Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi le laupepa i se Wi-Fi network. Aisea e le mafai ai Wi-Fi i luga o se komepiuta

Pin
Send
Share
Send

Manuia le itula.

I aso nei, ua leva ona iai Wi-Fi i potu uma e iai se komepiuta. (e oo lava i tautua pe a fesoʻotaʻi i luga o le Initaneti e masani ona tuʻuina atu se Wi-Fi router, tusa lava pe e te fesoʻotaʻi naʻo le 1 le tumau PC).

E tusa ai ma laʻu mea na matauina, o le sili ona masani fesoʻotaʻiga faʻalavelave mo tagata faʻaaoga pe a galulue ma se komepiuta feaveaʻi, o loʻo fesoʻotaʻi i se Wi-Fi network. O le faiga lava ia e le faigata, ae o isi taimi e oʻo i laupepa fou, e ono le faʻapipiʻi avetaʻavale, ni faʻatonuga e manaʻomia mo le fesoʻotaʻiga atoa e galue (ma talu ai lea o le leona a vaega o le leiloa o neura sela e tupu :)).

I lenei tusitusiga, o le a ou tilotilo i laʻasaga pe faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi se komepiuta i nisi o fesoʻotaʻiga Wi-Fi, faʻapea foi ma le auiliiliga o mafuaʻaga mafuaʻaga e ono le aoga ai le Wi-Fi.

 

A faʻapea o loʻo faʻapipiʻi avetaʻavale ma o le Wi-Fi adapter ua faʻaola (i.e. pe o mea uma o loʻo lelei)

I lenei tulaga, o le ae vaʻaia se Wi-Fi icon i le pito i lalo taumatau o le mata. (e aunoa ma koluse mumu, ma isi). Afai e faʻatonu i totonu, e faʻailoa e Windows ia te oe o loʻo iai fesoʻotaʻiga (i.e., na mauaina se Wi-Fi network poʻo network, vaʻai le screenshot i lalo).

I le avea ai o se tulafono, e faafesootai i luga o le upega tafailagi, ua lava na o lea e iloa na o le faʻamatalaga (tatou te le o talanoa e uiga i ni mea lilo o loʻo i ai nei). Muamua e tatau ona e kiliki i luga o le Wi-Fi icon, ona filifili lea o le upega tafailagi e te manaʻo e faʻafesoʻotaʻi mai le lisi ma ulufale i le password (vaʻai le screenshot i lalo).

Afai o loʻo sologa lelei mea uma, ona e vaʻaia lea o se feʻau i luga o le faʻailoga ua ulufale atu i le Initaneti ua aliali mai (pei o le faʻailoaina i lalo)!

I le aualape a fai o oe e fesoʻotaʻi i se Wi-Fi network, ma o le laptop e lipotia mai e faapea ... "e leai se Initaneti" Ou te fautua atu ia e faitau i lenei tusitusiga: //pcpro100.info/error-wi-fi-win10-no-internet/

 

Aisea e le koluse mumu i luga o le upega tafailagi ma le komepiuta e le fesoʻotaʻi i le Wi-Fi ...

Afai o mea uma e le o lelei i le fesoʻotaʻiga (sili atu, i le mea faakomepiuta), ona i ai lea i luga o le 'upega tafaʻilagi matata o le ae vaʻaia se koluse mumu (pei ona faʻaalia i le Windows 10 o loʻo faʻaalia i le ata i lalo)

Faatasi ai ma se faʻafitauli tutusa, mo amataga, ou te fautuaina le utagia lelei o le LED i luga o le masini (tusi: i le tele o laupepa ei ai se LED faʻapitoa e faʻaalia ai Wi-Fi faʻataʻitaʻiga. Faʻataʻitaʻiga i le ata i lalo).

I le ala, i luga o ni komepiuta lapisi o loo i ai ki faapitoa mo le liliu i luga o le Wi-Fi mea fuafua (i luga o nei ki, o se masani masani Wi-Fi aikona e masani ona tusia). Faʻataʻitaʻiga:

  1. ASUS: fetaomi le tuʻufaʻatasiga o FN ma F2 faʻamau;
  2. Acer ma Packard logo: FN ma le F3 faamau;
  3. HP: Ua faʻaola Wi-Fi i le paʻi mai le pipi ma se ata faʻatusa o le velo. I luga o nisi faʻataʻitaʻiga, o le keyboard keyboard auala: FN ma F12;
  4. Samsung: FN ma F9 faamau (i nisi taimi F12), fuafua i le masini faataitaiga.

 

Afai e leai sau faʻamau faʻapitoa ma LED i le masini mea (ma i latou na i ai, ma e le malamalama), ou te fautuaina le tatalaina o le pule masini ma siaki pe i ai ni faʻafitauli ma le avetaʻavale mo le Wi-Fi fetuunaiga.

Faʻafefea ona tatala se masini pule

Ole auala e sili ona faigofie: tatala le Windows control panel, ona tusi lea ole upu "dispatcher" ile sailiga bar ma filifili se tasi o loʻo manaʻomia mai le lisi o iʻuga na maua (vaʻai le ata i lalo).

I le masini pule, gauai atu i lua laupepa: "Isi masini" (iinei o le a i ai masini mo e leai ni avetaʻavale e maua, latou ua faʻailogaina ma se faʻailoga faʻailoga), ma luga o "Network Adapters" (iinei o le a na o le Wi-Fi fetuunaiga, lea o loo matou sailia).

