CryEngine 3.5.8

Pin
Send
Share
Send

Afai e te manaʻo e avea ma tagata atiaʻe taʻaloga, ona e manaʻomia le i ai o se polokalama faʻapitoa mo le fausiaina o taʻaloga ua taua o le afi. E tele naua polokalame faʻapenei i luga ole Initaneti ma e le tutusa uma. E mafai ona e mauaina uma faigofie masini e faʻaaogaina mo toleniga ma faʻapolofesa mamana meafaigaluega atinae. O le a matou vaʻavaʻai atu i le CryEngine.

CryEngine o se tasi o le sili afi afi afi e mafai ai ona e faia ni taʻaloga 3D mo PC ma faʻamafanafana, e aofia ai PS4 ma Xbox One. Ole vaaiga ole ata ole CryEngine e sili mamao atu ile gafatia ole Unity 3D male Unreal Development Kit, o le mafuaʻaga lea e lauiloa ai ile tele o tagata taʻutaʻua.

Matou te fautuaina oe e vaʻai: Isi polokalama mo le fausiaina o taʻaloga

Manaia!
Faatasi ai ma CryEngine, na faia uma vaega o le taʻutaʻua Far Cry taʻaloga, faʻapea foʻi ma Crysis 3 ma Ryse: Alo o Roma.

Laʻasaga tulaga

Edge Engine e maua ai e le au atiaʻe se mea sili ona manaia mo le fausiaina i totonu o le taʻaloga tulaga logic - Flow Graph. O lenei mea faigaluega e vaʻaia ma faʻaaliga - oe na ona toso node faʻapitoa ma tapulaʻa i le laufanua, ona faʻafesoʻotaʻi lea, ma fai ai se faʻasologa talafeagai. Faʻatasi ai ma le Flow Graph, e mafai ona e faʻaali talanoaga, pe mafai foi ona e faia ni faʻalavelave faigata.

O Le Fuafuaga Meafaigaluega

I CryEngine o le ae mauaina se seti tele o mea faigaluega e manaʻomia mo soʻo se tulaga na mamanuina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Fuafuaga mea faigaluega e taua tele i le mamanuina o nofoaga. Ole mea faigaluega lea mo le vave fausiaina ole static geometry e saʻo ile afi. E faʻatagaina oe ona vave faia ni auivi o faʻataʻitaʻiga vave fetaui i se nofoaga i le lumanaʻi, e faʻailoa mai ai le lapopoa ma faʻaogaina ni tusitusiga i le afi.

Animasi

O le Maniquen Editor meafaigaluega e maua ai e oe le puleaina o faʻamatalaga. Ma faʻatasi ai, e mafai ona e faia ni faʻafiafiaga o le a faʻamalosia e avea ma se iʻuga o soʻo se mea e tupu i totonu o le taʻaloga. Ma i luga o taimi-laina animations mafai ona tuʻufaʻatasia i se tasi fasi.

Fomai

O le tino faʻamalosi tino i le Edge Engine e lagolagoina le kenera mimilo o mataʻitusi, taʻavale, physics o mautu ma vaivai tino, suavai, ma aano.

Lelei

1. Lelei le ata, maualuga faʻalauiloaina ma gaioiga;
2. Faigofie ona faʻaaoga ma aʻoaʻo;
3. Mo foliga uma o le afi, le faiga manaoga e matua maualalo;
4. A tele seti o atinaʻe meafaigaluega.

Le atoatoa

1. Le leai o se faʻamalosi tino;
2. Ole faigata ole galue male moli moli;
3. O le tau maualuga o polokalame.

CryEngine o se tasi o le sili ona maualuga-tekonolosi taʻaloga afi o le a faʻatagaina oe e faia ni taʻaloga o soʻo se lavelave ma ituaiga. E ui lava i le maualuga o le tulaga lelei o faʻataʻitaʻiga, o le atinaʻeina o taʻaloga e le o se mea faigata i luga o masini. E le pei o polokalame pei o le Game Maker poʻo le Faʻavae 2, o le Edge Engine e le o se fausaga ma e manaʻomia le malamalama i polokalame. A maeʻa le resitalaina, e mafai ona e download se faʻataʻitaʻiga o le polokalame mo le faʻaaoga faʻapisinisi i luga o le upega tafailagi aloaia.

Sii mai CryEngine mo leai

Sii maia le faʻamatalaga fou mai le ofisa aloaia

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.56 mai 5 (25 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

3D Rad Faʻataʻaloga lē fuafuaina RonyaSoft Poster Fuafuaga X-Fuafuaga

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
CryEngine o se tasi o sili sili afi mo le faia o komepiuta taʻaloga o soʻo se ituaiga ma le tikeri o faigata. Le faʻaaogaina o lenei tulaga, e tele galuega tau alamanuia na faia.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.56 mai 5 (25 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Tagata atiaʻe: CryTek
Tau: leai se totogi
Tele: 1900 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 3.5.8

Pin
Send
Share
Send