Vitio Taʻalo & Taʻalo Mo le Pupuni 10 - Le Lisi o Le sili

Pin
Send
Share
Send

Manuia le aso

I le tulaga masani, Windows 10 ua uma ona i ai se mea faʻaaogaina i totonu o le tagata taʻalo, ae o ona faʻamanuiaga, ia faʻamatalaina, e le mamao mai le lelei. Masalo ona o lenei, o le tele o tagata o loʻo sailia mo polokalama lona tolu ...

Masalo, o le a ou le sese pe a ou fai atu nei o loo i ai le tele (pe a le o selau) o eseese vitio tagata ta. Filifilia o se sili taʻaʻalo taʻalo i lenei faaputuga o le a manaʻomia ai le onosaʻi ma le taimi (aemaise pe a fai o lau ata tifaga e sili ona puʻeina e le taʻalo). I lenei mataupu o le a ou avatu i nisi tagata taʻaalo ou te faʻaaogaina aʻu (o polokalame e talafeagai mo le galulue ma Windows 10 (e ui lava, i le teori, e tatau ona galulue mea uma ma Windows 7, 8)).

Taua taua! O nisi tagata taaalo (e le o iai codecs) atonu e le mafai ona taina ni faila pe a le o iai ni codecs o loʻo i totonu o lau polokalama. Na ou aoina sili atu o latou i lenei tusitusiga, ou te fautua e faʻaaogaina aʻo leʻi faʻapipiʻi le tagata taalo.

 

Mataupu

  • Kmplayer
  • Ala o faasalalauga tagata taaalo masani
  • VLC Player
  • Mea moni Moni
  • 5le taʻaʻalo
  • Tifaga lisi

Kmplayer

Upega Tafaʻilagi: //www.kmplayer.com/

O se ata e sili ona lauiloa tele mai le au atinaʻe Korea (i le ala, faʻalogo atu i le manatu faʻasamoa: "ua matou leiloa mea uma!"). Le slogan, i le mea moni, ua alagatatau: toetoe o vitio uma (lelei, 99% 🙂) e te mauaina i luga o le fesoʻotaʻiga, e mafai ona e tatalaina i lenei tagata taʻalo!

Ma le isi, e i ai se tasi taua auiliiliga: o lenei vitio faʻaogaina e aofia uma codecs e manaʻomia e taʻalo faila. يعني e te le manaʻomia le sailia ma tuʻu eseʻese i latou (lea e masani ona tupu i isi tagata taʻalo pe a fai o nisi faila e mumusu e taʻalo).

E le mafai ona fai e uiga i le matagofie mamanu ma manatunatuga vavalalata. I le tasi itu, e leai ni faʻamau faʻapipiʻi i luga o laupepa pe a amataina le ata tifaga, i le isi itu, pe a e alu i faʻatulagaga: e tele lava filifiliga! يعني O le tagata taalo e faʻamoemoe uma i tagata fou faʻaaogaina ma sili atu tagata poto masani tagata e manaʻomia faʻapitoa playback tulaga.

Lagolagoina: DVD, VCD, AVI, MKV, Ogg Theora, OGM, 3GP, MPEG-1/2/4, WMV, RealMedia ma QuickTime, ma isi. . O mea uma lava, Ou te fautuaina ia mo le faʻaaoga i aso uma i le Windows 10!

 

Ala o faasalalauga tagata taaalo masani

Upega Tafaʻilagi: //mpc-hc.org/

O se taʻutaʻua tele faila faila vitio, ae mo nisi mafuaʻaga e faʻaaogaina e le tele o tagata faʻaoga o se fallback. Masalo ona o le mea moni o lenei tagata taʻavale vitio e sau faʻatasi ma le tele codecs ma ua faʻapipiʻiina ma i latou i le le masani (I le auala, le tagata taalo lava ia e le oi ai codecs, ma o lea, ao le i faʻapipiʻiina, e tatau ona faʻapipiʻi i latou).

I le taimi nei, o le tagata taalo ei ai ni numera lelei, lea e maua ai le tele o tauvaga:

  • maualalo manaoga i PC punaoa (Na ou faia se tusi e uiga i le tusitusiga e uiga lemu luga vitio e uiga i lenei. Afai e ia te oe le tutusa faafitauli, ou te fautua atu ia e faitau: //pcpro100.info/tormozit-video-na-kompyutere/);
  • lagolago mo tulaga lauiloa vitio uma, e aofia ai le sili atu ona seasea: VOB, FLV, MKV, QT;
  • faʻatulagaina ki vevela;
  • le mafai e le taʻalo faʻaleagaina (pe le faʻapipiina) faila (o se sili aoga aoga, o isi tagata taaalo e masani lava ona na o se mea sese ma aua le taʻalo le faila!);
  • fesoasoani plugin;
  • fausiaina o faʻavaliga mai le vitio (aoga / leai se aoga).

