Faʻafefea ona lesitala ile fesoʻotaʻiga leai se numera telefoni

Pin
Send
Share
Send

O le lauiloa agafesootai Vkontakte i nai tausaga talu ai na fusifusia tulafono mo le resitalaina o teuga tupe. O lenei, ina ia mafai ai ona fausia se itulau, e manaʻomia le faʻaaogaina e faʻailoa se numera telefoni feaveaʻi, lea e mulimuli ane maua se feau ma se faʻailoga.

Naʻo le ulufale atu i le numera faʻaogaina o le a mafai ona faia se teugatupe ma faʻaaoga. Peitaʻi, e tele ni metotia aoga pe faʻafefea ona lesitala i fesoʻotaʻiga e aunoa ma se numera telefoni. O le a ou talanoa atili e uiga ia i latou i lenei tusitusiga.

Mataupu

  • 1. Faʻafefea ona lesitala i le VK e aunoa ma se telefoni
    • 1.1. Faamauina i VK le faʻaaogaina o se numera numera
    • 1.2. Faamauina i VK ala Facebook
    • 1.3. Faamauina i VK ala meli

1. Faʻafefea ona lesitala i le VK e aunoa ma se telefoni

O le resitalaina "Vkontakte" e faia e tusa ai ma se faʻapitoa faʻapitoa, ma o le laʻasaga autu o le fusifusia i le tagata faʻaaoga numera telefoni feaveaʻi. E le mafai foʻi ona eeʻe, aua a leai o le itulau ole a faaletonu.

Ae o le faiga e mafai ona faʻaseseina, ma mo lenei e le itiiti ifo ma le lua auala:

  • talosaga numera numera;
  • Faʻaalia se itulau aloaia Facebook.

Taʻitasi lisi lisiti filifiliga maua ai se faʻasologa faʻapitoa o gaioiga, mulimuli i lea e mafai ona faʻamoemoeina i luga vave fausiaina o se teugatupe ma avanoa i filifiliga uma o le fesoʻotaʻiga lautele "Vkontakte".

1.1. Faamauina i VK le faʻaaogaina o se numera numera

E mafai ona alu i le lesitala faʻatulagaina agafesootai faʻaoga e faʻaaoga se numera numera mo le mauaina o SMS. Ina ia faia lea mea, e sili le faʻaaogaina o le faʻavaomalo faʻavaomalo auaunaga Pinger (o le tuatusi 'upega tafaʻilagi aloaia //wp.pinger.com).

Laasaga i lea sitepu resitala i le tautua e pei ona taua i lalo:

1. Alu i le upega tafailagi, filifili le "TEXTFREE" filifiliga i le pito i luga taumatau o le mata.

2. Le isi, filifili se tasi o filifiliga filifilia: download le apalai i luga o se telefoni feaveaʻi pe faʻaoga le Initaneti lomiga o le auaunaga. Ou te filifilia WEB:

3. Matou te o atu i se faigofie resitalaina faʻasologa i le auaunaga e ala i le muamua tosoina o le mama "Saini Up" faamau. I le faʻamalama e aliali mai, faʻaali le username, upu faʻatonu, tausaga, itupa, imeli tuatusi, faʻailoʻatusi igoa faʻapitoa ("captcha").

4. Afai o loʻo fai lelei uma laasaga muamua, kiliki i le aū i le pito i lalo taumatau o le mata, pe a uma ona faʻaali se faʻamalama ma le tele o numera telefoni. Filifili le numera e te fiafia ai.

5. A uma ona kiliki le aū, aliali mai se faʻamalama na aliali mai ai feʻau mauaina.

Vaʻai le filifilia numera numera telefoni e mafai i taimi uma i le laupepa "Filifiliga" ("Filifiliga"). A lesitala ma le VC e faʻaaogaina le metotia o loʻo fesiligia, ulufale i le USA i le atunuʻu filifiliga fanua (le faʻavaomalo tulafono a lenei atunuʻu amata i le "+1"). Le isi, ulufale i le numera telefoni feaveaʻi ma maua ai se faʻailoga i luga ma faʻamaoniga faʻamaumauga. Mulimuli ane, e ono manaʻomia se teuga tupe a le Pinger pe a leiloa le numera, e aua nei e maʻimau i le tautua.

