Faʻafefea ona aveese le "viral" teasers tmserver-1.com?

Pin
Send
Share
Send

Lenei faʻalauiloa uunaia aʻu e tusi loʻu PC patino, lea faʻafuaseʻi, leai se mafuaʻaga, pe a kiliki ma le isumu soʻo se mea o le browser, amata ona alu i itulau eseese le masani ai. E le mafai ona avea lenei ma faʻasalalauga o soʻo se nofoaga maʻoti, aua o le ata lava lea e tasi na matauina i soo se mea. I se faʻaopopoga, o faʻateʻa uiga ese na aliali mai i nisi o tulaga, mo se faʻataʻitaʻiga, //www.youtube.com/. A e kiliki i luga o nei teasers, e alu ile tmserver-1.com, ona mafai lea ona alu i se isi nofoaga. O le mea sili ona manaia o le, e le o Kaspersky Anti-Virus poʻo Doctor Web maua se mea ...

Ina ia 'aveʻese nei teasers, faʻapea foi ma le otometi toe faʻaliliu i nofoaga eseese, tasi fesoasoani laiti fesoasoani: AdwCleaner.

AdwCleaner o se laʻititi aoga e mafai ona faʻataʻitaʻia lau Windows faʻafoe faiga i se mataupu o minute mo eseese adware: toolbars, teasers, ma isi tulafono leaga. A maea suʻesuʻega, e mafai ona e aveeseina vave i latou ma toe faʻaleleia le komipiuta muamua.

E faapitoa fiafia i lona faʻaavanoaga, lea e matua faigofie ma mafai ai ona e vave malamalama e tusa lava pe fou tagata faʻaaoga!

Ina ua uma ona amata lea aoga, ia lagona le saʻo e kiliki i luga o le "Scan" faʻamau. O le polokalama o le a suʻeina le sisitema i ni nai minute ma ofo atu e fufulu ese le manaʻo polokalama. Oe mafai ona kiliki i le "Clean" button. O le komipiuta o le a toe amataina, ma uma adware o le a aveesea.

AdwCleaner tilotilo i le faʻasologa mo le manaʻomia toolbar ma isi faʻasalalauga.

Vaega o le ripoti o le a faʻatali mo oe pe a uma le toe faia o le PC.

Ui i lea, o le mea lava e tasi na tupu i tmserver-1.com teasers, AdwCleaner teuina faʻaosofia faʻasalalauga faʻasalalauga i ni nai minute ma faʻasaoina le tele o taimi!

Faʻapea foʻi, aua neʻi galo e kilia le itulau o lau sailiga ma kuki.

 

Pin
Send
Share
Send