MyPublicWiFi 5.1

Pin
Send
Share
Send


Na e iloa o le laptop masani e mafai ona avea ma router? Mo se faʻataʻitaʻiga, o lau komepiuta feaveaʻi e iai ni uaea i luga ole Initaneti, ae leai se fesoʻotaʻiga uaealesi e mafai ona e faʻaavanoaina le ulufale atu i le World Wide Web mo le tele o isi gadgets: papaʻu, telefoni, komipiuta ma isi mea. Ole MyPublicWiFi ose mea aoga aoga e faʻafetaui ai lenei tulaga.

Mai Public Wai Fai o se polokalama faʻapitoa mo Windows, e faʻatagaina ai oe e faʻasoa le Initaneti ma isi masini i luga o se soʻotaga.

Lesona: Faʻafefea ona fefaʻasoaʻi Wi-Fi ma MyPublicWiFi

Matou te fautua atu ia te oe e vaʻai: Isi polokalame mo le tufatufaina o le Wi-Fi

Login ma upu faʻatonu seti

Ae e te leʻi amataina le faia o se fesoʻotaʻiga uaealesi, o le a musuia oe e ulufale i se login lea e mafai ai ona iloa e lau 'upega tafaʻilagi i isi masini, faʻapea foi ma se faʻamatalaga e faʻaaoga e avea ma puipuiga o le network.

Filifilia se Initaneti

O se tasi o itu taua o le MyPublicWiFi faʻatulaga aofia ai le filifiliga o Initaneti fesoʻotaʻiga, o le a tufatufaina atu i isi masini.

P2P loka

Oe mafai faʻatapulaʻaina le mafai o tagata e faʻapipiʻi faila e faʻaaogaina le tekonolosi P2P (mai BitTorrent, uTorrent ma isi) o se tuʻufaʻatasi o le My Public Wi-Fi, e taua tele pe a e faʻaaogaina se fesoʻotaʻiga Initaneti ma le seti tapulaʻa.

Faʻaali faʻamatalaga e uiga i masini fesoʻotaʻi

A faʻaaoga e isi tagata mai isi masini e fesoʻotaʻi i lau uaealesi, o le a faʻaalia i le "Clients" tab. Lenei o le ae vaʻai i igoa o taʻitasi fesoʻotaʻiga, ma latou tuatusi IP ma MAC. Afai e tatau ai, e mafai ona e faʻatapulaʻaina le 'upega tafaʻilagi avanoa i masini filifilia.

Otometi amataina le polokalame i taimi uma e te amata Windows

Tuʻuina se faʻailoga i tafatafa o le mea talafeagai, o le a otometi ona amata lana galuega i taimi uma e te liliu ai le komipiuta. O le taimi lava e ola le komepiuta feaveai, le uaealesi fesootaiga.

Eseese gagana

MyPublicWiFi ua setiina i le Igilisi e le faʻaogaina. A manaʻomia, e mafai ona e suia le gagana e ala i le filifilia o se tasi o le ono avanoa. Ae paga lea, e leai se gagana Rusia i le taimi nei.

Lelei o MyPublicWiFi:

1. Faigofie ma taugofie Ofisa ma se laʻititi o faʻatulagaga;

2. O le polokalama galue lelei ma le tele o faʻamatalaga o Windows;

3. Laititi avega i luga o le faʻagaioiga faiga;

4. Otometi toe faaauauina uaealesi network pe a amata Windows;

5. O le polokalama e tufatufaina leai se totogi.

Le mautonu o MyPublicWiFi:

1. Leai se gagana Lusia i le fesoʻotaʻiga.

Ole MyPublicWiFi o se mea lelei tele mo le faʻatupuina o se fesoʻotaʻiga i luga o le komepiuta feaveaʻi ma le komepiuta (faʻatatau i le avanoa o le Wi-Fi adapter). O le polokalama o le a mautinoa le faʻagaioiga saʻo ma le initaneti ulufale atu i masini uma.

Sii mai Mai Mai Public Wai Fai mo maua fua

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3.33 mai le 5 (6 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Faʻapefea ona faʻaaoga loʻu MyPublicWiFi Faʻatuina le MyPublicWiFi E le galue le MyPublicWiFi: mafuaaga ma fofo Faʻafefea ona tufatufa atu Wi-Fi mai le komepiuta?

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
MyPublicWiFi o se polokalame saoloto e mafai ona e faʻaliliu ai soʻo se komipiuta i se avanoa i se Wi-Fi network ma ana lava firewall ma le agavaʻa e siaki ai URL o nofoaga e asia.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3.33 mai le 5 (6 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: Faʻamaoni polokalama
Tau: leai se totogi
Tele: 1 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 5.1

Pin
Send
Share
Send