Faʻafefea ona fausia se ISO ata o Windows 7

Pin
Send
Share
Send


I aso nei, e le toe manaʻomia e tagata, e teu ai le aoina tele o tisiki. Mo se faʻataʻitaʻiga, e iai lau faʻapipiʻi tisiki ma Windows 7, lea, pe a manaʻo iai, e mafai ona sefe i lau komupiuta o se ata. Mo se auiliiliga alualu i luma o lenei faʻagasologa, vaʻai le tusiga.

Ina ia mafai ona fausia se ISO faʻataʻitaʻiga o le Windows 7 o loʻo faʻaaogaina le faʻasoaga o la matou polokalama, matou te vaʻavaʻai i le fesoasoani a le lauiloa polokalama mo le faʻatinoina o tisiki ma ata - CDBurnerXP. E manaia le meafaigaluega lea i le faʻaavanoaina o le tele avanoa mo le galulue ma ata ma faʻalenaina tisiketi, ae o loʻo tufatufaina matua leai se totogi.

Sii mai le CDBurnerXP

Faʻafefea ona fausia se ISO ata o Windows 7?

Afai e te fuafua e fausia se disk faʻamatalaga mo le faʻaaogaina i luga o le USB flash drive, oe manaʻomia se Windows 7 disk, faʻapea foʻi ma le CDBurnerXP faʻapipiʻi i lau komepiuta.

1. Taumafai le CDBurnerXP polokalama. I le faʻamalama e aliali mai, filifili Faamatalaga Tisiketi.

2. O le polokalame o le polokalame e matala o le a matala mai, i le itu tauagavale lea e te manaʻomia ai le filifilia o le taʻavale ma le Windows 7 disk (poʻo le faila ma faila o le OS tufatufaina atu, pe a fai o iai i lau komepiuta).

3. I le ogatotonu o le faʻamalama, filifili faila uma o le a aofia ai i le faʻagaioia faiga faʻasoaina ata. Ina ia filifilia uma faila, faʻaigoaina le faʻasologa autu Ctrl + A, ona toso lea i lalo ifo o le vaega gaogao o le polokalama.

4. A uma ona faʻatali mo le faʻagaioiga o faila faila, kiliki i le pito i luga tauagavale o le ki Faila ma filifili Sefe poloketi o se ISO ata.

5. O le masani Windows Explorer o le a tatalaina, lea e tumau lava na o le faamaoti mai le faila mo le teuina le ISO-faʻatusa, atoa ai ma lona igoa.

O lenei ua e maua se faʻatusa o le Windows 7 faʻafoe faiga, e mafai ona e faʻaogaina e fausia ai se ata o le Windows 7 i luga o le USB flash drive, ma faia ai bootable. Mo se faʻamatalaga sili atu auiliiliina o le faia o se bootable flash drive mo Windows 7, faitau i luga o la tatou '' upega tafaʻilagi.

Pin
Send
Share
Send