Faʻafefea ona suia le faila faila mai le FAT32 i le NTFS?

Pin
Send
Share
Send

I totonu o lenei mataupu, tatou vaʻavaʻai i le auala e mafai ona suia le FAT32 faila faiga i NTFS, ma le auala o le a tumau uma faʻamaumauga i luga o le disk toe aoga!

Muamua, matou te fuafuaina pe o le a le faila fou e maua ai, ma pe aisea e matua tatau ai. Mafaufau faapea o loʻo e manaʻo e download se faila tele atu nai lo le 4GB, mo se faʻataʻitaʻiga o se ata tifaga i tulaga maualuga, poʻo se ata DVD. E le mafai ona e faia lenei mea aua a faʻasaoina se faila i le disk, o le a e maua se mea sese faʻapea o le FAT32 faila faila e le lagolagoina faila lapoʻa sili atu nai lo 4GB.

O le isi aoga o NTFS o le le toe manaʻomia e defragment ia (i se vaega, sa talanoaina i le tusitusiga e uiga i le faʻatelevaveina o Windows), taʻitasi, ma i le aotelega e galue vave.

Ina ia suia le faila faila, e mafai ona filifili i auala e lua: ma le leiloa o faʻamatalaga, ma aunoa ma ia. Mafaufau uma i nei mea.

 

Suia o le faila faila

 

1. E ala i le faʻatonutonuina o le malosi drive

Ole mea sili lea ona faigofie e fai. Afai e leai ni faʻamatalaga i luga o le disk pe e te le manaʻomia, ona mafai lava ona e faʻatumuina.

Alu i le "My Computer", kiliki taumatau i luga o le manao hard drive, ma kiliki faʻatulagaina. Ona tumau lea na o le filifilia o se ituaiga, mo se faʻataʻitaʻiga, NTFS.

 

2. Faʻaliliu FAT32 faila faila i le NTFS

O lenei taualumaga e aunoa ma faila leiloa, i.e. latou o le a latou taofia uma i tisiki. E mafai ona faʻaliliuina le faila faila e aunoa ma faʻapipiʻi ni polokalame e faʻaaoga ai mea faigaluega a le Windows. Ina ia faia lea mea, tamoʻe le laina faʻatonu ma ulufale i se mea e pei o lenei:

liliu le c: / FS: NTFS

le C o le disc e liliu, ma FS: NTFS - le faila faila lea o le disk o le a liua.

O le a le taua?Poʻo le a le faiga o le liua, sefe uma faʻamatalaga taua! Ma faʻafuaseʻi nisi ituaiga o faʻaletonu, o le eletise lava lea e i ai le faʻaletonu faʻaletonu i le tatou atunuʻu Ma faʻaopopo polokalame polokalama, ma isi.

I le auala! Mai mea na tupu ia te oe lava. Ina ua faʻaliliu mai FAT32 i le NTFS, ua toe faʻaigoaina uma igoa Lusia i faila ma faila i le "crack", e ui lava o faila i latou lava sa le lelei ma e mafai ona faʻaaogaina.

E tatau ona ou tatalaina ma toe faʻaigoaina, o se mea faigata tele! O le faiga e mafai ona tele se taimi (e tusa o le 50-100GB disk, e tusa ma le 2 itula).

 

Pin
Send
Share
Send