Fale o le Astra Designer 2.6

Pin
Send
Share
Send

3D faʻataʻitaʻiga o se faiga fatufatu ma manaia. E faʻaaogaina mo le faʻaaliga vaaia o ata ma poloketi. Pe faʻapea foi ona faia - o le fatuina o se ata tusi e faʻavae i luga o se ata ua i ai. I le faʻaaogaina o polokalama faʻapitoa, mo se faʻataʻitaʻiga, Astra Furniture Designer, e mafai ona e faʻaalia lau fale mautotogi i luga o se komepiuta komipiuta, ona faia lea o mea e faʻaleleia ai i totonu, faʻaopopo meaafale, o le fausaga oe mafai ona e faia oe lava.

O le Astra Furniture Designer ua mamanuina mo le tusia o totonu o le fale fausaga ma kapeneta meafale. Ua faʻapitoa tonu lava mo pisinisi laiti ma feololo. E faigofie lava ona aʻoaʻoina, pei ona i ai le faʻamaumauga atoa ma le malamalama a le polokalame. I le faʻaaogaina o le Astra Constructor, e mafai ai ona e fauina uma ni fale meafale ma se tasi o vaega.

Matou te fautua e vaʻai: O isi polokalame mo le fausiaina o meaafale mamanu

Elemene o soʻo se foliga

Fausiaina meafale, oe mafai faʻaaoga faʻamatalaga o soʻo se foliga ma le tele e te manaʻomia. Lenei ua faigofie atu iinei nai lo le PRO100. Tuusaʻo i totonu o le Astra Fausia, e mafai ona tusia se elemene ma faamaʻoti mea talafeagai tapulaa mo ia: vaʻaiga, mafiafia, mea, lanu ma e oʻo lava i le faʻatonuga o alava. E mafai ona e tipiina tulimanu lima po o le tape ese otometi. E tuʻufaʻatasia uma auiliiliga i vaega, ma faʻasaʻo e le polokalame au gaioiga, aveese mea sese.

Toe faʻatumu le faletusi

E le o fiafia le faletusi faʻavae o Astra Constructor i le i ai o le tele o elemene. Ae e maʻimau! E mafai ona e fausiaina au oe lava faletusi pe download ni sauniuni mai le Initaneti. Lau galuega faia uma o le a teuina i se isi faila, o lea, i le aluga o taimi, o le a faʻaputuputuina se tele faletusi o oloa.

Asiasiga mai itu uma

O le Astra Furniture Designer ua mafai ai ona e tusia ni mea teuteu fale ma totonu o soʻo se fuafuaga: fuafuaga, luma, itu vaʻaia, faʻapea foi ma ituaiga e lua: Vaʻaiga ma Axonometry. E le pei o Google SketchUp, o iinei e mafai ona vaevaeina le laupepa i ni vaega se lua pe fa ma faʻatuina se isi faʻavasegaga taʻitasi i totonu taʻitasi.

Lipoti

A maeʻa ona faʻatumuina fanua faʻapitoa, e faʻatatau e le polokalama mea uma na faʻaaoga. O lea la, e tasi le kiliki ma Astra Constructor o le a faia se lipoti mo oe, e faʻailoa mai ai poʻo le a ma le a le tele na faʻaalu, faʻapea foʻi ma le tele o le a tau uma.

Faʻamau

O le polokalama otometi faapipii fasteners i luga o le oloa vaega, ae e mafai ona masani ona fetuunai i latou lima. Ile KitchenDraw, e le mafai. O le lisi o fasteners mafai foi ona toe faatumuina po o le faia sau oe lava.

Lelei

1. O le faʻatusatusaga e tupu fua;
2. Le agavaʻa e fetuʻutuʻunaʻi soʻo se mea;
3. E mafai ona e fatuina ni vaega o soʻo se foliga;
4. Maualuga maualuga: suiga i le poloketi e mafai ona faia tuusaʻo i luma o le tagata faʻatau;
5. O le polokalame ei ai le gagana Rusia.

Le atoatoa

1. A o le i amataina le galuega, e tatau ona e ulufale i totonu o le tele o faʻamatalaga, a aunoa ma lea e le mafai ona aoga le polokalama;
2. Nai lo o le "tauagofie" faletusi o tapenaga o filifiliga.

O le Astra Furniture Designer o se polokalame faigofie meafale e fai ma lava mea faigaluega e faigofie ona aʻoaʻoina. O se filifiliga sili lea mo i latou e amataina ma i latou o loʻo mamanuina meafale mo se taimi umi. E faʻapea foi ma isi polokalame, o loʻo avanoa fua Astra i le demo.

Talia le faʻataʻitaʻiga o le Astra Designer Furniture

Sii maia le faʻamatalaga fou mai le ofisa aloaia

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (3 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

K3-Faleafale bCAD Meafale Astra Tatala Faatulaga meafale i totonu Interior Design 3D

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Astra Constructor Furniture o se polokalama faʻapitoa mamanuina mo le tusia o fale kapeneta ma fau fale totonu.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (3 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: Technos
Tau: $ 31
Tele: 14 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 2.6

Pin
Send
Share
Send