I le taimi nei, fausiaina se teuga faʻaaoga le numera numera tautua e manatu o se tasi o sili ona aoga ma aoga auala o le lesitala i fesoʻotaʻiga lautele. O lona aoga sili i isi filifiliga o le le amanaiaina, ona o se numera telefoni numera e le mafai ona iloa pe faʻamaonia le mea moni o lona faʻaaogaina e se tagata faʻapitoa. Ae o le autu le lelei o lenei metotia o le le mafai ona toe faʻaleleia avanoa i le itulau i le tulaga o le leiloa o le sao i le Pinger.

TAUA! E tele tagata Initaneti e faigata ona faamaeʻaina le resitalaina o auaunaga i fafo mai telefoni telefoni. Lenei la e mafua mai i le mea moni o le tele o tautua o loʻo poloka ia punaoa, ina ia puipuia ai le faasolitulafono gaioiga i luga o avanoa o le World Wide Web. Ina ia aloese mai le polokaina, e tele filifiliga, o le mea autu o le suia o le komepiuta tuatusi IP i se ese mai. I se faʻaopopoga, e mafai ona e faʻaaoga anonymizers, mo se faʻataʻitaʻiga, le Tor browser poʻo le ZenMate plugin.

Afai o loʻo e faigata ona faʻaaogaina le Pinger, o loʻo iai le tele o 'auʻaunaga i luga ole Initaneti e tuʻuina iai numera numera telefoni (mo se faʻataʻitaʻiga, Twilio, TextNow, CountryCod.org, etc.). O loʻo galueina foi le tele o totogi tutusa a latou tautua, ma faigofie le resitalaina o taualumaga. O nei mea uma faʻatagaina matou e finau o le telefoni feaveaʻi ua foia mo le tele o tagata le faʻafitauli o le auala e lesitala ai i le VC e aunoa ma se numera (moni).

1.2. Faamauina i VK ala Facebook

O le fesoʻotaʻiga lautele "Vkontakte" o se tasi o sili faʻasalalau faʻalauaʻitele nofoaga, lea o loʻo manaʻomia tele mamao atu i tua atu o le tuaoi o le Rusia. O le manaʻo o tagata e ana lenei punaoa ina ia galulue faʻatasi ma isi lalolagi lauiloa o fesoʻotaʻiga lautele, aemaise ma le Facebook, ua matua talafeagai lelei. O le iʻuga, o tagata e ana le itulau i le tautua e taua ua i ai le filifiliga e faʻafaigofie le lesitala o Vkontakte. Mo i latou e le manaʻo e "susulu" a latou faʻamatalaga, o se avanoa tulaga ese lea e lesitala ai i VK e aunoa ma se telefoni ma togafiti le faiga.

O le algorithm o gaioiga iinei e faigofie tele ma o le mea muamua e fai o le faʻaaoga o se igoa. E sili lava le alu i le "Chameleon" auaunaga, aua i luga o le itulau amata ona i ai o fesoʻotaʻiga i soʻo se mea o agafesootai faʻafesoʻotaʻiga ma tafaoga tafaoga i Lusia. O lenei punaoa faʻatagaina oe e ulufale i itulau i Odnoklassniki, Vkontakte, Mamba, tusa lava pe o poloka e le nofoaga pulega.

E toʻatele o le a maua a latou fesili masani, aisea ou te manaʻomia ai le faʻaogaina o igoa. O agafesootai "Vkontakte" otometi lava iloa ai le atunuu na e alu i le itulau lesitala mai. O le mea lea e pei o le resitalaina taualumaga mo tagata nonofo i Lusia ma le tele o atunuʻu o le sa muamua Soviet Union:

Ma o lea lava foliga foliga, ae afai e te alu i fafo atu o le Russian Federation:

I le pito i lalo taumatau o le laupepa o se lalelei faamau Saini i totonu ma le Facebook. Matou te kiliki i luga, mulimuli ane le faʻamalama mo le ulufale atu i le imeli tuatusi ma le faʻamatalaga faʻaalia vave:

A maeʻa ona faʻatumuina laufanua, o le ae alu i lau oe lava Vkontakte itulau, lea e te mulimuli ane faʻatonutonu i lau filifiliga. Ina ia faʻatinoina le auala faʻaalia, e te manaʻomia se itulau Facebook, ae o le faʻagaioiga mo le faia o se teugatupe i totonu e le manaʻomia oe e ulufale i se numera telefoni feaveaʻi (naʻo se imeli teuga). O le lesitala Facebook o se tasi o sili ona malamalama i ai, o le iʻuga o le ala e le faia ai ni faʻafitauli faʻapitoa tusa lava mo le le faʻaaogaina komipiuta.