Gauai atu i le aikona i tafatafa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le ata i lalo o loʻo faʻaalia ai le ata o se masini na tape. Ina ia mafai ai, e tatau ona e taumatau kiliki i luga o le Wi-Fi adapter (tusi: O le Wi-Fu adapter e masani ona faailogaina i le upu "Wireless" poʻo le "Wireless") ma faʻataga ia (ona liliu ai lea).

 

Mo le ala, ia maitauina pe a fai o se faailoga alalaga faʻalauaʻitele lau masini, o lona uiga e le o iai le avetaavale mo lau masini. I lenei tulaga, e tatau ona e siiina ma faʻapipiʻi mai i le laiga 'upega tafaʻilagi a le kamupani gaosi. E mafai foi ona e faʻaaoga faʻapitoa. avetaavale sailiga talosaga.

E leai se avetaavale mo Airplane Mode Suiga.

 

Taua! A iai ni ou faʻafitauli ma avetaavale, ou te fautua atu ia e faitau i lenei tusitusiga iinei: //pcpro100.info/obnovleniya-drayverov/. I ai, e mafai ona faʻafouina avetaʻavale e le gata i fesoʻotaʻiga masini, ae faapea foi i isi.

 

Afai o loʻo lelei avetaʻavale, ou te fautuaina oe e alu foi i le Control Panel Network ma Internet Network Connections ma siaki pe o i ai mea uma le lelei i le network network.

Ina ia faia lea mea, fetaomi Win + R ma fetaomi ncpa.cpl, ma fetaomi Enter (i le Windows 7, o le Run menu e 'ai le md START menu).

 

Le isi, se faʻamalama ma fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga uma o le a tatalaina. Gauai atu i le fesoʻotaʻiga "Wireless Network". Liliu pe a pe (pei foi i le faʻamalama i lalo ifo. Ia faʻatagaina - naʻo le taumatau kiliki i luga ma filifili "faʻaola" i le pop-up konteks menu).

Ou te fautuaina foi oe alu i totonu o meatotino o le uaea le fesoʻotaʻiga ma vaʻai pe o otometi le mauaina o le tuatusi IP ua mafai (lea e fautuaina i le tele o tulaga). Muamua tatalaina ia meatotino o le uaea le fesoʻotaʻiga (pei o le ata i lalo)

Sosoo ai, saili i le lisi o "IP lomiga 4 (TCP / IPv4)", filifili lenei mea ma tatala meatotino (pei ona i ai i le ata i lalo).

Ona seti otometi mauaina o IP-tuatusi ma DNS-server. Sefe ma toe amata lau PC.

 

Wi-Fi Pule

Nisi laptop ua i ai ni pule faʻapitoa mo le galulue ma le Wi-Fi (mo se faʻataʻitaʻiga, na ou feiloaʻi i laupepa HP. Pavilion, etc.). Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tasi o na pule HP Wireless Fesoasoani.

O le mea pito i lalo o le afai e te le maua lenei pule, Wi-Fi e toetoe lava a le mafai ona amataina. Ou te le iloa pe aisea e faia ai e le au atiaʻe, ae afai e te manaʻo ai, e te le manaʻo, ma e tatau ona faʻapipiʻi le pule. I le avea ai o se tulafono, e mafai ona tatala lenei pule i le MULAI / Polokalama / Polokalama uma menu (mo Pupuni 7).

Le amio lelei iinei: siaki luga o le 'upega tafaʻilagi aloaʻia o le gaosiga o lau laupepa pe'ā iai ni avetaavale i totonu o avetaavale fautuaina iinei mo faʻapipiʻi ...

HP Wireless Fesoasoani.

 

Network Diagnostics

Ui i lea, tele tagata e le amanaʻia ia, ae ia Windows se tasi meafaigaluega lelei mo le sailia ma le foia o faʻafitauli faʻafitauli. Mo se faʻataʻitaʻiga, i se isi itu mo sina taimi na ou tauivi ai ma le le-lelei ole faʻatulagaina ole faigamalaga ile laupepa e tasi mai ia Acer (na ola pea i luga, ae ina ia motusia - e umi se taimi e 'siva ai. "O lea la, na ia aumai ia te aʻu ina ua le mafai e le tagata faʻaoga ona ki le Wi-Fi ina ua uma lenei auala lele ...).

 

O lea la, o le aveeseina o lenei faʻafitauli, ma le tele o isi, fesoasoani i se mea faigofie pei o le faʻailoaina o faʻafitauli (ia valaau ua na o le kiliki i luga o le network icon).

Le isi, e tatau ona amata le Windows Network Diagnostics Wizard. E faigofie le galuega: e te manaʻomia e tali fesili i le filifilia o le tasi poʻo le isi tali, ma o le taulaitu i laʻasaga taʻitasi o le a siaki le fesoʻotaʻiga ma faasaʻoina mea sese.

A maeʻa se foliga foliga faigofie - o nisi o faʻafitauli ma le fesoʻotaʻiga o le a foia. I se tulaga lautele, ou te fautuaina se taumafaiga.

O le sim e maeʻa. Fai se fesoʻotaʻiga lelei!

Pin
Send
Share
Send