Faʻafefea ona fausia ma faʻatautaia se siosiomaga faʻalapotopotoga i le Windows 7

Pin
Send
Share
Send

O le fesoʻotaʻiga i le lotoifale o loʻo aofia ai fale faigaluega, oloa tuʻufaʻatasi ma fesuiaʻiga o loʻo fesoʻotaʻi e ala i uaea eseese. O le saoasaoa tele fesuiaiga ma le aofaʻi o faʻamatalaga lafoina i fesoʻotaʻiga ua fuafuaina e le fesuiaʻiga faʻatulagaina, i le matafaioi o mea faʻatonutonu masini poʻo ki e mafai ona faʻaaogaina. Ole fuainumera o fale faigaluega i totonu ole upega tafailagi e fuafuaina e le iai o uafu na faʻaaogaina e fesoʻotaʻi i le fesuiaʻiga masini. 'O fesoʻotaʻiga i totonu o le atunuʻu o loʻo faʻaaogaina i totonu o le tasi faʻalapotopotoga ma faʻatapulaʻaina i se laʻititi. Peer-to-peer fesoʻotaʻiga e iloga, e fautuaina e faʻaaogaina pe afai e lua pe tolu komupiuta i le ofisa, ma fesoʻotaʻiga ma se tuʻufaʻatasi tuʻutuʻuga e ogatotonu le faʻatonutonuina. Lelei le faʻaaogaina o se komipiuta komepiuta faʻataga le fausia o se siosiomaga faʻalenatura faʻavae i luga o le Windows 7.

Mataupu

  • Faʻafefea ona galue le siosiomaga fesoʻotaʻiga i luga o le Windows 7: fausiaina ma le faʻaaogaina
    • Sailia se siosiomaga siosiomaga i luga o le Windows 7
  • Faʻafefea ona fatuina
  • Faʻafefea ona fai
    • Vitio: faatulaga le fesoʻotaʻiga i le Windows 7
    • Faʻafefea ona siaki le soʻotaga
    • Vitio: faʻafefea ona siaki le maua o le Initaneti
    • Le mea e fai pe a le o faʻaalia lau siʻosiʻomaga Windows 7 siosiomaga
    • Aisea e le tatala ai meatotino siosiomaga siosiomaga
    • Aisea komepiuta mou atu i totonu o le siosiomaga fesootaiga ma pe faʻafefea ona faʻalelei e faʻalelei
    • Vitio: o le a le mea e fai pe a faʻaalia nofoaga faigaluega i luga o fesoʻotaʻiga
    • Faʻafefea ona maua avanoa i fale faigaluega
    • Gaoioiga e nanaina le 'upega tafaʻilagi siosiomaga

Faʻafefea ona galue le siosiomaga fesoʻotaʻiga i luga o le Windows 7: fausiaina ma faʻaaoga

O le taimi nei ua le mafai ona e mafaufauina se ofisa, faʻalapotopotoga poʻo se faʻalapotopotoga tele lea e fesoʻotaʻi uma komipiuta ma peripherals. I le avea ai o se tulafono, o lenei 'upega tafaʻilagi e galue naʻo totonu o le faʻalapotopotoga ma tautua e fesuiai faʻamatalaga i le va o tagata faigaluega. O se fesoʻotaʻiga e faʻatapulaʻaina le faʻaaogaina ma ua taua o le intranet.

O se intranet poʻo se isi mea e taua o le intranet o se tapunia totonu o se fesoʻotaʻiga o se pisinisi poʻo se faʻalapotopotoga e faʻatautaia le faʻaaogaina o le Initoneti TCP / IP (maliega mo le lafoina o faʻamatalaga).

O se intranet ua lelei fuafuaina e le manaʻomia se inisinia tumau tumau; lava suʻesuʻega faavaitaimi puipuiga o meafaigaluega ma polokalama e lava. O mea leaga uma ma le le lelei i luga o le intranet ua faʻaititia i nisi tulaga masani. I le tele o mataupu, o le intranet tusiata e faigofie ai ona iloa le mafuaʻaga o le talepe ma aveese e tusa ai ma le sa faia muamua algorithm.

O le siosiomaga o fesoʻotaʻiga i totonu o le Windows 7 o se vaega o le sisitema, o le aikona o lea e mafai ona avea ma sui i luga o le komepiuta i le taimi muamua faʻatulagaina, pe a uma ona faʻapipiʻi le faʻagaioiga o le polokalama i luga o se komepiuta pe o le komepiuta. Faʻaogaina le faʻatulagaina ata o lenei vaega, e mafai ona vaʻaia le maua o fale faigaluega i le lotoifale intranet ma o latou tulaga. O le vaʻaia o nofoaga faigaluega i luga o se intranet na faia i luga o le faʻavae o le Windows 7, e siaki ai lo latou sauniuni mo le lafoina ma le mauaina o faʻamatalaga, faʻapea foʻi ma tulaga faʻavae, na atiaʻe ai le Network Neighbourhood snap-in.

O lenei filifiliga e mafai ai e vaʻai i igoa o fale faigaluega faapitoa i totonu o intranet, tuatusi 'upega tafaʻilagi, faʻapitoa tagata aia tatau aia tatau, teuteu le intranet ma faʻasaʻo mea sese na tutupu i le taimi o faʻagaioiga network.