E tusa ai ma tala fou, le au maimoa mai fafo o Vkontakte o le a faʻamalosia tulafono mo le faʻaaogaina o le punaoa, o lea o le faʻamatalaina auala atonu e vave ona le toe aoga. Ae a o le "Facebook" e tumau pea se taugofie, pe faʻafefea ona lesitala i VK e ala ile meli e aunoa ma se numera telefoni. O ona aoga e matua manino - lē faʻailoaina ma faigofie. E manaʻomia foʻi le laʻititi o le taimi e fatu ai se itulau, ae maise pe a fai ua iai sau teugatupe i le Facebook. Le minus o lenei auala e na o le tasi: e aofia ai i le le mafai ona toe fuataʻina faʻamaumauga ua leiloa e le tagata faʻaaoga (password mo le ulufale atu i le teugatupe).

1.3. Faamauina i VK ala meli

Tele tagata e popole e uiga i le fesili,faʻafefea ona lesitala i VK e ala ile meli. Ile taimi muamua, tasi lava se imeli na lava e fauina ai le teuga tupe, peitaʻi talu mai le 2012, o le taʻitaʻiga o le social network na faʻaalia ai se tulafono mo le fesoʻotaʻi atu i se telefoni feaveaʻi. O lenei, ae e te leʻi faʻailoaina se imeli meli, se matala e oso mai ma fesili atu ia te oe e ulufale i se numera feaveaʻi, lea o le a mauaina ai se feʻau ma se numera lava ia i totonu o le 1-2 minute.

Ile faʻagasologa ole lesitala, e manaʻomia e le VC lou ulufale i se numera telefoni

I le taimi muamua, tele tagata faʻaoga nai lo se telefoni feaveaʻi faʻaalia se numera 11-numera, faʻamatuʻu le "Let the robot call" galuega, ona faia ai lea o se laupepa e faʻaoga le numera faʻatulagaina e le komipiuta. O le autu aoga o lenei metotia o le mafai ona lesitala Vkontakte mo saoloto ma le leai o se numera o taimi. I le faʻataʻitaʻiga, na aliaʻe ai i numera tasi o faʻamaumauga na lafoina mai e spam, faʻaleaga upu poʻo faʻamataʻu. Ona o faitioga a tagata, o le pulega o le fesoʻotaʻiga lautele sa faamalosia e lafoai le filifiliga o le faia o se teugatupe e ala i telefoni telefoni, ma tuu ai i le mafai ona maua le tulafono naʻo luga o feaveaʻi fesoʻotaʻiga.

Po o ai lava e fai maiOle aso nei resitalaina ile VK e ala ile meli e leai se numera telefoni feaveaʻi e le fuafuaina. I le taimi lava e tasi, atoa avanoa e tatau ona faʻaavanoaina i le i-meli teuga, talu ai ma se avanoa faʻaopopo foliga mai e toe faʻaleleia le leiloa numera faʻatonu poʻo le mauaina o tala fou o mea fou i mea fou i le fesoʻotaʻiga lautele. E ono manaʻomia foʻi imeli pe a e hack se itulau. I le lafoina o se talosaga talafeagai i le auaunaga tautua lagolago, o se tusi ma faʻatonuga e toe faʻafoʻi ai le ulufale atu vave ona oʻo mai i le meli meli.

I le aotelega, e tatau ona maitauina o le autu o le auala e lesitala ai "Vkontakte" mo le leai se totogi, aunoa ma se moni numera telefoni feaveaʻi ma le ulufale atu i faʻamatalaga a le tagata lava ia ua vave maua le malosi. Ua faateteleina, le faitau selau o polokalame e gagau pe alo ese faʻavae faʻavae tulafono resitala e aliali mai luga o le Initaneti. Tele o latou o spam po o mea leaga virus e le aoga i le fofoina o le faafitauli. O loʻo faia taumafaiga a le VK e faʻaitiitia le aofaʻiga o faʻamatalaga pepelo ma puipuia ona tagata faʻaaoga. O le mea na tupu, naʻo le lua lisiina metotia o le fausiaina o itulau e aunoa ma le faʻailoaina o se numera telefoni telefoni ua manatu e aoga.

Afai e te iloa isi filifiliga, faʻafefea ona lesitala i VK e aunoa ma se numera, tusi i totonu o faʻamatalaga!

Pin
Send
Share
Send