Faʻafefea ona faʻaliliu se ata i tusitusiga e faʻaaoga ai ABBYY FineReader?

Pin
Send
Share
Send

O lenei tusitusiga o le a avea ma faʻaopopoga i le sa muamua (//pcpro100.info/skanirovanie-teksta/), ma i nisi auiliiliga o le a faʻaalia le taua o le tuusao tusitusiga aloaia.

Tatou amata i le mea taua lava i le tele o faʻaaoga e le malamalama atoa.

Ina ua maeʻa suʻesuʻeina se tusi, nusipepa, mekasini, ma isi, oe maua se seti o ata (e pei o faila ata, ae le o faila faila) e te manaʻomia e iloa i se polokalama faʻapitoa (o se tasi o le sili mo lenei o le ABBYY FineReader). Aloaia - o lenei, o le faʻagasologa o le mauaina o tusitusiga mai ata, ma o le faiga lenei o le a tatou faʻamatalaina auiliili.

I laʻu faʻataʻitaʻiga, o le a ou puʻeina se ata puʻupuʻu o lenei 'upega tafaʻilagi ma ou taumafai ia maua mai ni tusitusiga mai ia.

 

1) Tatalaina se faila

Tatala ata (ata) ia ua matou fuafuaina e faʻailoa.

I le ala, e tatau ona maitauina iinei e mafai ona tatala e le gata foliga ata, ae faapea foi, mo se faataitaiga, DJVU ma PDF faila. Lenei e mafai ai ona e vave iloa atoa le tusi, lea i luga o fesoʻotaʻiga, e masani ona tufatufaina i nei mamanu.

2) Faʻasaʻoina

I le taimi lava e malilie faatasi ma le otometi-faʻailoa e le talafeagai tele. Afai o le mea moni, e iai lau tusi e naʻo tusitusiga, e leai ni ata ma ni papatusi, faʻatasi ai ma le siiina i se lelei sili ona lelei, ona e mafai ai lea. I isi mea, e sili atu le setiina uma eria i le lima.

E masani lava, muamua e manaʻomia ona aveese ni vaega le talafeagai mai le laupepa. Ina ia faia lea mea, kiliki i luga ole faʻamau ki luga ole laupepa.

Ma e tatau ona e tuua na o le eria lea e te manao e galue umi. Ina ia faia lenei mea, o loʻo i ai se mea faigaluega e teuteu ai tuaoi le manaʻomia. I le itu taumatau, filifili le faiga fua.

Ma le isi, filifili le eria e te manaʻo e tuʻua. I le ata o loʻo i lalo, o loʻo faʻamamafa i mumu.

Ui i lea, pe'āfai e iai ni au ata matala, ona mafai lea ona faʻaogaina le tanu i ata uma i le taimi e tasi! Ia fetaui e aua le oti taʻitasi taʻitasi. Faamolemole ia matau, i le pito i lalo o lenei vaega o loo i ai se isi tele meafaigaluega -solo. I le faʻaaogaina, e mafai ona e tapeina nimea le faʻailoaina, numera o itulau, specks, e le tatau ai ona faʻapitoa tagata ma isi vaega mai le ata.

A uma ona e kiliki e totoina pito, e tatau ona sui lau ata muamua: naʻo le vaega ole galuega o totoe.

Ona e le mafai i fafo le faʻatusa ata.

3) Faʻamamaina o nofoaga

I luga o le laupepa i luga atu o le matala ata, o loʻo i ai ni kecil faatafafa e faʻamatala ai le nofoaga sifi. E i ai le tele o latou, mafaufau puupuu le sili ona taatele.

Ata - le le iloa e le polokalame lenei eria, na ona kopi kopi le faatafafa maoti ma faʻapipiʻi i totonu o le pepa aloaia.

Tusitusiga o le vaega autu lea e taulai i ai le polokalame ma o le a taumafai e aumai ni tusitusiga mai le ata. Lenei vaega o le a tatou faamamafaina i la tatou faʻataʻitaʻiga.

A maeʻa le filifiliga, o le nofoaga o loʻo valiina i moli lanumeamata. Ona e mafai ai lea ona alu i le isi laasaga.

4) Faʻailoaina o tusitusiga

A uma ona faʻamatalaina uma eria, kiliki i le faʻailoa komiti i le lisi. O le mea e lelei ai, leai se isi mea e manaʻomia i lenei laʻasaga.

Ole taimi ole iloaina e fuafua i le numera o itulau i lau pepa ma le mana o le komipiuta.

Ole averesi, e tasi le itulau atoa o loʻo suʻesuʻeina i se tulaga lelei e 10-20 sekone. mamafa PC mana (e ala i aso nei tulaga faatonuina).

 

5) Sese siakiina

Poʻo le a lava le amataga o ata, o mea sese e masani lava ona tumau pe a uma ona iloa. E tutusa uma, e oʻo mai i le taimi nei e leai se polokalama na mafai ona tuʻuina atoa le galuega a le tagata.

Kiliki i luga o le siaki filifiliga ma ABBYY FineReader o le a amata faʻaali atu ia te oe taʻitoʻatasi nofoaga i le pepa lea na pa'ū. Lau galuega, faʻatusatusa le ata muamua (i le ala, o lenei nofoaga o le a faʻaalia ai oe i se faʻalauteleina lomiga) ma le faʻaaliga filifiliga - tali i le faʻamautu, pe faʻasaʻo ma faʻamaonia. Ma o le polokalama o le a alu i le isi mea faigata ma isi seia oʻo ina faʻamaonia le pepa atoa.

 

I se tulaga lautele, o lenei faiga e mafai ona umi ma faʻanoanoa ...

6) Faʻaola

O le ABBYY FineReader e ofoina atu ni filifiliga mo le sefeina o lau galuega. O le mea e masani ai ona faʻaaogaina o le "kopi saʻo". يعني o le atoa tusitusiga, o le tusitusiga i totonu, o le a faʻatonutonuina faʻapea foi ma totonu o le puna.O se filifiliga talafeagai mo le faʻaliliu atu i Word. Na matou faia foʻi i lenei faʻataʻitaʻiga.

A maeʻa, ona e vaʻaia lea o lau tusiga aloaia i se tusitusiga masani a le Word. Ou te manatu e leai se aoga tele e vali atili ai le mea e fai i ai ...

O le mea lea, na matou faia se faʻataʻitaʻiga manino o le auala e faʻaliliu ai se ata i tusitusiga manino. O lenei faiga e le masani ona faigofie ma vave.

I soo se tulaga, o mea uma o le a faʻalagolago i le puna ata ata lelei, lou poto masani ma komepiuta vave.

Fai se galuega lelei!

 

Pin
Send
Share
Send