Faʻafefea ona fai se suʻega i HTML, EXE, FLASH format (suʻega mo PC ma 'upega tafaʻilagi luga o le Initaneti). Aoaoga

Pin
Send
Share
Send

Manuia le aso.

Ou te manatu e toetoe o tagata uma na pasia suʻega eseese i le tele o taimi i lona olaga, aemaise o nei, pe a tele suʻega e faia i foliga o suʻega ona faʻaali lea o le pasene o togi sikoa.

Ae ua e taumafai e faia le suʻega oe lava? Atonu e iai sau lava blog poʻo le upega tafaʻilagi ma e te manaʻo e siaki le au faitau? Pe e te manaʻo e fai se suʻesuʻega o tagata? Pe manaʻo e faʻauʻu lau aʻoga toleniga? E oʻo lava i le 10-15 tausaga talu ai, ia faia ai se suʻega faigofie - e tatau ona ou galue malosi. Ou te manatua pea taimi na, i le suʻeina o se tasi o mataʻupu, sa tatau ona ou faia se suʻega i le PHP (eh ... sa i ai se taimi). O lenei, ou te fia faasoa atu ia te oe se tasi polokalama e fesoasoani e radically fofo lenei faafitauli - i.e. o le faia o soʻo se suʻega e liua i le fiafia.

O le a ou tusia loa le tusitusiga i le faʻatonuga o faʻamatalaga ina ia mafai e soʻo se tagata faʻaaoga ona malamalama i mea taua ma vave ona ou alu e galue. Ma ...

 

1. Filifilia o se polokalame e galue ai

E ui i le tele o polokalame mo le fausiaina suega i aso nei, ou te fautua e taulai atu i ai iSpring Faleaiga. Lalo o le a ou saini mo le a ma le mafuaaga.

iSpring Suite 8

Upega tafaʻilagi aloaia: //www.ispring.ru/ispring-suite

Matua faigofie ma faigofie le aʻoaʻo polokalama. Mo se faʻataʻitaʻiga, na ou faia le suʻega muamua i totonu ile 5 minute. (faʻavae i luga o le faiga na ou faia ai - o faʻatonuga o le a tuʻuina atu i lalo)! iSpring Faleaiga tuʻufaʻatasia i le Power Point (O lenei polokalame mo le fausiaina o faʻapitoa e aofia ai i totonu o Microsoft Office afifi e faʻapipiʻi i luga o le tele PC).

O le isi ona aoga tele o le polokalame o lona faʻasaga lea i se tagata e le masani i polokalame, e leʻi faia se mea faʻapena. Faatasi ai ma isi mea, pe ae faia se suʻega, oe mafai ona faʻauluina atu i isi faʻatulagaina: HTML, EXE, FLASH (i.e. faʻaaoga lau suʻega mo se tulaga i luga o le Initaneti pe mo le suʻega i luga o se komipiuta). E totogi le polokalame, ae o loʻo iai le faʻaaliga (o le tele o ona foliga o le a sili atu nai lo le tele :)).

Manatua. I le auala, e faʻaopopo i suʻega, iSpring Suite e mafai ai ona e faia le tele o mea manaia, mo se faʻataʻitaʻiga: faia vasega, faia ni fesili, talanoaga, ma isi mea. E le o se mea talafeagai le mafaufauina o nei mea uma i totonu o le auivi o se tusitusiga se tasi, ma o le autu o lenei tusitusiga e ese ese.

 

2. Faʻafefea ona fai se suʻega: o le amataga. Afio mai itulau tasi.

Ina ua uma ona faʻapipiʻi le polokalama, o le faʻailoga e tatau ona aliali mai i luga o le komepiuta iSpring Faleaiga- faʻaoga i ai ma faʻatautaia le polokalama. E tatau ona tatalaina se taumatau amata wizard: i totonu o le menu i le itu tauagavale, filifili le "TESTS" vaega ma kiliki i le "faia se fou suega" faamau (ata i lalo).

