Oloa faʻatau oloa ma fale teu oloa 4.1.0.1

Pin
Send
Share
Send


I luga o le tulaga Apek, e tele polokalame eseese o loʻo atiae e fesoasoani i pisinisi laiti, pei ona fetuʻutuʻunaʻi, faʻatagaina oe e vave suia le faʻatulagaina ma faʻaopopo isi plugins. I lenei tusitusiga o le a tatou iloiloina se tasi o faʻavaeina o lenei tulaga - "Oloa faʻatau oloa ma fale teu oloa".

Ae le i amataina le iloiloga, e aoga le mataala, naʻo le demo version e tufatufaina leai se totogi, o loʻo iai uma galuega talafeagai e i ai, ae leai se avanoa o le pulega. Ole mea lea, e mafai ona e faʻaaogaina mo aoga faʻamoemoe.

Faamatalaga e faafesootaʻi ai

O plugini o loʻo faʻaalia i le itu tauagavale. Ia feauauaʻi i vaega taʻitasi. I le vaega "Faʻafesoʻotaʻiga" O le pule e mafai ona faʻaopopo ni vaega o tagata faigaluega ma faʻatino ni gaioiga i totonu ia i latou: faʻailoa ni fesoʻotaʻiga, faʻaopopo faʻamatalaga pe aveese mai le lisi. Filifili se tagata mai luga e faʻaalia faʻamatalaga auiliili e uiga ia te ia i lalo.

Ina ia faʻaopopoa se counterparty, o loʻo i ai se isi faʻamalama e tatau ona faʻatumu ai e le pule le faʻatonuga faigofie. E iai faʻamatalaga autu o loʻo faʻailoa mai ai le igoa, telefoni ma le tuatusi, ma o loʻo iai isi faʻamatalaga - le ituaiga konekarate o loʻo faʻaalia iina, faʻailoga ma isi tulaga o loʻo faʻatumu i totonu.

Galuega

O lenei vaega e mo le fuafuaina o tofiga, seti o mea faamanatu, ma isi mea faapena. Ua faʻaalia ma le faigofie mea uma, i le foliga o se kalena ma ni lisi. E mafai ona faʻaopopo le faʻatapulaʻa o numera o faʻamatalaga ma mea faʻamanatu. I le pito i luga o loo i ai se lisi pule vaega. Sui i le va o tapuni ma alu atu i le isi vaega.

Apili

Talosaga manaʻomia i le sauniuniga o faʻatau konekarate, poloaiga ma isi lava taualumaga. O loʻo iai uma pepa talafeagai e faʻatumu ai laina. Tuusao mai lenei faamalama, auina atu o se pepa e lolomi ai e avanoa, e mafai ona sefe laititi le taimi i luga o le fausiaina o se tusitusiga pepa.

O valaauga uma na faia i seisi laulau, lea e tutusa ma isi. E tolu vaega autū o loʻo faʻaalia nisi faʻamatalaga. E mafai ona e fauina faʻatauga vaega i le itu tauagavale, uma faʻagaioia pe teuina ni faʻamaumauga o loʻo faʻaalia i le itu taumatau, ma faʻamatalaga auiliili e uiga i le filifilia invoice o loʻo faʻaalia i le pito i lalo.

Faatauina

I tua atu o faʻatauga, o loʻo faʻatautaia foʻi oloa. Faʻaoga le galuega lea i le polokalame ina ia mafai ona faʻatulaga lea faʻamatalaga ma sefe uma mea i faʻatonuga. E leai se mea faigata i lalo, e te manaʻomia le faʻatumu o le pili, faʻailoa le lisi o oloa, faʻapipiʻi le faila faila ma faʻatumu i laina o totoe, pe a tatau ai.

Box ofisa

Le tele o taimi, e aoga i faleoloa pule, ae mafai ona e faʻaaoga le laulau tupe i se auala teisi ese, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻamanino suiga ae le o laulau, ma siaki le gaioiga a tagata faigaluega taʻitasi. Ua lava naʻo le igoa ole kesi, faʻailoa mai le tagata e gafa ma faʻatumu laina o loʻo totoe.

