Faʻafefea ona sui autu i Google Chrome

Pin
Send
Share
Send


Tele o tagata e fiafia e faʻapitoa le faʻalauiloaina o le polokalama, pe a fai o le polokalama e mafai ai, fetuunai atoa i o latou tofo ma manaʻoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te le faʻamalieina ma le masani autu ile Google Chrome browser, ona e maua ai pea lea le avanoa e toe faʻafou le 'eleʻele e ala i le faʻaogaina o se autu fou.

Google Chrome o se taʻutaʻua lauiloa e i ai le faʻapipiʻi tuʻufaʻatasia faleoloa o loʻo i ai e le gata faʻaopoopoga mo soʻo se taimi, ae o loʻo iai foʻi le tele o mamanu autu o le a faʻamalamalamaina le ae le manaia faʻaoso muamua o le browser design.

Tatala le Google Chrome Browser

Faʻafefea ona suia autu i le Google Chrome browser?

1. I le amataga, tatou te manaʻomia le tatalaina o se faleoloa mo i latou tatou te filifilia ai le faʻatulagaina filifiliga saʻo. Ina ia faia lea mea, kiliki i luga o le lisi ki i le pito i luga taumatau o le browser ma i le lisi menu e aliali mai, alu i le Meafaigaluega Faaopoopoona matala lea "Tufaaga".

2. Alu ifo i le pito o le itulau matala ma kiliki i luga ole sootaga "Faʻatelega faʻalautele".

3. Ua faʻaalia se faʻaopopoga faleoloa ile mata. I le itu tauagavale o le faamalama, alu i le lau Mataupu.

4. O le a faʻaalia ata o loʻo faʻavasega mataupu. O mataupu taʻitasi o loʻo i ai se ata laʻititi o loʻo aumaia ai se manatu lautele o le autu.

5. O le taimi lava e te mauaina ai se talafeagai autu, tauagavale-kiliki i luga e faʻaalia faʻamatalaga auiliili. Lenei e mafai ona e iloiloina ata pupuni o le browser fesoʻotaʻiga ma lenei mataupu, suʻesuʻeina o iloiloga, ma e maua ai foʻi paʻu talitutusa. Afai e te manaʻo e faʻaaoga se autu, kiliki i le ki i le pito i luga taumatau Faatuina.

6. A maeʻa nai minute, o le a filifilia le autu. I se auala tutusa, e mafai ona faʻapipiʻi ni isi mea e sili ona fiafia iai mo Chrome.

Faʻafefea ona toe faʻafoʻiina se tulaga faʻavae?

Afai e te manaʻo e toe faʻafoʻi le autu autu, ona tatala lea o le lisi lisi ma alu i le vaega "Tulaga".

I le poloka "Foliga Vaaia" kiliki i le ki Toefuatai le autu autu, a maeʻa ona faʻamamaina e le browser le paʻu o iai nei ma faʻatulaga le tulaga masani.

Faʻapitoa foliga o le Google Chrome browser i lau tofo, faʻaaogaina lenei 'upega tafaʻilagi suʻesuʻeina avea atili sili ona manaia.

Pin
Send
Share
Send