 

Le isi, o le faʻatonutonu faʻamalama o le a tatalaina i ou luma - e pei lava o se faʻamalama i le Microsoft Word poʻo le Excel, lea, ou te manatu, toetoe o tagata uma na galulue ma. O iinei e mafai ona faʻamaoti ai le igoa o le suʻega ma lona faʻamatalaga - i.e. faatumu le pepa muamua o le a vaʻaia e tagata uma pe a amata le suʻega (vaʻai i au mumu i le ata i lalo).

 

Ui i lea, e mafai foi ona faʻaopopo nisi ata faʻapitoa i le laupepa. Ina ia faia lenei mea, i le itu taumatau, i tafatafa o le igoa, o loʻo i ai se faʻapitoa faʻamau mo le downloadina o le ata: a uma ona kiliki, ia na ona faʻaali le ata e te fiafia ai i lau malo malosi.

 

 

3. Vaʻai i taunuʻuga faʻaiʻuga

Ou te manatu e leai se tasi e finau ma aʻu e faapea, o le mea muamua ou te fia vaʻai i ai, pe faʻapefea ona foliga i lona faʻaiʻuga mulimuli (a leai e ono le aoga le toe faʻafiafiaina atili o ia?!). I lenei meaiSpring Faleaiga i tala atu o le viiga!

I soo se laasaga o le fausiaina o se suʻega - e mafai ona "nofo" vaʻai pe faʻapefea ona foliga. E i ai se mea faapitoa mo lenei mea. faamau i le lisi: "Player" (vaʻai faʻamalama i lalo).

 

A maeʻa ona kiliki, ona e vaʻaia lea o lau uluaʻi suʻega itulau (vaʻai le ata i lalo). E ui i lona faigofie, o mea uma e foliga matuia tele - e mafai ona e amata suʻega (Moni, matou te leʻi toe faʻaopopoina fesili, o lea e te vaʻai vave i le maeʻa o le suʻega ma faʻaiuga).

Taua! I le faiga o le fausiaina o le suʻega - Ou te fautuaina mai lea taimi i lea taimi e vaʻai ai pe faʻafefea ona foliga i lona foliga mulimuli. O le mea lea, e mafai ona e vave aʻoaʻoina uma ki fou ma foliga o loʻo i totonu o le polokalama.

 

4. Faʻaopopo fesili i le suʻega

Atonu o le vaega sili ona manaia lea. E tatau ona ou taʻu atu ia te oe ua amata ona e lagona le atoatoa o le polokalame i lenei lava sitepu. E faigofie ona faʻatinoina ona agavaʻa (i le lagona lelei o le upu) :).

Muamua, e lua ituaiga suʻega:

  • mea e te manaʻomia e aumai ai le saʻo tali i le fesili (suʻega fesili - );
  • mea ia e na o faʻatonutonuga e faʻatinoina - i.e. e mafai e le tagata ona tali atu i ana mea e fiafia i ai (faʻataʻitaʻiga, e fia ou tausaga, le aʻai o tagata e te fiafia i ai, ma isi. - o lona uiga, tatou te le o sailia se tali saʻo). O lenei mea i le polokalame ua taʻua o se fesili fesili - .

Talu ai o loo ou "faia" le suʻega moni, ua ou filifilia le "Suʻega Fesili" vaega (vaʻai le mataʻitusi i lalo). I le oomiina o le ki e faaopoopo se fesili - oe vaʻai i le tele filifiliga - ituaiga o fesili. O le a ou auiliiliina auiliili uma taʻitasi i lalo.

 

Ituaiga o FESILI mo suʻega

1)  E matua sese

O lenei ituaiga fesili e matua lauiloa lava .O lenei fesili e mafai ona e siakiina se tagata pe na te iloa le faʻauiga, aso (mo se faʻataʻitaʻiga, suʻega o talaʻaga), soʻo se mataupu, ma isi. I se tulaga lautele, o loʻo faʻaogaina mo soʻo se mataupu pe a manaʻomia e se tagata ona faʻaalia le saʻo i luga-tusia pe leai.

