Vaʻaiga lautele i polokalame tuʻufaʻatasi

Pin
Send
Share
Send

Afai mo nisi mafuaʻaga e te manaʻomia e faʻafesoʻotaʻi i se komepiuta mamao, ona mo lenei tulaga e tele mea eseese meafaigaluega i luga ole Initaneti. I latou o loʻo iai uma totogi ma leai se totogi, e fetaui lelei ae le o le tele.

Ina ia saili poʻo fea o polokalame avanoa e sili ona fetaui mo oe, matou te fautua atu ia e faitau i lenei tusitusiga.

Lenei matou te otooto puupuu i polokalame taʻitasi ma taumafai e iloa lona malosiʻaga ma ona vaivaiga.

Aeroadmin

Le polokalama muamua i la matou iloiloga o le AeroAdmin.

O se polokalame lenei mo le mamao ulufale atu i le komepiuta. O ona eseʻese foliga foliga faigofie o faʻaaogaina ma a lelei maualuga-lelei fesootaiga.

Mo le faigofie, o loʻo i ai meafaigaluega e pei o se faila pule - lea o le a fesoasoani e fesuiai faila pe a tatau ai. O le tusi tuatusi tusi faʻatagaina e mafai ai ona e teuina e le gata o le ID o tagata faʻaaoga e fesoʻotaʻi, ae faʻafesoʻotaʻi foʻi faʻamatalaga, e maua ai foʻi ma le agavaʻa faʻavasega fesoʻotaʻiga.

Faatasi ai ma laisene, e i ai uma e totogi ma e leai se totogi. E le gata i lea, e lua laisene fua e leai se totogi - Free ma Free +. E le pei o le Free, o le Free + laisene faʻatagaina oe e faʻaaoga le tuatusi tusi ma faila pule. Ina ia maua lenei laisene, naʻo le faʻapipiʻi o le Like i luga o le itulau luga o le Facebook ma lafo mai se talosaga mai le polokalame

Sii mai AeroAdmin

Ammyadmin

I lona aotelega, AmmyAdmin o se vaega o AeroAdmin. Polokalame e tutusa uma i fafo ma galuega. O loʻo iai foʻi le tomai e momoli ai faila ma teu faʻamatalaga e uiga i ID tagata e faʻaaogaina. Peitaʻi, e leai ni faʻaopoopoga fanua e faʻaalia ai fesoʻotaʻiga.

E pei lava o le polokalame talu ai, e le manaʻomia e AmmyAdmin le tuʻuga ma ua sauni e galue i le taimi lava e te maua ai.

Faʻaola AmmyAdmin

Splashtop

Splashtop Remote Administration Tool o se tasi o faigofie. O le polokalame e aofia ai vaega e lua - o le vaʻaiga ma le tautua. O le vaega muamua e faʻaaoga e pulea ai se komipiuta maotua, aʻo le lona lua e faʻaaoga e fesoʻotaʻi ma e masani ona faʻapipiʻi i luga o se komepiuta pulea.

E le pei o polokalame pei ona taua i luga, e leai se mea faigaluega mo le faʻasoaina atu o faila. Ma le lisi o fesoʻotaʻiga o loʻo avanoa ile laupepa autu ma e le mafai ona faʻapitoa mai faʻamatalaga.

Sii mai le Splashtop

Soo se mea

AnyDesk o se isi aoga ma se laisene leai se totogi mo mamao komepiuta pulea. O le polokalama ei ai se lelei ma faigofie foliga, ma o se faʻavae o galuega. E ui i lea, e aoga e aunoa ma le faʻapipiʻiina, e faʻafaigofie tele lona faʻaaogaina. E le pei o mea i luga, e leai se faila faila, o lona uiga e leai se auala e faʻaliliu ai le faila i se komepiuta mamao.

Ae ui i lea, e ui i le itiiti ifo seti o gaioiga, e mafai ona faʻaogaina e taofiofi mamao komepiuta.

Sii mai soo se AnyDesk

Tagata pule

LiteManager o se polokalame talafeagai mo maotua pulega, lea e sili atu mamanuina mo sili poto masani tagata faʻaaoga. O se malamalamaaga malamalama ma le tele o gaioiga faia lenei mea faigaluega e sili ona manaia. I le faʻaopopoga i le faʻatautaia ma le fesiʻosaʻi o faila, o loʻo i ai foi ma le potu talatalanoa e le gata ina faʻaaoga ai tusitusiga, ae o feʻau leo ​​mo fesoʻotaʻiga. Pe a faʻatusatusa i isi polokalame, o LiteManager e sili atu faʻamalosia pulega, ae peitaʻi, i tulaga o galuega, e sili mamao atu pei o AmmyAdmin ma AnyDesk.

Sii maia LiteManager

UltraVNC

UltraVNC o se sili atu tomai faʻafoe meafaigaluega, lea e aofia ai faʻalua modules, faia i le faʻavae o tutoatasi-talosaga. Tasi le laupepa o se tautua e faʻaaogaina ile komepiuta komipiuta ma maua ai le agavaʻa e pulea se komipiuta. O le vaega lona lua o le Maimoaga. Ole tamaʻi polokalama lenei e tuʻuina atu ile tagata faʻaaogaina meafaigaluega uma e tuʻuina atu ile komepiuta e pulea lelei.

Pe a faʻatusatusa i isi aoga, o le UltraVNC ei ai le sili atu lavelave fesoʻotaʻiga, ma e faʻaaogaina foʻi sili faʻapitoa mo fesoʻotaʻiga. O lea, o lenei polokalama e sili atu talafeagai mo tagata faʻaogaina tagata poto masani.

Sii mai le UltraVNC

Tagata vaai

TeamViewer o se sili tele meafaigaluega mo pulega mamao. Ona o lona agavaʻa faʻaoga, o lenei polokalame e sili mamao atu nai lo filifiliga na faʻamatala i luga. I totonu o masani masani iinei o le mafai ona teuina se lisi o tagata faʻaaoga, faila fefaʻasoaaʻi ma fesoʻotaʻiga. Faatasi ai ma isi faʻaopoopoga iinei o fonotaga, telefoni ma isi.

E le gata i lea, TeamViewer mafai ona galue uma e aunoa ma le faʻapipiʻiina ma faʻapipiʻiina. Ile faʻaiuga mulimuli, ua tuʻufaʻatasia i totonu o le system e avea o se isi tautua.

Faʻaola TeamViewer

Lesona: Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi le komipiuta maotua

O le mea lea, afai e tatau ona e fesoʻotaʻi i se mamao komepiuta, ona mafai lea ona e faʻaaogaina se tasi o mea aoga luga. E tatau ona e filifilia le sili ona faigofie mo oe lava.

Faʻapea foi, pe a filifilia se polokalame, e taua le mafaufauina, o le pulea o se komepiuta, e tatau ona e tutusa le meafaigaluega i luga o se komepiuta mamao. O lea la, pe a filifilia se polokalama, ia e mafaufau i le tulaga o komepiuta tusitusi o se tagata faʻaaogaina mamao.

Pin
Send
Share
Send