I se tulaga lautele, ou te fautuaina foi le i ai i luga o se komepiuta (tusa lava pe le o oe o se tele ili o ata tifaga). E le aveina se tele o avanoa i luga ole polokalama ile PC, ma e sefe le taimi pe a e te manaʻo e matamata se ata vitio poʻo se ata tifaga.

 

VLC Player

Upega Tafaʻilagi: //www.videolan.org/vlc/

O lenei tagata taʻalo na (faʻatusatusa i isi polokalame tutusa) tasi chip: e mafai ona taina ata mai le fesoʻotaʻiga (streaming video). E toatele e ono tetee ia te aʻu, ona e i ai le tele o polokalama e mafai ona faia lea. Lea o le a ou matauina o le taalo i se vitio pei o ia faia - na o ni nai iunite mafai (leai lago ma tofitofi, leai se tele CPU uta, leai se faafitauli o atoatoa, leai se totogi atoa, ma isi.)!

Manatu autu:

  • Faʻataʻalo tele le anoanoai o mea e maua ai ata vitio: faila faila, CD / DVD, faila (e aofia ai mea faʻaopopo drive), masini i fafo (flash drive, fafo drive, mea pueata, ma isi), network video streaming, ma isi;
  • O nisi codecs ua uma ona fausia i totonu o le tagata taalo (mo se faʻataʻitaʻiga, lauiloa igoa pei o: MPEG-2, MPEG-4, H.264, MKV, WebM, WMV, MP3);
  • Lagolago mo tulaga uma: Windows, Linux, Mac OS X, Unix, iOS, Android (talu mai le tusitusiga i le Windows 10 - O le a ou fai atu o loʻo galue lelei i lenei OS);
  • E leai se totogi: e leai se mea faʻalauaʻitele faʻasalalauga, sipai spyware, tusitusiga mo le sailia o au gaioiga, ma isi. (lea e masani ona faia e isi tagata atiaʻeina polokalama saoloto).

Ou te fautua ia iai foi i luga o se komupiuta pe afai e te fuafua e matamata le vitio i luga o le fesoʻotaiga. E ui lava, i le isi itu, o lenei tagata taʻalo o le a tuʻuina atu faʻalavelave i le toʻatele pe a taʻalo naʻo faila faila mai le malo (tutusa lava ata tifaga) ...

 

Mea moni Moni

Upega Tafaʻilagi: //www.real.com/en

Ou te fai atu o lenei tagata taʻalo maualalo. Na ia amataina lana tala i le 90s, ma mo le taimi atoa o lona iai (pe faʻafefea ona ou iloiloina) sa fai i taimi uma i le tulaga lua poʻo le lona tolu. Masalo o le mea moni o le tama taʻalo na misia lava se mea, se ituaiga o "maualuga" ...

 

I aso nei, ua leiloa mea uma na e mauaina i luga o le Initaneti le mea aufaasālalau: Quicktime MPEG-4, Windows Media, DVD, tafeina leo ma vitio, ma le tele o isi tulaga. E leai foi sona leaga lana togafiti, e i ai uma logo ma faaili (faʻatusatusaina mea, mea palu, ma isi mea), pei o tagata tauva. Pau lava le mea sese, i loʻu manatu, o le faifai malie i vaivai PCs.

Vaega Taua:

  • le mafai ona faʻaogaina le "ao" e teu ai ata (tele gigabytes ua tuʻuina fua atu, pe a fai e te manaʻomia atili, oe tatau ona totogi);
  • le mafai faʻafaigofie ona lafoina ata vitio i le va o se PC ma isi masini feaveaʻi (ma faʻatulagaina fesuiaiga!);
  • matamata vitio mai le "ao" (ma, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai e au uo ona fai lenei mea, ae le naʻo oe. O se filifiliga manaia, i le auala. I le tele o polokalame o lenei ituaiga - e leai se mea faʻapena.

