browser e faʻatagaina oe ona e vave alu i le' 'upega tafaʻilagi ua faʻaopoopoina i lenei lisi. Google Chrome mafai ona fausiaina e le gata le faʻatapulaʻaina numera o tusi, ae mo le faʻafaigofie, faʻavasega i latou i totonu o laupepa.

Tatala le Google Chrome Browser

Faʻafefea ona faʻailoga le upega tafailagi i le Google Chrome?

Faia se faʻailoga i totonu o le Google Chrome e faigofie tele. Ina ia faia lea mea, na e alu i le itulau e te manaʻo e makaina, ona i ai lea ile itu taumatau o le tuatusi pa kiliki i luga o le aikona ma le faʻailoga.

O le kiliki i luga o lenei aikona, o le a faʻalauteleina se tamaʻi lisi i luga o le laupepa, lea e mafai ai ona e tofia se igoa ma le faila i lau faʻailoga. Ina ia vave faʻaopopo se tusi tusi, oe na o le kiliki Faia. Afai e te manaʻo e fausia seisi itu laʻau tusi, kiliki i le ki "Suiga".

Ua aliali mai se faʻamalama ma faila uma o iai faʻailoga. Ina ia faia se faila, kiliki i le ki. "Faila fou".

Ulufale se igoa mo le tusi tusi, kiliki Enter, ona kiliki ai lea Sefe.

Ina ia faʻasaoina le tusi faʻailoaina i le Google Chrome i se faila fou ua toe, kiliki i luga o le faʻailoga ma se faʻailoga i le koluma Faila filifili le faila na e faia, ona sefe lea o suiga ile kiliki i le ki Faia.

O le mea lea, e mafai ona e faʻatulaga lisi o mea e te fiafia ai i itulau uepesite, maua vave avanoa ia i latou.

Pin
Send
Share
Send