FolaPlan 3D 12

Pin
Send
Share
Send

FloorPlan 3D o se tasi o na faigofie talosaga lea e te mafaia, e aunoa ma le maimau taimi ma musumusuga, fausiaina se poloketi mo se potu, o se atoa fale poʻo laufanua. Ole sini autu ole polokalame ole puʻeina ole fausaga ole fale, e maua ai se auiliiliga ole fausaga ole aoga, e aunoa ma le alu atu ile fausiaina ole lavelave o tusitusiga fausaga.

O se faigofie-e-aʻoaʻo faiga fesoasoani o le a fausia ai se fale o au miti, e oo lava mo tagata e aunoa ma se aʻoaʻoga faʻapitoa. Floorplan o le a fesoasoani i tusiata fale, tufuga ma tagata uma o loʻo aʻafia i mamanu, toe fausia, toe fausia ma toe faʻaleleia e tuʻufaʻatasia le poloketi ma le tagata faʻatau ile amataga o le galuega.

FloorPlan 3D faʻaalu se laʻitiiti avanoa i lau hard drive ma faapipii vave luga lau komepiuta! Mafaufau i mea taua o le polokalame.

Vaʻai foʻi: Polokalama mo le tusia o fale

Fuafua Fuafuaga fola

I luga o le fola o le fola matala, ua mafai e le polokalama ona e fuafua le fale. E le manaʻomia le umi o fetuunaiga i le gasologa tupu fua o vali. O le itu, nofoaga ma le igoa o le nofoaga maua i faʻaiʻuga ua setiina i tulaga e le faʻaogaina.

FlorPlan maua faʻataʻitaʻiga muamua o faʻamalama ma faitotoʻa e mafai ona tuʻuina vave i luga o le fuafuaga, nonoa i tulimanu o puipui.

I le faaopoopo atu i mea fausaga, o le faʻatulagaga e mafai ona faʻaalia meafale, paipa, eletise eletise ma fesoʻotaʻiga. Ina ia aua neʻi pupuni luga le ata, e mafai ona natia faamalama ma elemene.

O mea uma na faia i le galulue fanua o loʻo faʻaalia i se faʻamalama faʻapitoa. Lenei fesoasoani e vave maua le mea manaʻomia ma teuteu.

Faʻaopoopoina se Taualuga

FlorPlan ei ai se faigofie faigofie algorithm mo le faʻaopoopoina o se taualuga i se fale. Tau lava o le filifilia o le muamua-taualuga taualuga mai le faletusi o elemene ma toso i luga o le fola fuafuaga. O le taualuga o le a fausia otometi i le nofoaga sao.

O isi taualuga fale e mafai ona teuteuina faʻatulagaina. Ina ia faʻavasegaina taualuga, latou fausaga, malifa, mea faʻapitoa, ua saunia se faʻamalama faʻapitoa.

Fausia sitepu

O le FloorPlan 3D o loʻo iai le tele o faʻasologa o sitepu. Faatasi ai ma ni nai kiliki kiliki i luga o le poloketi o loʻo faʻaogaina sao, L-foliga, lapisi apefai. E mafai ona e teuteu lelei laʻasaga ma faʻaoso.
Faʻamolemole ia matauina o le otometi fausiaina o faasitepu e faʻamutaina ai le manaʻomia mo le miscalitung muamua.

3D faamalama folauga

Le faʻaaogaina o le faʻaaliga meafaigaluega, e mafai e le tagata faʻaogaina ona maimoa mai isi nofoaga eseese e faʻaogaina ai le mea puʻeata galuega. Le tulaga faʻapipiʻi o le mea puʻeata ma ona tapulaa mafai ona pulea. E mafai ona faʻaalia le ata itu e tolu i le vaʻaiga ma le faʻatusatusaga.

E i ai foi le "savali" i totonu o le tolu-dimensional faʻataʻitaʻiga, lea e faʻatagaina oe e siaki le fale i auiliiliga.

E tatau ona matauina se faʻafaigofie galuega o le polokalame - muaʻi setiina vaaiga o le ata faʻataʻamilosia 45 tikeri faʻatatau i le tasi ma le isi.

Faaaogaina ie

O FlorPlan o loʻo iai se fale tusi mo le faʻatusa o le fale e faʻataʻitaʻi ai. O loʻo faʻatulaga le faletusi e uiga i mea teuteu mea. E iai faʻatulagaga seti, pei o piliki, tiʻetiʻe, fafie, isi ma isi.

A leai ni ie talafeagai na mauaina mo le poloketi o loʻo iai nei, e mafai ona faʻaopopo i le faʻaaogaina o le uta.

Fausia laufanua foliga

Faʻaogaina le polokalame e mafai ona e faia se ata laʻasaga o laufanua. Tuu nofoaga, tusia fugalaʻau, faʻaali pa, faitotoʻa ma se faitotoʻa. Faatasi ai ma ni nai kiliki o le isumu i luga o le 'upega tafaʻilagi fausia se ala i le fale.

Fausia le ata

FloorPlan 3D ei ai lona lava vaʻaiga afi, lea e mafai ona maua ai se ata faʻataʻitaʻia o foliga lelei, e lava mo le faʻaalia se faʻataʻitaʻiga.

Ina ia faʻamalamalamaina le vaʻaiga vaʻaia, o le polokalama e ofoina atu e faʻaaoga ai faletusi moli ma masani siosiomaga malamalama, a o ata lafoia o le a fausia otometi.

I le faʻatulagaina ata, o le nofoaga o le mea faitino, taimi o le aso, aso ma le tau o tulaga ua setiina.

Tusia se pili o mea

Faʻavae i luga o le faʻataʻitaʻiga ua maeʻa, FlorPlan 3D fausiaina se pili o mea. O loʻo faʻaalia ai faʻamatalaga e uiga i le igoa o mea, latou gaosi oloa, aofaʻi. Mai le faʻamatalaga e mafai foi ona maua le aofaʻi o tupe tautupe mo mea.

O lea na matou iloiloina mea taua o le FloorPlan 3D polokalame, ma e mafai ona matou faia se aotelega puʻupuʻu.

Lelei

- Malamalama lelei i luga ole malo ma le mafai ona galue i komipiuta ma maualalo le faatinoga
- Fetuunaiga faʻasologa mo le tusia o se fale ata
- E fuafuaina otometi le foloa avanoa ma pili o mea
- Avanoa o le muamua fausia-fale fausaga
- Maua o laufanua meafaigaluega meafaigaluega
- Mauaʻi fale taualuga ma sitepu

Le atoatoa

- Tagata tuai
- Masani faʻatinoina faʻataʻitaʻiga i totonu o le tolu-dimensional faamalama
Muamua masini afi
- Faʻasalalauga faʻasoaina o ituaiga e leai se Russified menu

Matou te fautua atu ia e vaʻai: Isi polokalame mo teuteuga totonu

Talia le Trial Version o FloorPlan 3D

Sii maia le faʻamatalaga fou o le polokalame mai le upega tafaʻilagi aloaʻia

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.67 mai le 5 (6 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

3D fale Faʻatanoa Envisioneer faailoa Mea fuafua

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
O le FloorPlan 3D o se polokalame mo le mamanuina o fale, fale ma le teuteuina o fale teuteuga o fale ma le tele o mea faigaluega ma mea faʻatulaga.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.67 mai le 5 (6 palota)
Faigaluega: Windows 7, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: Mediahouse Publishing
Tau: $ 17
Tele: 350 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 12

Pin
Send
Share
Send