HDDlife Pro 4.2.204

Pin
Send
Share
Send


O nisi taimi e taua tele le mataʻituina uma i le tulaga o teuina faʻasalalauga i se taimi moni. Faʻafetai i faʻamatalaga faʻatatau e uiga i le tulaga o le tisiki, oe mafai ona aloese mai le leiloa faʻamaumauga e ala i le aʻoaʻo e uiga i loma faʻafitauli muamua. E mafai e le HDDlife Pro ona faʻaalia le vevela ma le avega o se tisiki tuʻusaʻo i le pito i lalo o le Windows, siaki lona soifua maloloina ma logoina oe i le mea e ono tupu se faʻaletonu.

Matou te fautua ia oe e vaai: Isi polokalame mo le siakiina o le malo faigata

Aoao auiliiliga faigata faigata


A amata le polokalame, e mafai ona vave vaʻai le tulaga o le taʻavale: o le pasene o le "soifua maloloina" ma le tulaga o le faatinoga faʻaalia i se foliga vaʻaia. Ma o le polokalame e mafai ona faʻaititia, o le a otometi lava ona vaʻavaʻaia le faʻagaioiga o masini. Sa faʻaaogaina le S.M.A.R.T. e maua ai ia faʻamatalaga. (Self Tagata Mataituina Ma Lipoti Tekonolosi).

Icon o le vevela ma tisaina faʻaaogaina i totonu o le fata


I le polokalame seti o loo i ai lava eseese ituaiga o filifiliga filifiliga. E mafai ona e faia faʻaaliga i totonu o le fata i le auala e sili ona fetaui ma oe: faʻaali na o le vevela, pe na o le faʻailoga soifua maloloina, pe faʻatasi uma.

Faafitauli Alerts

E mafai e le HDDlife Pro, pei o le HDD Health, ona faʻalauiloaina faʻafitauli e uiga i ai. O filifiliga filifili ai le ituaiga o feʻau: i totonu o le fata, i soʻo se komupiuta i luga o fesoʻotaʻiga poʻo se imeli.

I se faʻaopopoga, e mafai ona e tuʻufaʻatasia matata mo ituaiga eseese o mataala. Mo se faʻataʻitaʻiga, i se vevela ogaoga, na ona faʻailoa i totonu o le fata, ma afai e i ai ni faʻafitauli ma galuega, lafo se tusi ma tata se leo.

Soifua Maloloina Tulaga i Ata i lenei komepiuta

O le galuega "vaaia i soʻo se mea" mafai ai ona e faʻaali vaʻaia tulaga o le soifua maloloina e ala i "Lenei komepiuta." Gata i lea, e mafai ona stylize faʻailoga ma tulaga pa i lau tofo, filifilia se tasi o le ono ituaiga o mamanu.

Le aoga

  • O le mauʻoa o faʻamaumauga - 23 ituaiga, e aofia ai Lusia;
  • Faʻaali uma o faʻamatalaga i se foliga vaʻaia;
  • Televave tele, faʻagaioiga faʻasalalauga o ituaiga eseese.
  • Le atoatoa

    • I le free mode, ole polokalame e naʻo le 14 aso;
    • O isi taimi e sese fuafuaina o le tele o le manatua o le taʻavale;
    • Naʻo galuega ma ni masini e iai le SMART lagolago.

    HDDlife Pro - o se faʻaaliga manino o se lelei ma malamalama i polokalame e mataituina le tulaga o mea malo. E le tuuina atu i le tagata faʻaoga le lavelavea o soʻo se vaega o le S.M.A.R.T., ae suʻesuʻe ma faʻamanino pe a iai ni faʻafitauli. O le thermometer taumatau i totonu o le fata e mafai foi ona lapatai e uiga i le leai o le maalili i totonu o le komepiuta tulaga ma faʻasaoina ai le mea malo faigata.

    Talia le faʻataʻitaʻiga o le HDDlife Pro

    Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

    Fuafua le polokalame:

    ★ ★ ★ ★ ★
    Faʻatulagaina: 4 i fafo mai 5 (1 palota)

    E tutusa polokalame ma tala:

    Polokalama mo le siakiina ole malo malosi HDD Soifua Maloloina HDD Pule Faʻatonu HDD vevela

    Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
    O le HDDlife Pro o se polokalame aoga mo le mataituina o mea totoa faigata, lea e le faʻapipiʻi ai le polokalama ma e matua faigofie ma faigofie ona faʻaaoga.
    ★ ★ ★ ★ ★
    Faʻatulagaina: 4 i fafo mai 5 (1 palota)
    Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
    Category: Iloiloga polokalame
    Atinaʻe: BinarySense, Ltd.
    Tau: $ 5
    Tele: 8 MB
    Gagana: Lusia
    Lomiga: 4.2.204

    Pin
    Send
    Share
    Send