Faʻafefea ona puipuia se flash drive ma se password?

Pin
Send
Share
Send

O isi taimi e te manaʻomia e tuʻuina atu ai nisi faʻamatalaga i se USB flash drive ina ia leai se isi e kopi se mea mai ai, seʻi vagana ai i le mea sa tatau ona ave i ai. Ia, pe na o lou manaʻo e puipui le flash drive ma se faʻamatalaga e leai se tasi e mafai ona vaʻaia.

I lenei mataupu, ou te fia talanoa i lenei mataupu i isi auiliiliga, e uiga i auala e mafai ona e faʻaogaina, faʻaalia iʻuga o faʻatulagaga ma le galuega o polokalame, etc.

Ma o lea ... tatou amata.

 

Mataupu

  • 1. Tulaga faʻamalama Windows 7, 8 meafaigaluega
  • 2. Rohos Mini Drive Polokalama
  • 3. Faigofie faila faila puipuiga ...

1. Tulaga faʻamalama Windows 7, 8 meafaigaluega

Tagata e ana nei faiga faʻagaioioiga e le manaʻomia lava e faʻapipiʻi polokalama tolu-vaega: o mea uma o loʻo i totonu o le OS, ma ua uma ona faʻatuina ma faʻatulagaina.

Ina ia puipuia le flash drive, muamua ia faʻaofi i totonu o le USB ma, lona lua, alu i le "my computer". Ia, ma lona tolu, taumatau-kiliki i le USB flash drive ma kiliki "faʻagaioia Bit Locker".

Talosaga Puipuiga

 

Le isi, e tatau ona amata le vave seti wizard. Tatou o atu i lea laasaga ma lea laasaga ma faʻaali ma se faʻataʻitaʻiga pe faʻafefea ma pe o le a le mea e ulufale i ai

I le isi faamalama o le a musuia matou e ulufale se upu faataga, i le ala, aua le puʻupuʻu passwords - e le o laʻu fautuaga faigofie lea, o le mea moni o le Bit Locker o le a le misia se upu faataga e itiiti ifo nai lo 10 mataʻitusi ...

I le ala, o loo i ai se filifiliga e faʻaaoga se atamai pepa e tatala. Ou te leʻi faʻataʻitaʻi muamua lava, o lea ou te leʻi fai atu ai se tala i lenei mea.

 

Ma o le polokalama o le a ofo mai ia i matou e fatuina se ki toe faaleleia. Ou te le iloa pe o le a aoga ia te oe, ae o le sili filifiliga o le lolomiina o se fasi pepa ma se toe faaleleia ki pe sefe i se faila. Na ou sefe i se faila ...

O le faila, i le ala, o se tusitusiga tusitusi faigofie, o ona mea o loʻo tuʻuina atu i lalo.

BitLocker Drive Encryption Toe faaolaina Ki

Ina ia faʻamaonia le saʻo o le faʻamau ki, faʻatusatusa le amataga o le isi faʻailoa ma le faʻailoga aoga o loʻo faʻaalia i luga o lau PC.

ID:

DB43CDDA-46EB-4E54-8DB6-3DA14773F3DB

A faʻapea e tutusa le faʻailoga e tutusa ma le tasi o faʻaalia e lau PC, faʻaaoga le ki lea e tatala ai lau taʻavale.

Toe Maua Ki:

519156-640816-587653-470657-055319-501391-614218-638858

Afai o le faailoilo i luga e le tutusa ma le tasi o faʻaalia e lau PC, o lona uiga o le ki lea e le talafeagai mo le tatalaina lau drive.

Taumafai i se isi faʻamau ki, pe faʻafesoʻotaʻi lau pule poʻo le lagolago mo se fesoasoani

 

Le isi, o le a fesiligia oe e faʻailoa mai le ituaiga faʻailogaina: o le atoa flash drive (tisiki), pe na o le vaega o lo o tuʻuina i faila. Na ou filifilia le tagata e sili atu le saoasaoa - "o fea oi ai faila ...".

 

Ina ua mavae 20-30 sek. Ua oso mai se feʻau fai mai ua maeʻa le faʻailogaina. Ole mea moni lava e leʻo iai - e tatau ona e aveese le USB flash drive (Ou te faʻamoemoe o oe foʻi e te manatua lou password ...).

