CuneiForm 12

Pin
Send
Share
Send

A i ai le manaʻomia e iloa tusitusiga i se ata, toʻatele tagata faʻaaogaina e i ai se fesili, o le fea polokalama e filifilia mo lenei? O le talosaga tatau ona faʻatinoina le faʻasologa o metotia faʻasaʻo i se mea saʻo, ma i le taimi lava e tasi e mafai ona talafeagai mo se tagata faʻapitoa.

O se tasi o le sili tusitusiga tusitusiga iloa polokalama o le talosaga o le Rusia kamupani Cognitive Technologies - Cuneiform. Ona o le lelei ma le saʻo o faʻainumera, o lenei talosaga e sili ona lauiloa i tagata, ma i se tasi taimi e tauva i luga o tutusa tuutuuga ma ABBYY FineReader.

Matou te fautua atu ia oe vaʻai: isi polokalame mo le faʻailoa aloaia

Aloaia

Ole galuega autu a CuneiForm, o loo siomia ai uma gaioiga ole faʻailoaina o tusitusiga. E maua le faʻailoga numera lelei i le faʻaaogaina o tekinolosi faʻapitoa lelei. E aofia ai ile faʻaogaina lua algorithms iloa - vai tutoʻatasi ma fon. O lea la, e fesuiaʻi e faʻapipiʻi ai le saoasaoa ma le eseese o le muamua algorithm, ma le maualuga faʻamaoni o le lona lua. Ona o lenei, pe a digitizing tusitusiga, laulau, fonoa, ma isi formatting elemene teuina toetoe lava le suia.

O le poto tusitusiga tusitusiga iloa faiga e mafai ai ona e saʻo galuega e tusa lava pe sili ona maualalo-lelei punaoa.

CuneiForm lagolagoina tusitusiga tusitusia i 23 gagana o le lalolagi. O loʻo i ai i le CuneiForm le tulaga ese o le mafaia e lagolagoina le saʻo faʻaogaina o se tuʻufaʻatasiga o le Lusia ma le Igilisi.

Faʻatonutonu

Ina ua uma ona faʻauiga numera, o le tusitusiga e avanoa mo le faasaʻoina tuusaʻo i le polokalama. Mo lenei mea, mea faigaluega e tutusa ma mea na faʻaaogaina i le Microsoft Word ma isi lauiloa tusitusiga faʻatonutonuina o loʻo faʻaaogaina: vase lalo ifo, lototele, fonoauga, alignment, etc.

Sefe Faʻaiuga

O faʻamaumauga o faʻamaumauga e sefe i le lauiloa RTF, TXT, HTML faila faila, faapea foi ma le tulaga ese CuneiForm tulaga - FED. E le gata i lea, e mafai ona faʻaliliuina atu i polokalame i fafo atu - Microsoft Word ma Excel.

Vaʻavaʻai

Ole faʻaaogaina o le CuneiForm e le gata e mafai ai ona iloa tusitusiga mai le tapenaina i fafo faila faila, ae ia faʻapipiʻi foi mai le pepa, i le iai o le agavaʻa e fesoʻotaʻi atu i faʻataʻitaʻiga eseese.

O le faiga o le ata ao leʻi eliina faʻailoga, o le polokalama e iai se faʻailoga faʻailoga.

Lolomiina i se lolomitusi

O se filifiliga faʻa-foliga, CuneiForm o loʻo i ai le agavaʻa e lolomi ai le puʻeina o ata poʻo ni tusitusiga e iloa i se lolomitusi.

Faamanuiaga o le CuneiForm

  1. Saosaoa o galuega;
  2. Maualuga maualuga o numera;
  3. Tufatufa atu mo le leai;
  4. Faʻasamoa gagana Rusia.

Le mautonu ole CuneiForm

  1. O le poloketi e le lagolagoina e tagata atiaʻe talu mai le 2011;
  2. E le galue ma le lauiloa PDF format;
  3. Mo le talafeagai ma tagata taʻitoʻatasi o le tilotilo, tusi lesona faʻapipiʻi o polokalama faila e manaʻomia.

O le mea lea, e ui lava i le mea moni e leʻi toe atiaʻe le poloketi CuneiForm mo se taimi umi, ae tumau pea le polokalama o se tasi o sili sili ona lelei i le tulaga o le lelei ma le saoasaoa o le iloaina o tusitusiga mai ata faila faila. Lea na ausia e ala ile faʻaogaina o tekonolosi uiga ese.

Maua fua le CuneiForm

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4 i fafo mai 5 (2 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Faitauina Sili polokalama tusitusia iloa ABBYY FineReader Taualuga

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
CuneiForm o se polokalame e leai se totogi o se atamai e iloa ai le faʻaaogaina o le polokalama ma se faigofie ona faʻaogaina se sailiga galuega.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4 i fafo mai 5 (2 palota)
Faigaluega: Windows 7, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: Cognitive Technologies
Tau: leai se totogi
Tele: 32 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 12

Pin
Send
Share
Send