Faʻataʻitaʻiga: moni / sese

 

2)  Tasi le filifiliga

Ma le sili ona lauiloa ituaiga fesili. O le uiga e faigofie: o se fesili e fesiligia ma mai le 4-10 (e faʻalagolago i le tagata na faia le suʻega) filifiliga e te manaʻomia e filifili le saʻo. E mafai foʻi ona faʻaogaina mo le toetoe lava o soʻo se autu, e mafai ona e siaki ma lenei ituaiga o fesili soʻo se mea!

Faʻataʻitaʻiga: filifilia le tali saʻo

 

3)  Tele filifiliga

O lenei ituaiga fesili e fetaui pe a leai sau tali saʻo, ae tele. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻasino mai taulaga o loʻo iai le faitau aofai o tagata nai lo le miliona tagata (faʻailoilo i lalo).

Faʻataʻitaʻiga

 

4)  Line sao

O lenei foʻi lauiloa ituaiga fesili. E fesoasoani le malamalama i le tagata pe a na iloa se aso, le sipelaga saʻo o se upu, le igoa o le taulaga, vaituloto, vaitafe, ma isi.

Line Ulufale - Faataʻitaʻiga

 

5)  Tausisia

O lenei ituaiga fesili ua avea ma lauiloa talu ai nei. E tele ina faʻaogaina i le faiga eletise, pei o e le masani ona faigofie ona faʻatusatusa se mea i se pepa.

Fetaui - Faʻataʻitaʻiga

 

6) Poloaiga

O lenei ituaiga fesili e fiafia tele i talaʻaga o mataupu. Mo se faʻataʻitaʻiga, e ono fesiligia oe e faʻatulaga pule i le faʻatulagaga o a latou nofoaiga. Faigofie ma vave e mafai ona e siaki pe faʻapefea ona iloa e le tagata le tele o taimi i le taimi e tasi.

Poloaiga o se faʻataʻitaʻiga

 

7)  Numera ulufale

O lenei ituaiga fesili faʻapitoa e mafai ona faʻaaogaina pe a fai o se numera e mafaufauina o le tali. I le mataupu faavae, o se aoga aoga, ae na o le faʻaaogaina i mataupu faʻatapulaʻaina.

Ulufale se Numera - Faataʻitaʻiga

 

8)  Pasese

O lenei ituaiga fesili e sili ona lauiloa. O lona autu o lou faitau lea o le fuaiupu ma vaʻai se nofoaga e le lava upu. O lau galuega o le tusi ai iina. O nisi taimi, e le faigofie ona fai ...

Skips - Faʻataʻitaʻiga

 

9)  Faʻamalieina Tali

O lea ituaiga fesili, i loʻu manatu, faʻataʻitaʻi isi ituaiga, ae faʻafetai ia te oe, e mafai ona e sefe le avanoa i luga o le pepa suʻega. يعني o le tagata faʻaaoga na ona kiliki i aū, ona vaʻaia lea o ni filifiliga ma taofi i luga o nisi o latou. E televave mea uma, puʻupuʻu ma faigofie. E mafai faʻaaogaina faʻatino i soʻo se mataupu.

Nested Answers - Faʻataʻitaʻiga

 

10)  Upu faletupe

A e le o se lauiloa ituaiga fesili, Peitai, ei ai se nofoaga mo le oi ai :). Faʻataʻitaʻiga faʻaaogaina: oe tusia se fuaiupu, faʻamisi upu i totonu, ae e te le natia nei upu - e iloa i lalo o le fuaiupu mo le tagata suʻega. O lana galuega: tuʻu saʻo i latou i le faʻaiuga, ina ia maua se tusitusiga anoa.

