Astron Design 3.0.0.26

Pin
Send
Share
Send


I le amataina o le toe faaleleia, e toʻatele e le gata na mafaufau ma le faʻatauina meafale fou, ae o loʻo taumafai foʻi e tausisi i se faʻataʻitaʻiga e sili ona latou fiafia i ai. E sili atu le mafaufau muamua i le fuafuaga o le potu, mo se faʻataʻitaʻiga, le faʻaaogaina o le polokalame Astron Design.

Astron Design ose polokalame fua e fai fua mo le mamanuina o le mamanu o fale o lou fale (fale).

Matou te fautua atu ia e vaʻai: Isi polokalame mo teuteuga totonu

Le setiina o mea faʻavae o le potu

Ae e te leʻi amataina le faia o se galuega fou, o le a fesiligia oe e faʻailoa le tele o lou potu, le ituaiga ma le lanu o fola, le lanu o puipui ma le taualuga. Faʻafetai i le paleti atoa, o le lanu o mea uma e tasi o le potu e mafai ona faʻamaoti lelei.

Suia le faʻaali o le potu

Mo se faʻaaliga atoa o le ata o le lumanaʻi, o le polokalama e maua ai ni filifiliga mo le faʻaalia o se 3D ata o lou potu.

Faaopopo Meaafale

Ia, o le a le ituaiga polokalame mo potu mamanu e mafai ona aunoa ma se meafale lisi Talu ai Astron Design o le meatotino a se mea taua fale meafale, ona o meafale iinei uma lava e patino i le kamupani Astron. O meaafale uma e faigofie ona faʻavasegaina i vaega, ina ia mafai ona faigofie ma vave ona "taumafai" i lau sili ona e fiafia i meafale elemene.

Le i ai o le 'au

Ina ia maeʻa le ata o le potu i le lumanaʻi, e tatau ona e faʻaopopo le siʻosiʻomaga e patino ia oe. Afai e te fuafua e faʻatau plasma poʻo se faʻapipiʻi ma lavalava i totonu o le potumoe, ona faʻaopopo lea ma isi mea ia e vaʻai atoatoa le iʻuga.

Pueata faʻamalu

Ina ia mafai ona vaʻavaʻaia lelei le potu, o le polokalama maua ai se mea puʻeata gaioiga faʻasolo. E le gata i lea, o le Astron Design polokalama o loʻo aofia ai le tele o faʻatonuga filifiliga, lea e faʻatagaina ai oe e sili ona faigofie ona asiasia le potu mai itu eseese ma itu.

Faʻaola poʻo le okaina o se galuega

A maeʻa le taunuʻuga o le mea e manaʻomia, le maeʻa galuega e mafai ona tuʻuina atu i le komupiuta o se faila AFD pe e alu saʻo i le tuʻuina atu o se poloaiga, i le mea o le a e filifili tonu ai meafale na e faʻaaogaina pe a fausia le poloketi.

Lelei o Astron Design:

1. Faigofie ma faigofie fesoʻotaʻiga ma le lagolago mo le gagana Rusia;

2. Tele lisi o meaafale;

3. O le mafai ona faʻatonutonu e le gata o faʻatapulaʻa o le fale, ae o lanu ma mea masani o fola, puipui ma le taualuga;

4. O le polokalama e tufatufaina leai se totogi.

Le atoatoa o le Astron Design:

1. I le taimi o le tusitusi, ua le toe lagolagoina e le tagata atiaʻe le polokalame, ma o le mea lea e ono faʻaaogaina e tagata faaaoga faʻaletonu pe a galulue i lomiga faaonapo nei a Windows;

2. O le poloketi e mafai ona sefe i se komepiuta peʻafai i le AFD proprietary.

Astron Design o se polokalame e faigofie ona malamalama i ai ma faigofie ona faʻatautaia i se mea e mafai e tagata taʻitasi ona lagona e pei o se tagata mamanu. Afai o oe o le faʻatau Astron, ona faʻataʻoto lea o se poloketi i totonu o le polokalama e faʻaluaina matagofie - aua o lona uiga, e mafai ona e okaina tonu le meafale na faʻaaogaina i le mamanu o le potu.

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.40 mai 5 (15 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

3D Totonu Fale Faatulaga meafale i totonu Interior Design 3D IKEA Fale Fuafuaga Initaneti Polokalama Polokalama

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Astron Design - o se polokalame mo le tolu-dimensional modeling, e mafai ai ona e faia poloketi ma fausaga fale totonu.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.40 mai 5 (15 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atiinae: Astron
Tau: leai se totogi
Tele: 86 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 3.0.0.26

Pin
Send
Share
Send