NanoStudio 1.42

Pin
Send
Share
Send

Polokalama faʻapolofesa na faʻatulaga e fatuina musika ma faʻatulagaina e tasi le aʻafiaga leaga - toeititi uma a latou totogi. E masani lava, mo se faʻauʻuina atoatoa sequencer, oe tatau ona faʻataʻatia se aofaʻi faʻapitoa. Ae paga lea, e tasi le polokalame e tu matilatila mai i le tulaga lautele o lenei taugata polokalama. O loʻo matou talanoa e uiga i le NanoStudio - o se mea faigaluega maua fua mo le fausiaina o musika, o loʻo i ai i ana seti tele galuega ma mea faigaluega mo le galue ma le leo.

NanoStudio o se faʻatonutonu faʻamaumauga numera o loʻo i ai se laʻititi laupepa, ae i le taimi lava e tasi e ofoina atu i le tagata faʻaaoga lava avanoa sili mo le tusia, pueina, teuteu ma le faʻagaioiga o musika. Sei o tatou vaʻai i vaega autu o lenei mea suʻesuʻe faʻatasi.

Matou te fautua atu ia e faʻamasani ia oe: Polokalama mo le fatuina o musika

Fausia se pati talipalau

O se tasi o meafaigaluega taua o le NanoStudio o le TRG-16 drum machine, ma le fesoasoani mai o loʻo fausia ai talipalau i lenei polokalama. E mafai ona faʻaopopo faʻaaliga ma / poʻo taʻutaʻuga o pese tuʻituʻi i taʻitasi e 16 (sikuea), faʻatonu lau oe lava ata musika faʻaaogaina le isumu pe, sili atu ona faigofie, i le oomiina o ki ki. O le pule e matua faigofie ma faigofie: o le laina pito i lalo faamau (Z, X, C, V) e nafa ma le fa pito i lalo, o le isi laina o A, S, D, F, ma isi, lua sili atu laina o 'au o le lua laina o faamau.

Fausiaina se vaega musika

O le mea faigaluega faʻailo lona lua a le NanoStudio o le Eden virtual synthesizer. O le mea moni, e leai ni isi mea faigaluega iinei. Ioe, e le mafai ona ia mitamita le tele o ana lava mea faifaaili pei o Ableton tutusa, ae sili ai o le mea tau musika o lenei mea e le mauoa e pei o FL Studio. E le lagolagoina e lenei polokalame le VST-plugins, ae e le tatau ona e faʻaletonu, talu ai naʻo le tele o faʻataʻitaʻiga faitauga e matua tele ma e mafai lava ona suia le "seti" o le tele faʻapena foi prog, mo se faʻataʻitaʻiga, Magix Music Maker, lea na muamua lava ofoina atu i le tagata e tele atu meager meafaigaluega. E le gata i lena, i lona auupega, o Eden o loʻo i ai le tele o seti e nafa ma musika eseese, ina ia faʻaaogaina ai foi e le tagata faʻaaoga se sili atu leo ​​o le leo o latou taʻitasi.

MIDI masini lagolago

NanoStudio le mafai ona taʻua o se polofesa faʻauʻuina pe a na le lagolagoina masini MIDI. E mafai e le polokalame ona galue ma se masini papalagi ma le MIDI keyboard. O le mea moni, o le lona lua faʻaaogaina e mafai ona faʻaaogaina e fatu ai ni vaega talipalau e ala TRG-16. Pau le mea e manaʻomia e le tagata faʻaaoga o le faʻafesoʻotaʻi lea meafaigaluega ile PC ma togi i le faiga. E malilie, e sili atu le faigofie le ta le fati i le Eden synthesizer i luga o ki atoa nai lo le ki ki.

Faamaumauga

NanoStudio faʻatagaina oe e puʻeina leo, e pei ona latou fai mai ai, luga o le lele. Moni, e le pei o le Adobe Audition, o lenei polokalame e le faʻatagaina oe ona puʻeina leo mai se masini leo. Pau lava le mea e mafai ona faʻamauina o se vaega musika e mafai ona e taʻalo i luga o le fausia-in drum machine poʻo le virtual synth.

Fausiaina o se musika fatuga

O mea fai musika (ata), pe fai pesega poʻo fati, e tuʻu faʻatasia i totonu o se lisi faʻapena i le tutusa auala e pei ona faia i le tele o faʻasologa, mo se faʻataʻitaʻiga, i Mixcraft. O iinei o le fasi mea na faia muamua tuʻufaʻatasia i se tasi atoa - o se musika fatuga. Taʻitasi o ala o loʻo i totonu o le lisi taʻalo e nafa ma se isi meafaitino faʻaoga moni, ae o ala i latou lava e mafai ona soʻo. O lona uiga, e mafai ona lesitala tele ituaiga eseese pati talipalau, tuʻu taʻitoʻatasi i luga o se isi 'auala i le lisi. E faapena foi i pesega na faʻailoaina mai i Etena.

Faafefiloi ma puleaina

O loʻo i ai se mea e faʻaalu lelei i le NanoStudio, e mafai ai ona e faʻatonutonuina le leo o mea taʻitasi, faʻaaogaina ma mea lelei ma faʻalataina le lelei o le tino atoa. A aunoa ma lenei tulaga, e le mafai ona mafaufau i le fausiaina o se lavea o lona leo o le a latalata i se potu tasi.

Lelei o NanoStudio

1. Faigofie ma faigofie le faʻaaogaina, tupu fua o tagata e fesoʻotaʻi.

2. O le laititi manaʻoga mo faʻatulagaga punaoa, e le aveina lava vaivai komepiuta ma lana galuega.

3. Le iai o se telefoni feaveaʻi (mo masini ile iOS).

4. E leai se totogi o le polokalama.

Le mautonu o le NanoStudio

1. Le leai o se gagana Rusia i le fesoʻotaʻiga.

2. Se vaega laititi o mea fai musika.

3. Le lava le lagolago mo samoa vaega lona tolu ma VST-meafaigaluega.

NanoStudio mafai ona faʻaigoaina o se sili lelei sequencer, aemaise lava pe a fai e faʻaaoga e le masani ai tagata faʻaaoga, tagata pese fou ma le au faimusika. Ole polokalame lenei e faigofie ona aʻoaʻo ma faʻaaogaina, e le manaʻomia ona mamanuina muamua, naʻo le tatala ma amata ona galue. Le iai o se faʻamatalaga feaveaʻi faia e sili atu lauiloa, pei o soʻo se tagata e i ai le iPhone poʻo le iPad mafai ona faʻaaogaina soʻo se mea, i soʻo se mea e i ai, fai ni ata o tuʻufaʻatasiga poʻo le faia o fatuga pese atoa, ma faʻaauau ai ona galue i le fale i le komepiuta. I se tulaga lautele, NanoStudio o se lelei amata amata ae o le agaʻi atu i sili atu alualu i luma ma malosi sequencers, mo se faʻataʻitaʻiga, i FL Studio, talu ai latou faʻavae o le faʻagaioiga e foliga tutusa.

Sii mai NanoStudio mo fua

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.38 mai 5 (8 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Polokalama mo le puʻeina leo mai se masini faaleotele leo MODO A9CAD Faʻafefea ona faaleleia se misi window.dll sese

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
NanoStudio o se faigofie ma faigofie-i-faʻaaoga faʻasologa e ono fiafia i tagata amataina musika. O le polokalama ei ai se manaia foliga vaʻaia ma e le manaʻomia ona mamanuina muamua.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.38 mai 5 (8 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: Blip Interactive Ltd
Tau: leai se totogi
Tele: 62 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 1.42

Pin
Send
Share
Send