Polokalama mo le faʻalogo i musika luga ole komepiuta

Pin
Send
Share
Send

Matou te fiafia uma e faʻalogologo musika i la matou komepiuta. Se tasi e gata lava i le suʻesuʻe ma faʻaputu pese i leo puʻeina o fesoʻotaʻiga agafesootai, mo isi e taua le fausiaina o le atoa-musika musika faletusi i luga o le malosi taʻavale. O nisi tagata e faʻamalieina ma le faʻaogaina taimi masani o faila talafeagai, ma musika tomai e sili ona fetuʻunaʻi le leo ma faia faʻagaioiga ma musika ala.

Mo eseese ituaiga o galuega, eseese faʻaogaina leo faʻaaogaina ua faʻaaogaina. O le tulaga lelei o le taimi o le polokalama mo le taina musika e faigofie faʻaaoga ma maua le tele o avanoa mo le galue ma faila leo. O se leo leo po nei e tatau ona i ai le fetuutuunaʻi e galue ai ma suʻesuʻe mo pese saʻo, ia manino ma faigofie e mafai ai, ma ia faʻaleleia atili le aoga.

Mafaufau i ni polokalame e sili ona faʻaaogaina o leo leo.

Mativa

AIMP o se polokalame faaonapo nei-gagana Rusia mo le taina musika ma le faʻaituau ma faigofie faigofie. Le tagata taalo e matua aoga. I se faʻaopopoga i se faʻafiafiaga talafeagai musika ma se faʻasologa faigofie mo le fatuina o faila leo, e mafai ona faʻafiafiaina le tagata faʻaaoga i se mea e tutusa ma faʻatulagaina taimi masani, o se mea e tupu fua i le pule, o se mea e faʻatulagaina mo le tagata taʻalo, o le Initaneti leitio galuega ma se mea faʻaliliu leo.

O le aoga vaega o le AIMP ua mamanuina i se auala e oʻo lava i se tagata faʻaaoga e le masani i le lavelave o tuning le leo o musika mafai faʻafaigofie ona faʻaaogaina ona alualu i luma galuega tauave. I lenei faʻataʻitaʻiga, o le atinaʻe a Rusia o le AIMP e sili mamao atu i ana soʻotaga mai fafo o Foobar2000 ma Jetaudio. O le mea e sili atu le AIMP o le le lelei o le musika faletusi, e le faʻatagaina soʻotaga i le fesoʻotaʻiga e suʻe faila.

Sii maia le AIMP

Anufe

O le polokalama musika masani ai o Winamp, o se polokalame na tu ai le suʻega o taimi ma tagata tauva, ma o loʻo lauiloa pea ma tuʻuina atu i le faitau miliona o tagata faʻaaogaina. E ui i le ola mama, Winamp o loʻo faʻaaogaina lava i komepiuta o na tagata e manaʻomia le mautu i luga o le PC, faʻapea foi ma le agavaʻa e faʻafesoʻotaʻi tele faʻalautelega ma mea faʻaopoopo i le tagata taʻalo, talu mai le 20 tausaga talu ai na tele lava na faʻamatuʻuina mai.

Winamp e faigofie ma mafanafana, pei o fale faʻamau fale, ma le avanoa e faʻafetauiina le fesoʻotaʻiga o le a apalai i taimi uma e fiafia i le amataga. O le tulaga masani o le polokalame, e moni lava, e le o i ai le agavaʻa e galulue ai ma le Initaneti, faʻafesoʻotaʻi le leitio ma faʻagaioia faila leo, ina ia o le a le aoga mo le au faʻaoga faigata i aso nei.

Sii maia le Winamp

Foobar2000

Tele tagata e fiafia i lenei polokalama, faʻapea foi ma Winamp, mo le agavaʻa e faʻapipiʻi nisi mea faʻaopoopo. O le isi itu iloga o le Foobar2000 o lona faʻatusatusaga ma faigata faʻatulagaina mamanu. O lenei tagata taʻalo e lelei tele mo i latou e naʻo le fia faʻalogo i musika, ma afai e manaʻomia download le faʻaopoopoga. E le pei ole Clementine ma le Jetaudio, e le iloa e le polokalame le faʻafesoʻotaʻi i le Initaneti ma e le faʻapea e taʻu mai ai ni tuʻutuʻuga tulaga faʻapitoa.

