Faʻafefea ona poloka le avanoa i le 'upega tafaʻilagi?

Pin
Send
Share
Send

Talofa

Tele fesoʻotaʻiga faaonapo nei ua fesoʻotaʻi i le Initaneti. Ma o nisi taimi e taua ai le poloka avanoa i nisi nofoaga i luga o se komepiuta faapitoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, e masani ona faʻasaina le avanoa i nofoaga faʻafiafia i luga o se komipiuta faigaluega: Vkontakte, My World, Odnoklassniki, ma isi.

I lenei mataupu ou te fia talanoa e uiga i auala sili ona taatele ma aoga e poloka ai le ulufale atu i upega tafailagi. O lea, sei tatou amata ...

Mataupu

  • 1. Faʻalavelave le ulufale atu i le tulaga i luga o le faʻaaogaina o le faila faila
  • 2. Mauaina o poloka i le browser (faʻaaogaina le Chrome o se faʻataʻitaʻiga)
  • 3. Faʻaogaina Soʻo se Upega Tafaʻilagi
  • 4. Faʻasaina avanoa i le router (i luga o le faʻataʻitaʻiga a Rostelecom)
  • 5. Faaiuga

1. Faʻalavelave le ulufale atu i le tulaga i luga o le faʻaaogaina o le faila faila

Otooto e uiga i 'au faila faila

O se faila masani faila faila lea o tusia ip tuatusi ma igoa ole igoa. O se faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo.

102.54.94.97 rhino.acme.com
38.25.63.10 x.acme.com

(E masani lava o le faila lea e tumu i ituaiga uma o faʻamaumauga, ae e le faʻaaogaina, aua i le amataga o laina taʻitasi e i ai le # faʻailoga.)

O le aano o nei laina o le komepiuta pe a e tusia le tuatusi i le browser x.acme.com o le a talosagaina se itulau i le ip address 38.25.63.10.

Ou te manatu e le faigata ona puʻe atili le mea, afai e te suia le ip tuatusi o se nofoaga moni i se isi tuatusi ip, o lona uiga o le itulau e te manaʻomia le tatalaina!

Faʻafefea ona mauaina le 'au faila?

E le faigata lenei mea. O le tele o taimi e tu ai i le ala lea: "C: Windows System32 Drivers etc" (aunoa ma se faʻamatalaina).

E mafai ona faia se isi mea: taumafai e saili.

Alu i le faiga alu C ma ave le upu "'au" i totonu o le pa suʻesuʻe (mo le Windows 7, 8). E leʻi umi se suʻega umi 1-2 minute. A maeʻa na e tatau ona vaʻai ile 1-2 au faila faila. Vaʻai le faʻamalama i lalo.

Faʻafefea ona teuteu le 'au faila?

Taumatau-kiliki i luga o 'au faila faila ma filifili "tatala ma". Lea, mai le lisi o polokalama ofoina atu ia oe e taʻitaʻi, filifili se api masani.

Le isi, na ona faʻaopopo soʻo se tuatusi ip (mo se faʻataʻitaʻiga, 127.0.0.1) ma le tuatusi e te manaʻo e poloka ai (faʻataʻitaʻiga vk.com).

Ona sefe le pepa.

O lenei, afai e te alu i le tagata suʻesuʻe ma alu i le vk.com, o le a tatou vaʻai e uiga i le ata lea:

O lea ua poloka ai le itulau manaʻo ...

Ui i lea, o ni siama poloka avanoa i nofoaga lauiloa ma le fesoasoani o lenei faila. Ua i ai se tusitusiga e uiga i le galulue faʻatasi ma 'au faila muamua: "pe aisea ua le mafai ona ou oʻo atu i le social network Vkontakte".

 

2. Mauaina o poloka i le browser (faʻaaogaina le Chrome o se faʻataʻitaʻiga)

O lenei metotia e talafeagai pe a faʻatasi se tasi browser i luga o le komupiuta, ma faʻasaina isi. I lenei tulaga, e mafai ona e fauina tasi ia ina ia nofoaga le talafeagai mai le lisi uliuli taofi le tatalaina.

O lenei metotia e le mafai ona faʻasino atu i tagata alualu i luma: o ia puipuiga e talafeagai naʻo tagata fou, o soʻo se tagata e faʻaaoga le "ogatotonu lima" o le a faigofie ona tatala le nofoaga o loʻo manaʻo ai ...

Faʻatapulaʻa le sailia o upega tafaʻilagi i Chrome

O se mea e sili ona lauiloa. E le o se mea e ofo ai na ia tusia le tele o faʻaopopo ma plugins. E i ai e mafai poloka avanoa i '' upega tafaʻilagi. O se tasi o le faʻapipiʻi ole a talanoaina i lenei tusitusiga: Nofoaga Block.