Uma tala tupe tinoitupe ma faletupe faletupe o loʻo faʻaalia i se isi laulau. Faatasi ai ma se vaega faʻatulagaina o le polokalame, latou te mafai ona i lalo o se password, ona avanoa lea o le a tatalaina naʻo se tagata faʻapitoa. I se faʻaopopoga, e aoga le mataala i le paleni o teugatupe - e faʻaalia vave i le laulau, e faigofie e vaʻaia.

Savali

E mafai e le pule ona siakiina gaioiga uma e faia e tagata faigaluega. O le a sau lipoti ile tab "Savali i totonu". E aofia ai faʻatauga, faʻatauga ma isi gaioiga faʻatasi ai tupe ma oloa. E mafai ona faʻafesoʻotaʻi imeli poʻo le telefoni ma feʻau o le a faʻaalia i le polokalama, ae e vaʻai ia latou e tatau ona e alu i le laupepa saunia mo lenei.

Faavaa

Ole lisi o tagata faigaluega e faʻaalia i seisi laulau, lea e avanoa mo le faʻatonutonuina e le pule pe o le tagata filifilia. Lenei ua fausia se lisi o tagata faigaluega uma, faʻatasi ai faʻamatalaga faʻamatalaga ma totogi. Sui i le va o laupepa i lenei vaega ina ia vaʻai totogi totogi poʻo KPI faʻailoga.

Faʻasino

I totonu o le “Commodity and warehouse accounting” o loʻo iai leisi seti o faʻatonuga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e i ai le lisi o ituaiga o faʻatau atu, lisiti, faʻafesoʻotaʻiga ma tupe maua. I se faʻaopopoga, o loʻo i ai e sili atu ma le luasefulu laulau 'eseʻese mo le mataituina o faʻamatalaga uma. E mafai ona e filifilia soʻo se faʻatonuga e ala i le faʻavasegaina i lenei faʻamalama, peʻa fai i le pop-up menu o loʻo iai mea uma e te manaʻomia.

Parameter Faatulagaina

O se tagata faʻagaoioiga e filifilia iinei ma le saʻo seti ua setiina ina ia faʻafaigofie ai le faʻagasologa o le faia o pili ma ituaiga eseese i le lumanaʻi. Ma le isi mea, o loʻo i totonu o lenei faamalama o loʻo i ai le tuatusi faʻatulagaina, le mea e mafai ai e le pule ona faʻaogaina tagata faʻaaoga ma seti upu faataga.

Plugins

E aoga le tuʻuina atu faʻapitoa i lenei faʻaaliga, talu ai o Apek o se mama mama, ma ua maeʻa filifilia e le au atiaʻe a latou lava seti o plug-in mo tagata taʻitasi ma ua maua le faʻatulagaina o tagata. E faʻapipiʻi mea faʻapipiʻi uma i totonu o le tasi faamalama, ia e avanoa e faʻaletonu pe faʻatonutonu ai.

Lelei

  • O le polokalame o loʻo faʻaaogaina atoatoa i Lusia;
  • Faigofie ma faigofie fesoʻotaʻiga;
  • O se lautele filifiliga o faʻasologa ma faʻasino;
  • E mafai ona fauina se tagata faʻatulagaina.

Le atoatoa

  • E tufatufaina le polokalame mo se tau.

Pau lea o le mea ou te fia taʻuina e uiga i le Apek platform ma se tasi o ona faʻasologa "Merchandise and Warehousing". E taua le silafia o avanoa e le gata ai iina, aua e tele plugin ma e na atiaʻe e latou lava ia e faʻatulagaina latou e fetaui ma manaʻoga o latou tagata faʻaaoga.

Sii mai ai se faʻataʻitaʻiga o mea tau Komoditi ma fale teu oloa

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Oloa, Tau, Tausitusi Plaz5 Tupe faaopoopo PRO100

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Inventory ma inventory account o se tasi lea o faʻatulagaina na fausia i luga o le Apek platform. Na ia taulaʻi i le faʻatautaia o pisinisi laiti, faʻatulaga le faʻatulagaina o faʻatau ma faʻatau atu.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atiinae: ApekSoft
Tau: $ 160
Tele: 32 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 4.1.0.1

Pin
Send
Share
Send