Faʻafefea mafai ona ou tatala PDF faila

Pin
Send
Share
Send


O le PDF faʻaaoga e teuina e teu ai pepa faʻaeletonika. I le amataga, naʻo se polokalame mai le Adobe lava na faʻaaogaina e tatala ai faila PDF. Ae i le aluga o taimi, tele fofo mai vaega lona tolu atiae faaali mai. O nei talosaga e eseese i la latou avanoa (leai se totogi ma totogi) ma le avanoa o isi faʻaopoopoga. Malilie iai, e faigofie pe a, faʻaopopo i le faitauga, o loʻo iai le tomai e faʻatonutonu uluaʻi mea o loʻo i se PDF faila poʻo e iloa tusitusiga mai se ata.

O le mea lea, o loʻo i ai se numera tele o 'eseʻese polokalame mo le faitauina PDF. O se vaaiga faʻapitoa faigofie ua lava mo se tasi. O isi e manaʻomia le suia o le tusitusiga o le tusitusiga, faʻaopopo se faamatalaga i lenei tusitusiga, faʻaliliu le upu faila i le PDF, ma sili atu.

I le tulaga o le maimoaina PDF, o le tele o polokalame e tutusa lava. Ae e iai nisi tuusaunoaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, i nisi, o le galuega o otometi faʻasolosolo o itulau o loʻo avanoa, ae i isi e le mafai. Lalo o se lisi o sili ona lauiloa maua fua PDF maimoa.

Adobe faitau

Le polokalama sili ona lauiloa mo le maimoaina o faila PDF o Adobe Reader. Ma e le o se mea na tupu faafuasei, talu ai o Adobe o le tagata atiaʻeina le faʻasologa lava ia.

O lenei oloa ei ai foliga matagofie, o le i ai o tulaga faʻapitoa mo le maimoaina PDF. Adobe Reader o se faʻaoga maua fua, ae o le tele o foliga, pei o le faʻatonutonuina ma le faʻailoaina o tusitusiga, ua maua faʻatoa uma lava pe a maeʻa ona faʻatauina se saofaga totogi.

E le masalomia o se minus mo i latou e manaʻomia nei foliga, ae e leai se manaʻo e faʻaalu a latou tupe.

Sii mai le Adobe Reader

Lesona: Faʻafefea ona tatalaina se PDF faila i le Adobe Reader

STDU Maimoaga

STDU Weaver tulaga o ia lava o le lautele e faʻagaoioiga mo le maimoaina o tele eseʻese o ituaiga o pepa faʻaeletonika. O le polokalama e mafai ona "faʻaogaina" Djvu, TIFF, XPS ma sili atu. Ole aofai o pepa lagolagoina e aofia ai PDF. E faʻafaigofie pe a tasi le polokalama e lava e vaʻai ai i se lautele lautele o faila.

E mafai foʻi ona e maitauina le i ai o le masini feaveaʻi o le STDU Viewer, e le manaʻomia ona faʻapipiʻi. A leai, o lenei oloa e le tu i fafo atu i isi PDF tagata maimoa.

Sii maia le STDU Maimoaga

Foxit faitau

Foxit Reader e toetoe tutusa ma le Adobe Reader, seʻi vagana ai ni eseesega. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le polokalame ei ai le agavaʻa e faʻapipiʻi ai otometi lalagaina o itulau o se pepa, e mafai ai ona e faitauina le PDF e aunoa ma le tago atu i le isumu poʻo le keyboard.

E mafai foi e le polokalame ona tatala e le gata PDF, ae o le Word, Excel, TIFF ma isi faila faʻatusa. Tatala faila ona mafai lea ona faʻaolaina e pei PDF.

I le taimi lava e tasi, o le itu le lelei o lenei talosaga, o le le mafai ona faʻatonutonu le tusitusiga autu o le PDF.

Sii maia le Foxit Faitauga

PDF XChange Maimoaga

Atonu o le polokalama sili ona lelei lea ua faʻaalia e PDF XChange Viewer i lenei tusitusiga. E matua leai ma e faʻatagaina oe e faʻatonutonu le uluaʻi anotusi o le PDF. E faʻapea foi ona mafai e le PDF XChange Viewer ona iloa tusitusiga i le ata. Ile faʻaaogaina o lenei galuega, e mafai ona e faaliliuina tusi ma isi tusitusiga i luga o pepa i foliga numera.

O le vaega o totoe o le talosaga faʻamalieina tulaga uma o polokalame polokalama mo le faitauina o faila PDF.

Sii maia le polokalama PDF XChange Viewer

Le Sumatra, PDF

Sumatra PDF - o le polokalama sili ona faigofie mai le lisi. Ae e le o lona uiga o ia ua leaga. I tulaga o le maimoaina o faila PDF, e le sili atu le maualalo i isi, ma ona foliga faigofie faʻapitoa e fetaui lelei mo na tagata faʻaaogaina na faatoa amata ona faamasani i le faigaluega i se komepiuta.

Sii Mai Sumatra PDF

Mautu Tagata faʻaliliu PDF

Solid Converter PDF o se polokalame mo le faʻaliliuina PDF i le Word, Excel ma isi faʻatulagaina o pepa faʻaeletonika. Le talosaga faatagaina oe e matamata le pepa aloaia luma liua. O le tulaga le lelei o Solid Converter PDF aofia ai se laisene shareware: e mafai ona e faʻaaogaina fua mo na o le taimi o le taimi faʻamasinoga taimi. Ma e tatau ona e faʻatau pe toe faʻatuina.

Sii mai le Solid Converter PDF

Lesona: Auala e Tatala ai le PDF i le Word ma le Solid Converter PDF

Atonu e te iloa sili atu PDF tagata tatala. Aisea e le faʻasoaina ai nei faʻamatalaga i a matou tagata faitau ma fesoasoani ia latou i lenei mataupu?

Pin
Send
Share
Send