Tatala le browser ma alu ile tulaga.

Le isi, alu i le "faʻalauteleina" tab (agavale, luga).

I le pito i lalo o le faamalama, kiliki i le "sili atu fesoʻotaʻiga" sootaga. E tatau ona matala se faʻamalama e mafai ai ona e sailia ni mea faʻaopo.

O lenei alu i totonu o le pa suʻesuʻeina "SiteBlock". Chrome o le a tutoatasi suʻe ma faʻaali mai ia i matou le plugin e te manaʻomia.

A uma ona faʻaopopo le faʻaopopoga, alu i ona tulaga ma faʻaopopo le 'upega tafaʻilagi matou te manaʻomia i le lisi o poloka poloka.

Afai oe siaki ma alu i le nofoaga faʻasaina - o le a matou vaʻai i le ata lea:

Na lipotia mai e le plugin, o lenei 'upega tafaʻilagi na faʻatapulaʻa ile matamata.

I le auala! E faʻapena foi plugins (ma le igoa lava e tasi) mo isi polokalama lauiloa.

 

3. Faʻaogaina Soʻo se Upega Tafaʻilagi

Le manaia tele ma i le taimi lava e tasi matua leai se aoga aoga. Soʻo se Upega Tafaʻilagi (sootaga) - mafai ona poloka i luga o soʻo se upega tafailagi e te faʻaopopo i le lisi uliuli.

Naʻo le ulufale i le tuatusi o le poloka 'upega tafaʻilagi, ma fetaomi le "faʻaopopo" faamau. Na pau lava lena!

O lenei afai e te alu i le itulau e te manaʻomia, o le a matou vaʻai i le upega tafailagi nei savali:

 

4. Faʻasaina avanoa i le router (i luga o le faʻataʻitaʻiga a Rostelecom)

 

Ou te manatu o se tasi lea o auala sili ona talafeagai mo le poloka avanoa i luga o le 'upega tafaʻilagi lautele o komepiuta uma e ulufale atu i le Initaneti faʻaaoga lenei router.

E le gata i lea, naʻo i latou e iloa le faʻamatalaga e ulufale ai i tulaga o le router o le a mafai ona faʻamuta pe aveese poloka nofoaga mai le lisi, o lona uiga e oʻo lava tagata poto masani o le a mafai ona faia ni suiga.

Ma o lea ... (o le a tatou faʻaalia i luga o le faʻataʻitaʻiga o se lauiloa router mai Rostelecom).

Tatou tietie i le tuatusi i le address address o le browser: //192.168.1.1/.

Ulufale username ma upu faataga, faaletonu: admin.

Alu i tulaga maualuluga / matua pulea / faʻamamaina e URL. Le isi, fausia se lisi o URLs ma le ituaiga "faʻateʻa". Vaʻai le faʻamalama i lalo.

Ma matou te faʻaopopo i lenei lisi sats ia e te manaʻomia e poloka ai avanoa. A maeʻa, faasao le faʻatulagaga ma alu ese.

 

Afai e te alu i se poloka itulau i lau browser nei, e te le vaʻai i ni feʻau e uiga i le poloka. Naʻo ia o le a ia taumafai e download faʻamatalaga i luga o lenei URl mo se taimi umi ma i le iʻuga o le a avatu ia te oe se feʻau fai mai siaki au fesoʻotaʻiga, etc. e le faʻatagofieina se tagata faʻaaogaina le avanoa.

 

5. Faaiuga

I le tusiga, na matou iloiloina polokaina le ulufale atu i le '' upega tafailagi i 4 auala eseese. Otooto e uiga i taitasi.

Afai e te le manaʻo e faʻapipiʻi nisi polokalame faaopoopo, faʻaaoga le 'au faila. Faʻaogaina se masani tusi ma 2-3 minute. E mafai faʻatapulaʻaina lou ulufale i soʻo se upega tafailagi.

Mo tagata fou faʻaaogaina, o le a fautuaina e faʻaaoga le soʻo se upega tafailagi aoga. Lelei uma tagata faʻaaogaina mafai ona configigure ma faʻaaogaina, e tusa lava po o le a le tulaga o umia PC.

O le auala e sili ona faʻatuatuaina e poloka ai isi url o le faʻatonutonuina o le router.

I le auala, afai e te le iloa pe faʻafefea ona toe faʻaleleia le 'au faila ina ua uma ona faia ni suiga, ou te fautuaina le tusitusiga: //pcpro100.info/kak-ochistit-vosstanovit-fayl-hosts/

PS

Ma faʻapefea ona faʻatapulaʻaina le ulufale atu i nofoaga le manaʻomia? I le tagata lava ia, ou te faʻaaogaina se router ...

 

Pin
Send
Share
Send