Fraps 3.5.99

Pin
Send
Share
Send


A i ai le manaʻomia e puʻeina ata mai le pupuni, mo se faʻataʻitaʻiga, i le taimi o le pasia o taʻaloga komepiuta, ona faʻapitoa lea o polokalama e le mafai ona lafoaʻi. Fraps o se mea aoga aoga fua, atoatoa mo lenei galuega.

Fraps o se lauiloa polokalama mo le pueina o vitio ma faia faʻamalamalamaga, o loʻo i ai se faigofie faigofie interface e mafai ai ona e amata i le taimi nei.

Matou te fautua atu ia te oe e vaʻai: Isi polokalama mo le pueina o vitio mai le komepiuta 'ai

Ave faʻamalama

O se isi laupepa e faʻatatau i le faʻatulagaina o faʻamalama e mafai ai ona e faʻatino se faila mo le sefeina o ata, filifili le faʻatulagaina o ata saunia, ma faʻailoa mai foʻi se ki vevela o le a nafa ma le fausiaina o faʻamalama.

Laveʻa faʻaola ata

I le fetaomiina o le ki vevela i le taimi o le faʻaaogaina o le taʻaloga poʻo le polokalama e nafa ma le faia o faʻamalama ata, o le ata o le a vave mafai ona sefe i le faila i luga o le komupiuta faʻapitoa i le tulaga.

Vitio puʻeina

E pei ona i ai i faʻamatalaga i ata pupuni, e faʻatagaina oe ona faʻapipiʻi le puʻeina o le puʻeina o le vitio: ki vevela, ata vitio, FPS, faʻaavanoaina pe faʻamuta le puʻeina o leo, faʻagaioia le faʻaaliga o le mouse mouse, ma isi. O le mea lea, ina ia puʻeina se vitio, o le ae manaʻomia le amataina o le taʻaloga ma fetaomi le ki vevela e amata ai. Ina ia maeʻa le puʻeina, o le a tatau ona e toeomi le ki lava lea.

FPS Sailiga

Ina ia toe setiina le numera o faʻavaʻa i le sekone i lau taʻaloga, o le polokalama ei ai le tab "99 FPS". Lenei, toe, o loʻo i ai se faila mo le teuina faʻamaumauga, faʻapea foi ma ki vevela e nafa ma le amata FPS sailia.

I le setiina o le manaʻomia ki faʻatasiga, e tatau lava ona amata le taʻaloga, faʻamau le ki ki (poʻo le tuʻufaʻatasiga ki), ina ua maeʻa le polokalame i le tulimanu o le mata o le a faʻaalia le faʻatulagaina faʻasologa i le sekone ina ia mafai ona e mataituina le taʻaloga taʻalo i se taimi vave.

Galue i luga o faamalama uma

A manaʻomia, mo lou faigofie, Fraps o le a tamoe luga o luga o faamalama uma. O lenei faʻamalama e faʻagaioia i tulaga masani, ae, pe a fai o le mea e tatau ai, e mafai ona faʻaleaogaina i le "Lautele" laupepa.

Lelei o Fraps:

1. Ole faigofie sili ona faigofie;

2. Le mafai ona filifili le faʻatusa ata ma FPS mo le vitio;

3. E tufa atoa.

Le atoatoa o Fraps:

1. Le lava le gagana Rusia;

2. O le polokalama e mafai ai ona e puʻeina ata ma faia ni faʻamalamalamaga naʻo taʻaloga ma talosaga. E le talafeagai mo le puʻea komipiuta vitio ma Windows elemene.

Afai e te manaʻomia se mea faigofie faigofie meafaigaluega e mafai ai ona e faia ni ata ma pueina vitio i le taimi o le taʻaloga gaioiga, ona e faʻalogo lea i le polokalame Fraps, o loʻo faʻatautaia atoa i lana galuega.

Talia le faʻataʻitaʻiga o se fuaitau

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.33 i fafo mai 5 (12 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Aoao e puʻeina vitio ma Fraps Aoao e Faaaoga Fraps Fraps: saili se isi mea Fofo: Fraps e naʻo le 30 sekone

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Fraps - o se polokalame aoga mo e fiafia i komepiuta taʻaloga, faʻataga ai oe e fuafua le numera o le faʻavaʻa o le sekone (FPS). E galue i oloa faʻavae i luga o OpenGL ma Direct3D tekinolosi.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.33 i fafo mai 5 (12 palota)
Faigaluega: Windows 7, 2000, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: Rod Maher
Tau: $ 37
Tele: 2 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 3.5.99

Pin
Send
Share
Send