 

5le taʻaʻalo

Upega Tafaʻilagi: //www.5kplayer.com/

O se tamaititi "talavou" tagata taʻalo, ae o loʻo i ai i le taimi nei le tele o mea aoga:

  • Mafai ona matamata vitio mai le lauiloa YouTube talimalo;
  • Built-in MP3-converter (aoga pe a galue ma leo);
  • Lava le tutusa equalizer ma le tuner (mo le faʻalelei lelei le ata ma le leo, fuafua i lau masini ma le faʻatulagaina);
  • Ogatasi ma AirPlay (mo i latou e le o iloa, o le igoa lea o tekinolosi (sili atu ona fai atu le faʻataʻitaʻiga) atiaʻe e Apple, faʻatasi ai ma ua le fesoʻotaʻi faʻalavelave o faʻamaumauga (leo, ata vitio, ata) i le va o masini eseese ua saunia).

I totonu o mea sese o lenei tagata taʻalo, ua naʻo le mea e mafai ona ou faʻataʻitaʻia ai le leai o ni auiliiliga ulutala faʻatulagaina (e mafai ona avea o se mea sili ona talafeagai pe a matamata i ni vitio faila). O le malologa o se sili taʻaʻalo ma ona manaia filifiliga eseʻese. Ou te fautuaina oe e faʻamasani oe lava!

 

Tifaga lisi

Ou te manatu afai o loʻo e suʻe se tagata taʻalo, ia mautinoa o lenei laʻititi faʻamatalaga e uiga i le lisi o mea aoga ma aoga ia te oe. Masalo toetoe o tatou uma na matamata i le faitau selau o ata tifaga. O nisi i luga o TV, o nisi i luga o PC, o mea i se tifaga tifaga. Ae afai sa i ai se lisi, o se ituaiga o faʻatulagaina mo ata tifaga lea uma lou vitio (teuina i luga o se malosi disk, CD / DVD ala o faasalalauga, flash drive, ma isi masini) faailogaina - o le a sili atu sili atu faigofie! E uiga i se tasi o nei polokalame, ou te fia taʻua nei ...

O aʻu tifaga uma

O le. 'upega tafaʻilagi: //www.bolidesoft.com/rus/allmymovies.html

I foliga vaaia, e foliga mai o se polokalame laʻititi lava, ae o loʻo aofia ai le tele o aoga aoga: suʻesuʻeina ma faʻaulufale mai faʻamatalaga e uiga i toetoe o soʻo se ata tifaga; le mafai ona tusia nota; le tomai e lolomi ai lau aoina; faʻamaeʻaina poʻo ai le mea e faʻapipiʻi ai le tisiki (i.e. e le faʻagaloina i le masina poʻo le lua talu ai na faʻataʻavaleina e lau tagata lau taʻavale), ma isi. I totonu o le ala, e sili atu lava le faigofie ona suʻe ata tifaga ou te fia vaʻai i ai (sili atu i luga o lalo).

O le polokalame e lagolagoina le gagana Lusia, e galue i ituaiga lauiloa uma o Windows: XP, 7, 8, 10.

Faʻafefea ona maua ma faʻaopopo se ata tifaga i luga o faʻamatalaga

1) O le mea muamua e tatau ona fai o le kiliki o le faʻamau suʻesuʻega ma faʻaopopo ata fou i totonu o le database (vaʻai le ata i lalo).

 

2) I tafatafa o le laina "Ori. le igoa"ulufale mai i le lata igoa o le ata ma kiliki le faʻamau saili (ata i lalo).

 

3) I le isi laʻasaga, ole polokalama o le a faʻaalia ai le tele o ata tifaga i le igoa o le upu na e ulufale iai ua faʻaalia. Ma le isi, o ufiufi o ata tifaga o le a tuʻuina atu, latou amataga Igilisi igoa (pe a fai o ata tifaga mai fafo), tausaga o le faʻasaʻolotoina. I se aotelega, oe o le a vave ma faigofie ona maua le mea na e manaʻo e vaʻai.

 

4) A maeʻa ona e filifilia se ata tifaga, o faʻamatalaga uma e uiga i ai (faʻatinoga, tatala tausaga, ituaiga, o le atunuʻu, faʻamatalaga, ma isi.) O le a faʻaʻea i luga o lau faamaumauga ma e mafai ona e faʻamasani oe i ai i faʻamatalaga auiliili. I le ala, e oo lava i ata mai le tifaga o le a tuuina atu (sili talafeagai, Ou te fai atu ia te oe)!

 

Lea na faaiʻu ai lenei tala. Uma lelei vitio ma maualuga-lelei matamata. Mo faaopoopoga i luga o le autu o le tusitusiga - O le a ou matua faafetai.

Malie lelei leaga

Pin
Send
Share
Send