Word Bank - Faʻataʻitaʻiga

 

11)  Nofoaga e faatino

O lenei ituaiga fesili e mafai ona faʻaaogaina pe a manaʻomia e le tagata faʻaalia ona faʻaalia saʻo nisi vaega poʻo tūlaga i luga o le faʻafanua. I se tulaga lautele, sili atu talafeagai mo faʻafanua poʻo talaʻaga. O isi, ou te manatu, e seasea lava faʻaaoga lenei ituaiga.

Nofoaga galue - faʻataʻitaʻiga

 

Matou te manatu o oe e filifili i le ituaiga fesili. I laʻu faʻataʻitaʻiga, o le a ou faʻaaogaina filifiliga tasi (pei o le sili aoao ma talafeagai ituaiga fesili).

 

Ma pe faʻapefea ona faʻaopopo se fesili

Muamua, filifili "Tofotofoga Fesili" i le lisi, ona filifili lea "Nofofua Filifiliga" i le lisi (lelei, po o lau ituaiga fesili).

 

Le isi, mafaufau ile mata oi lalo:

  • faaalia mumu ovals: o le fesili lava ia ma tali filifiliga (O iinei, e pei ona i ai, e aunoa ma se manatu. Fesili ma tali e tatau lava ona e o mai ma oe lava ia);
  • faalogo i le mumu mumu - ia mautinoa e taʻu mai poʻo le fea tali e saʻo;
  • o le lanumeamata lanumeamata faʻaalia i luga o le lisi: o le a faʻaalia uma au faʻaopopo fesili.

Tusiina o se fesili (kiliki).

 

Ui i lea, gauai atu i le mea moni e mafai foi ona faaopoopo ata, leo ma vitio i fesili. Mo se faʻataʻitaʻiga, na ou faʻaopopoina se ata faigofie i le fesili.

 

O le ata o loʻo i lalo o loʻo faʻaalia ai le vaʻaiga o laʻu fesili faʻaopopo (faigofie ma manaia :)). Faʻamolemole ia matau o le tagata suʻega o le a manaʻomia lava e filifili le tali filifiliga ma le isumu ma kiliki le "Auina" faʻamau (i.e. leai se isi mea sili atu).

Suʻega - pe faʻapefea le fesili.

 

O lea, laasaga i lea laasaga, oe toe fai le taualumaga o le faʻaopopo o fesili i le aofaʻi e te manaʻomia: 10-20-50, ma isi.(pe a faʻaopopo, siaki le faʻagaioia o au fesili ma le suʻega lava ia faʻaaogaina le "Player" faʻamau). O ituaiga fesili e mafai ona eseese: filifiliga tasi, tele, faʻailoa le aso, ma isi. Ina ua faʻaopopo uma fesili, e mafai ona e alu i le sefe le faʻaiuga ma faʻatau atu (ni nai upu e uiga i lenei :)) ...

 

5. Faʻatau atu suʻega i foliga: HTML, EXE, FLASH

Ma o lea, matou te manatu o le suʻega ua saunia mo oe: fesili ua faʻaopopo, ata faʻapipiʻi, taliina siaki - o mea uma e galue ai e pei ona tatau. O lenei o le mea e totoe, o le sefe o le suega i le manaʻomia.

Ina ia faia lenei mea, i le polokalama lisi o loʻo i ai se faʻamau "Fauina ai" - .

 

Afai e te manaʻo e faʻaaoga le suʻega i komupiuta: ioe aumai le suega i le flash drive (mo se faʻataʻitaʻiga), kopi i se komupiuta, tamoʻe ma tuʻu le tagata suʻega. I lenei tulaga, o le sili ona lelei faila o le a avea ma EXE faila - i.e. le taatele polokalama faila.

A e manaʻo e mafai ona e faia le suʻega i luga o lau 'upega tafaʻilagi (luga o le Initaneti) - i loʻu taofi, o le tulaga sili ona lelei o le HTML 5 (poʻo le FLASH).