Sii maia le Foobar2000

Pupuni Media Player

O se masani le faʻaaogaina lea o le Windows meafaigaluega mo le faʻalogo i faila faʻasalalau. O lenei polokalama e lautele ma e maua ai le matua mautu galuega i luga o le komepiuta. O le Windows Media Player o loʻo faʻaogaina mo le faʻaaogaina o faila leo ma ata vitio, o loʻo iai se faletusi faigofie ma le mafaia ona fauina ma fausiaina playlists.

O le polokalama e mafai ona fesoʻotaʻi i le Initaneti ma masini vaega lona tolu. i le taimi lava e tasi, o le tagata faʻasalalau tagata faʻasalalau e leai ni o latou leo ​​faʻatonutonu ma siaki faʻatonutonu agavaʻa, o lea e sili atu ona faʻaaogaina tagata faʻaaoga e tatau ona sili atu sili atu faʻaaoga polokalame e pei o AIMP, Clementine ma Jetaudio.

Sii mai le Windows Media Player

Clementine

Clementine o se sili talafeagai ma aoga faʻasalalauga faʻasalalauga e toeititi lava atoatoa mo tagata faʻau Rusia. O le fesoʻotaʻiga i le gagana a le atunuʻu, o le agavaʻa e suʻe musika i ao lapoʻa, faʻapea foʻi ma le lalagaina o laina sao mai le VKontakte fesoʻotaʻiga lautele, avea Clementine o se mea moni maua mo tagata faʻaonapo nei. O nei foliga o se lelei faʻamoemoeina sili atu i luga o le tauva vavalalata AIMP ma Jetaudio.

O Clementine o loʻo i ai se atoatoaga o galuega a se tagata leo po nei - o se faletusi fetuʻunai o musika, faʻatonutonu le faʻaliliu, le mafai ona mimita tisiketi, se faʻapaleni ma le faʻataʻitaʻiga, ma le mafai ona toe faafoe. Pau lava le mea a leai se mea taʻalo o se mea faʻatulagaina o galuega, pei o ana tagata tauva. I le taimi lava e tasi, o Clementine o loʻo faʻaogaina i se faletusi tulaga ese o mea vaaia, lea e fiafia i latou e "matamata" musika.

Sii mai Clementine

Jetaudio

O se leo leo mo le alualu i luma musika fiafia o Jetaudio. O le polokalama e i ai se foliga le mautonu ma faigata, e ese mai le leai o se gagana-gagana menu, e le pei Clementine ma AIMP.

O le polokalama e mafai ona fesoʻotaʻi i le Initaneti, ae maise lava ia You Tube, o loʻo i ai se musika lelei faletusi ma e tele aoga aoga. O le mea autu o le teuina o leo faila ma pueina musika luga o le initaneti. E leai se tasi o talosaga faʻamatalaina i le iloiloga e mafai ona mitamita ai o nei tomai.

I se faʻaopopoga, Jetaudio ei ai le faʻapitoa atoa, faʻatonutonu le faʻaliliu ma le tomai e fatu ai fatuga.

Faʻaola Jetaudio

Pusi Pese

Songbird o se lelei faʻalelei, ae sili ona talafeagai ma tupu fua leo leo, o lona uiga o le suʻesuʻe mo musika i luga o le Initaneti, faʻapea foi ma le talafeagai ma talafeagai faʻatulagaina o faʻasalalauga faila ma playlists. O le polokalama le mafai ona mitamita o tauva musika teuteuina galuega, vaaia ma le i ai o aafiaga lelei, ae o loʻo i ai a faigofie logika o faʻagasologa ma le mafai ona faʻalautele galuega e ala i faʻaopopo plug-in.

Sii mai Pese

I le maeʻa ona iloiloina polokalama lisiina mo le taina musika, e mafai ona e faavasegaina i latou mo eseese ituaiga o tagata faʻaaoga ma galuega. Le sili ona atoatoa ma faʻatino - Jetaudio, Clementine ma AIMP o le a fetaui lelei uma tagata faʻaaoga ma faʻamalieina tele manaʻoga. Faigofie ma faʻaiʻu - Windows Media Player, Songbird ma Foobar2000 - mo le faigofie ona faʻalogologo i pese mai lau masini malo. Winamp o se taimi umi klasik e talafeagai mo tagata fiafia o soʻo se ituaiga o faʻaopoopoga ma tomai faʻaopoopo o le tagata taalo gaioiga.

Pin
Send
Share
Send