 

A maeʻa ona e toe faʻatino le USB flash drive, o le a faʻatonu le polokalama e te ulufale ai i se faʻamatalaga e ulufale ai i faʻamatalaga. Faʻamolemole ia vaʻai mai oe afai e te alu i totonu "laʻu komipiuta" - o le a e vaʻai i se ata o se moli uila ma se loka - poloka avanoa. Seia e ulufale atu i le upu faataga, oe le mafai ona aoaoina se mea e uiga i le flash drive i uma!

 

2. Rohos Mini Drive Polokalama

'Upega Tafaʻilagi: //www.rohos.ru/products/rohos-mini-drive/

O se lelei polokalama e puipuia ai e le gata flash drive, ae faʻaaoga foʻi i luga o lau komipiuta, faila ma faila. O le a le mea e te fiafia ai i ai: muamua o mea, i lona faigofie! Ina ia seti se upu faataga, 2 isumu kiliki o manaʻomia: tamoe le polokalama ma kiliki le faʻailoga filifiliga.

Ina ua maeʻa faʻatulagaina ma faalauiloa, se tamai faamalama o 3 mafai gaioiga o le a aliali mai i ou luma - i lenei tulaga, filifili "encrypt USB disk".

 

I le avea ai o se tulafono, le polokalama otometi matauina le faaofi USB flash drive ma na o oe e tatau ona seti se upu faataga, ona kiliki lea o le fatuina faamau.

 

O le mea na ou teʻi ai, o le polokalame mo se taimi umi na fausia ai se tisiketi faʻailogaina, i ni nai minute e mafai ona e malolo.

 

O le ala lea e faʻaalia ai le polokalame pe a e faʻapipiʻi se ki USB flash drive (e taʻua o le disk iinei). A maeʻa loa ona e galue iai, kiliki "disconnect disk" ma e tatau ona e toe ulufale i le password mo le avanoa fou.

 

I le fata, i le ala, o se foliga matagofie foi foliga i foliga o se samasama sikuea ma se "R".

 

3. Faigofie faila faila puipuiga ...

Sei o tatou fai mai mo le tasi mafuaʻaga pe o le isi, o nai uluaʻi auala o loʻo faamatalaina i luga e leʻi fetaui ma oe. Lelei, ona ou te ofoina atu lea 3 sili filifiliga auala e mafai ona e nana ai faamatalaga mai le prying mata ...

1) Fausiaina o se faʻamaumauga ma se faʻamatalaga upu faʻailo

A lelei auala e nana faila uma, e le gata i lea, e le o manaʻomia le faʻapipiʻiina nisi polokalame faaopoopo. E mautinoa a itiiti mai e tasi tasi archiver faapipiiina i luga o lau PC, mo se faʻataʻitaʻiga, WinRar poʻo 7Z. O le faagasologa o le fausiaina o se teuga ma se upu faataga ua uma ona parsed, Ou te tuuina atu se sootaga.

2) Faʻaaogaina se tisiketi enkripsi

E iai polokalame faʻapitoa e mafai ai ona fauina se tagata faʻailogaina (pei o le ISO, naʻo le tatalaina, e te manaʻomia se password). O lea, e mafai ona fausiaina sea foliga ma faʻataʻitaʻiina ma oe i luga o le flash drive. Pau le faaletonu o le tatau lea ona iai se polokalame ile komepiuta e te aumaia ai lenei flash drive e tatalaina ai ia ituaiga ata. I tulaga ogaoga, e mafai ona e faʻataʻitaʻia ma oe i luga o le flash drive lava i tafatafa ane o le faʻailogaina faʻa ata. Nisi faʻamatalaga e uiga i nei mea uma ua i ai iinei.

3) Tuʻu le faʻamatalaga i luga o le Word tusitusiga

Afai e te faigaluega ma Microsoft Word faʻamatalaga, o lona uiga ua i ai le faʻavae i le ofisa mo le fausiaina o passwords. Ua uma ona taʻuina i se tasi o tusitusiga.

Ua maeʻa le lipoti, ua saoloto tagata uma ...

Pin
Send
Share
Send