Faʻafefea ona matamata i ata 3D ile komupiuta

Pin
Send
Share
Send


Tele komepiuta e faʻaoga le ata tifaga i le fale e matamata ai ata tifaga, pe a oʻo i se siosiomaga mafanafana e mafai ona e tamoe le faʻatapulaʻa numera o ata tifaga. Ma e tusa lava pe e te manaʻo e matamata se ata 3D i le fale - e leʻo se faʻafitauli foi lea, ae mo lenei mea e te manaʻomia le fesoasoani i le fesoasoani faʻapitoa.

O le aso o le a matou amataina ai le ata tifaga ile 3D e faʻaogaina ai le KMPlayer. O lenei polokalame o se sili talafeagai ma aoga faʻasalalauga faʻasalalauga, o se tasi o galuega o ia o le mafai ona tamoe ata tifaga i 3D faiga.

Sii mai le KMPlayer

Le a le mea e te manaʻomia e tamoe se 3D ata tifaga i lau komepiuta?

  • Faapipiiina i luga o le komipiuta polokalame KMPlayer;
  • 3D ata tifaga faʻatasi ma le sifi uila luga poʻo luga;
  • Anaglyph tioata mo le matamata o se 3D ata tifaga (ma mumu-lanumoana mata tioata).

Faʻafefea ona tamoe se ata i le 3D?

Faʻamolemole ia matau o le metotia faʻamatalaina lalo e galue faʻapitoa lava ma ata 3D, o loʻo lava le numera ua tufatufaina atu i le Initaneti. O le masani 2D ata tifaga e le talafeagai i lenei tulaga.

1. Taumafai le KMPlayer polokalama.

2. Faʻaopopo le ata 3D ma se laina uila faʻataʻamilomilo poʻo luga ole polokalame.

3. O le vitio o le a amata taʻalo i luga o le lau ma se faʻalua ata i luga o le faʻataʻoto i luga ole laina. Kiliki le ata 3D i le pito i lalo tauagavale o le lau e faʻagaoioiga ai lenei faiga.

4. O lenei faʻamau e tolu laupepa faʻamalosi: faʻasologa uila faʻataʻavaleina, faʻasologa pupu faʻamalositino ma le faʻaogaina o le 3D mode. Fuafua pe o le a le ituaiga o 3D ata tifaga oe utaina, filifili le manaʻomia 3D faiga.

4. Mo sili auiliiliga tulaga o le 3D auala, taumatau kiliki i soʻo se vaega o le vitio o loʻo toe taʻalo ma faʻasolo i luga le isumu isumu "3D taofiofi mata". O se isi menu o le a faʻaalia i luga o le pupuni, vaevaeina i ni 3 poloka: faʻamalosia ma le faʻatulagaina o 3D, sui faʻavaʻa e ala i le meta, ma le filifilia foi o lanu (e tatau ona e taulaʻi i le lanu o ou tioata).

5. A maeʻa le faʻatulagaina 3D i luga o le komepiuta, faʻalautele le ata i le faʻamalama atoa ma amata matamata le ata 3D ma anaglyph matatioata.

O le aso sa matou iloiloina le auala sili ona faigofie ma maualuga-lelei e matamata ai i le ata 3D. I le mataupu faavae, i KMPlayer, e mafai foi ona liliu se ata masani 2D i 3D, ae mo lenei mea e te manaʻomia e faʻapipiʻi se faʻapitoa anaglyph 3D faamama i le tagata taʻalo, mo se faʻataʻitaʻiga, Faʻaola.

Pin
Send
Share
Send