Polokalama mo le mamanu o le umukuka. Faamanuiaga Aotelega

Pin
Send
Share
Send


O le faia o meafale umukuka i luga o se poloketi taʻitoʻatasi o se fofo aoga, aua faʻafetai i lea mea, o elemene uma o meaafale o le a tuʻu ina ia avea o le kuka o se mea fiafia moni. I se faʻaopopoga, o tagata komepiuta uma a le PC e mafai ona latou faia se galuega faʻapena, ona e tele polokalame na faia mo lenei. Sei o tatou taumafai e fuafua le lelei ma le leaga o tusi lauiloa.

Stolline

Stolline o se 3D-fuafuaga o loʻo i ai se intuitif ma talafeagai talafeagai Ofisa, lea na atiaʻe tonu i le mafaufauina o le faʻatulagaga o le umukuka poʻo se isi potu o le a faʻatautaia e le o polofesa, ae e tagata masani masani e le o iai ni tomai faʻapitoa i totonu o le teuteuga o totonu. O isi itu aoga e aofia ai le mafai ona vaʻavaʻai i totonu o meafale elemene, sefe le mea na tusia le poloketi i le 'auʻaunaga, le fesoʻotaʻiga gagana-Rusia ma le mafai ona faʻaaogaina galuega o nofoaga masani. Ole tulaga le lelei tele, e naʻo Stolline oloa o loʻo tuʻuina atu i totonu ole lisi o meafale.

Sii maia Stolline

3D Totonu Fale

Le ata o Initaneti 3D, pei o Stolline, faʻatagaina oe e faia se tolu-tolu vaega poloketi o le umukuka ma se isi potu. O le polokalama ei ai sili atu nai lo 50 eseʻese faʻataʻitaʻiga o meafale ma sili atu nai lo 120 faʻamaeʻaina mea: pepa puipui, laminate, parket, linoleum, tiʻetiʻe ma isi mea. Faʻataʻitaʻiga o le umukuka i totonu e faia i totonu Toto 3D mafai ona lolomiina pe sefeina i le faʻataʻatiaga masani, lea e faigofie tele. E mafai foi ona liua nei faʻataʻitaʻiga i ata jpeg pe sefe pei PDF.

Ole vaega taua ole Interior Design 3D ole laisene totogi. O le faʻataʻitaʻiga o le oloa o le 10 aso, lea ua lava e fausia ai ma sefe se poloketi tusi. Foi e le talafeagai o le faʻagasologa o le faʻaopopoga meafale i le potu, talu ai e le mafai ona faʻaopopo le tele o elemene i le taimi e tasi.

Sii mai Totonu Design 3D

PRO100 v5

O le polokalama e apili atu ia i latou e mafai ona talisapaia le sao, pei ona faʻatagaina oe e fuafua e faʻaaoga le saʻo o faʻamanuiaga o auiliiliga uma o totonu, ma fuafua loa le aofaʻi atoa o meafale mo le galuega faia. O faʻamanuiaga o le mamanuina PRO100 v5 e mafai ona faʻamatalaina i le galueaina i se potu lautele avanoa ma le mafai ona iloilo le galuega mai luga, mai le itu. Mafai foi ona e faʻaaogaina le axonometry.

Lelei tele, polokalame, le pei o Stolline, faʻataga ai oe e faʻaopopo au oe lava meafale elemene poʻo mea. O le faʻapitoa e mafai lava ona faʻaalia ile faʻamatalaga ole gagana-Rusia. Leaga o le polokalame: totogi laisene (tau e amata mai le $ 215 i le $ 1,400, e fuafua lava i le numera o tulaga masani i totonu o le faletusi) ma se lavelave.

Sii mai le PRO100

Manaia Fale 3D

Ole Sweet Home 3D ose polokalame faigofie ma faigofie mo le fauina ole fausaga ole potu malolo, e aofia ai le umukuka. O ona autu lelei o le leai se laiseneina ma se faigofie Rusia-gagana Ofisa. Ma o mea le lelei autu o le faʻatapulaʻaina fausia-i lisi o meafale ma mea totino.

E taua le maitauina o le lisi o mea i totonu o le polokalama Sweet Home 3D mafai ona toe faʻatumuina mai isi vaega tolu.

Sii mai le Manaia Fale 3D

Polokalama uma mo totonu mamanu e mafai ai ona e fuafuaina le vaʻaiga o le umukuka i ni meaafale ma mea faʻapitoa e aunoa ma le fesoasoani a tagata faʻapitoa. E faigofie, aoga ma e le faʻamalosia oe e faʻaalu tupe i le galuega a se mamanu.

Pin
Send
Share
Send