O le faʻatulagaina e filifilia pe a e seʻi le faʻamau lolomiga. A maeʻa, e tatau ona e filifilia le faila o le mea e teuina ai le faila, ma filifili le faʻasologa lava ia (iinei, i le ala, e mafai ona faʻataʻitaʻia filifiliga eseese, ona e vaʻaia lea o le mea e sili ona fetaui ma oe).

Lolomi suʻega - filifili se ituaiga (kiliki)

 

Taua taua

I le faʻaopopoga i le mea moni e mafai ona sefe le suʻega i se faila, e mafai ona tuʻu i luga i le "ao" - faʻapitoa. o se tautua e faʻavasega ai lau suʻega mo isi tagata i luga ole Initaneti (i.e. e le mafai foʻi ona e faia lau suʻega i luga o isi drive, ae tamoe latou i isi PC e fesoʻotaʻi i le Initaneti). Ui i lea, le faʻaopopoga o le ao e le gata o tagata faʻaaogaina se PC masani (poʻo le komepiuta) mafai ona pasi le suʻega, ae faʻapea foi ma tagata faʻaaogaina o masini Android ma iOS! E fetaui le taumafai ...

tuu i le suʻega i le ao

 

Iʻuga

O le mea lea, i le afa itula poʻo le itula na ou vave ma faigofie faia ai se faʻataʻitaʻiga moni, auina atu i fafo i le EXE format (o le mataʻitusi o loʻo tuʻuina atu i lalo), e mafai ona tusia i le USB flash drive (pe paʻu i le meli) ma tamoe lenei faila i soʻo se komipiuta (komipiuta) . Ma, e tusa ai, suʻe faʻaiuga o le suʻega.

 

O le faʻatulagaga o le faila o le polokalama sili ona taatele, o le suʻega. E tusa ma ni nai megabytes. I se aotelega, e matua faigofie tele, ou te fautuaina oe e te masani ai.

Mo le auala, o le a ou tuuina atu ni nai ata o le suega lava ia.

Talofa

fesili

iʻuga

 

FAʻAOPOOPO

Afai e te faʻauluina le suʻega i le HTML format, ona i ai lea i le faila mo le teuina o faʻaiuga na e filifilia, o le ai ai le index.html faila ma se faila faila. O faila ia o le suʻega lava, ia tamoe ia - naʻo le tatalaina o le index.html faila i le faila. Afai e te manaʻo e faʻaulu se suʻega i se 'upega tafaʻilagi, ona faʻapipiʻi lea o lenei faila ma le faila i se tasi o laupepa o lau' upega tafaʻilagi i luga o le talimalo (faʻanoanoa mo le faʻautamaʻi) ma avatu se fesoʻotaʻiga i le index.html faila.

 

 

O nai upu e uiga ile suʻega / suʻega tali

iSpring Suite faʻatagaina oe e le gata faia faʻataʻitaʻiga, ae ia mauaina foʻi faʻagaioiga o suʻega o tagata suʻega.

Faʻapefea ona ou maua iʻuga mai pasi suʻega:

  1. Auina atu ile meli: mo se faʻataʻitaʻiga, sa pasia e le tamaititi se suʻega - ona e mauaina lea o se lipoti i le meli faʻatasi ai ma ona iʻuga. Faigofie!?
  2. Auina atu i le server: o lenei auala e talafeagai mo sili atu alualu i luma faia tagata. Oe mafai ona maua lipoti faʻataʻitaʻi i lau tautua i le XML format;
  3. Lipoti i le LMS: mafai ona e faʻauluina se suʻega poʻo se suʻesuʻega i le LMS ma le lagolago mo le SCORM / AICC / Tin Can API ma mauaina tulaga e uiga i lona maeʻa;
  4. Auina atu o fa' نتیجہ e lolomi: o iʻuga e mafai ona lolomi i luga o se mea lolomitusi.

Faʻasologa o suʻega

 

PS

O faʻaopoopoga i le autu o le tusitusiga e talia. Liʻo ile sim, oute alu e suʻe. Malie lelei leaga

Pin
Send
Share
Send