Faʻafefea ona fai se le vaaia vaʻaia Wi-Fi

Pin
Send
Share
Send

Afai e i ai se mea e 'inoʻino i le fale poʻo ni tagata fiafia i le faʻaaogaina o le Initaneti a se isi tagata i tupe a le isi tagata e te nofo ai i lou pitonuʻu, ou te fautuaina ia e faʻamautu au faʻatulagaga Wi-Fi network ma natia. يعني e mafai ona fesoʻotaʻi i ai, naʻo le mea lea e te manaʻomia e iloa e le gata i le password, ae o le igoa foʻi o le network (SSID, o se ituaiga o login).

O le a tatou faʻaalia lea tulaga i luga o le faʻataʻitaʻiga a tautaua lauiloa e tele: D-Link, TP-Link, ASUS.

 

1) Muamua alu i le tulaga o le router. Ina ia aua le toe faia i taimi uma, o se tala lenei i le faʻafefea ona fai: //pcpro100.info/kak-zayti-v-nastroyki-routera/.

 

2) Ina ia faia se Wi-Fi network invisible, oe manaʻomia le uncheck le pusa i autafa "Enable SSID Broadcast" (afai e te faʻaaogaina le Igilisi i lau router seti, ona foliga mai lea e foliga mai e pei o lea, i le tulaga o le faʻaaliga Rusia - e tatau ona e sailia se mea e pei o le "lafi" SSID ").

 

Mo se faʻataʻitaʻiga, i TP-Link routers, e nana ai le Wi-Fi network, e tatau ona e alu i le Wireless seti vaega, ona tatala lea o le Wireless Settings tab ma uncheck Enable SSID Broadcast i le pito i lalo o le faamalama.

A maeʻa, faasao le faʻatulagaga o le router ma toe fai.

 

Le tutusa seti i se isi D-link router. Lenei, ina ia faʻatino le foliga tutusa, oe manaʻomia le alu i le SETUP vaega, ona e alu lea i le Wireless Settings. O iina, i le pito i lalo o le faʻamalama, o loʻo i ai se faʻailoga e manaʻomia e oe ona faʻaola - "Enable Hidden Wireless" (o lona uiga, faʻaalia se mea natia uaealesi network).

 

Ia, i le faʻaRusia lomiga, mo se faʻataʻitaʻiga, i le ASUS router, e tatau ona tuʻu le faʻaseʻe i le tulaga "YA", faafeagai le aitema e nana le SSID (o lenei faʻatulagaina o loʻo i le vaega o fesoʻotaʻiga uaealesi, le "lautele" tab).

 

Ui i lea, e tusa lava poʻo le a lau router, manatua lau SSID (i.e. le igoa o lau uaealesi network).

 

3) Ia, o le mea mulimuli e fai o le faʻafesoʻotaʻi i totonu o Windows i se mea e le vaʻaia. Ui i lea, tele tagata e iai fesili e uiga i lenei mea, aemaise i le Windows 8.

Masalo o le ae maua le moli nei: "le fesoʻotaʻi: o loʻo iai ni fesoʻotaʻiga."

O matou taumatau kiliki i luga ma alu i le "Network ma Sharing Center" vaega.

Le isi, filifili "Fausia ma faʻatulaga se soʻotaga fou poʻo se fesoʻotaʻiga." Vaʻai le faʻamalama i lalo.

Ona aliali mai lea o le faʻamalama ma nisi fesoʻotaʻiga filifiliga: filifili se uaealesi fesootaiga ma faʻasologa tusi lesona.

 

Ole mea moni, ulufale i le network name (SSID), saogalemu ituaiga (o loʻo tuʻuina i le router setiina), encryption type ma password.

 

O le mataʻupu o nei tulaga e tatau ona avea ma moli matala o le upega tafailagi i totonu o le fata, e faʻailo mai ai o le fesoʻotaʻiga e fesoʻotaʻi ma le Initaneti.

Na pau lava lena, o lea ua e iloa fai lau Wi-Fi network e le o vaʻaia.

Malie lelei leaga

Pin
Send
Share
Send