E mafai ona faia se intranet i auala eseese e lua:

  • "fetu" - o fale faigaluega uma e fesoʻotaʻi saʻo i se router poʻo se fesuiaiga o fetaulaiga;

    O fesoʻotaʻiga uma e fesoʻotaʻi saʻo i le masini fesoʻotaʻiga.

  • "mama" - o fale faigaluega uma e fesoʻotaʻi faʻatasi i totonu o faʻasologa, e faʻaaoga le lua network cards.

    O fesoʻotaʻiga e fesoʻotaʻi ma le faʻaogaina o upega tafaʻilagi

Sailia se siosiomaga siosiomaga i luga o le Windows 7

Mauaina o se 'upega tafaʻilagi siosiomaga o se faigofie faigofie faagasologa ma o loʻo faia peʻa e muamua fesoʻotaʻi le fale faigaluega i le oi ai ofisa poʻo pisinisi intranet.

Ina ia saili mo se siosiomaga siosiomaga i le Windows 7, e tatau ona e mulimuli i se faasologa o sitepu e tusa ma le faʻavasegaina faʻasologa:

  1. I luga o le "Desktop", kiliki lua i le "Network".

    I luga o le "Desktop", kiliki i le lua "Network" aikona

  2. I le laupepa e matala, iloa poʻo fea fale faigaluega e fai ai le intranet i le lotoifale. Kiliki i luga o le "Network ma Sharing Center" tab.

    I le network panel, kiliki le "Network ma Sharing Center" tab

  3. I le "Network ma Sharing Center" ulufale mai i le laupepa "Suiga fetuunaiga faʻatulaga".

    I le laupepa, filifili "Suiga mea faʻatatau"

  4. I le "Network Connections" faʻapipiʻi-i, filifili le tasi nei.

    Faʻamatala le fausia network

I le maeʻa ai o nei galuega, matou te fuafuaina ai le numera o fale faigaluega, le igoa o le intranet, ma le faʻatulagaina o fale faigaluega.

Faʻafefea ona fatuina

Ae le i amataina le intranet setup, o le umi o le mimilo-uaea ua fuafua mo le fesoʻotaʻiga o fale faigaluega i se uaea router poʻo le fesuiaiga o le upega tafailagi, o loʻo faia ni auala e saunia ai laina fesoʻotaʻi, e aofia ai le faitioina o fesoʻotaʻiga ma le tosoina o uaea fesoʻotaʻiga mai fale faigaluega i le network multiplier.

O le intranet i le lotoifale, o se tulafono, tuʻufaʻatasia nofoaga faigaluega i se fale, ofisa poʻo kamupani. O le fesoʻotaʻiga auala e maua e ala i se uaea fesoʻotaʻiga pe ala i le uaealesi (Wi-Fi).

Ina ua fausia se komipiuta intranet faʻaaogaina uaealesi fesoʻotaʻiga auala (Wi-Fi), nofoaga nofoaga faʻafoeina le faʻaaogaina o le polokalama na o mai ma le router.

Wi-Fi e le faʻapipiʻiina i soʻo se auala, e feteʻenaʻi ma le talitonuga sese lautele. Ole igoa lenei e leʻo se faʻapuʻupuʻu ma sa faia ina ia tosina mai ai le mafaufau o tagata faʻatau, sasaina le fuaitau Hi-Fi (mai ile English High Fidelity - maualuga le saʻo).

A faʻaaogaina uaea fesoʻotaʻiga uaea, ua faia se fesoʻotaʻiga i le LAN connectors o le komepiuta ma network switch. Afai o le intranet ua fausia faʻaaogaina pepa kata, ona fesoʻotaʻi lea o fale faigaluega i se mama, ma i luga o se tasi oi latou se nofoaga tuʻuina atu, ua faʻatulagaina e fausia ai se fefaʻasoaaʻiga network network.

Mo le intranet ia galue lelei, e tatau ona mafai e potu faigaluega uma ona fesuiaʻi ma isi mea i totonu o isi fale.. Mo lenei, o loʻo manaʻomia e i totonu o intranet se igoa ma se tuatusi '' upega tafaʻilagi tuatusi.

Faʻafefea ona fai

I le maeʻa o soʻotaga fesoʻotaʻiga ma faʻatulagaina i totonu o soofaatasi intranet, faʻatulagaina o soʻotaga tapulaʻa i luga o vaega taʻitasi e fausia tuutuuga mo le saʻo faʻagaioiga o masini.

O le fesoʻotaʻiga autu i le faʻatulagaina o le nofoaga o nofoaga o le fausia lea o se tulaga tutasi tuatusi tuatusi. Oe mafai ona amata amataina le intranet mai se tamai filifilia fale faigaluega. Fetuunaiga le fausaga, e mafai ona e faʻaogaina i lalo o lea laasaga ma lea laasaga faʻasologa:

  1. Alu ile tautua "Network ma Sharing Center".

    I le itu tauagavale, filifili "Suiga mea faʻatatau"

  2. Kiliki i luga o le laupepa "Suiga mea faʻatatau".
  3. Ole laulau e tatalaina e faʻaalia ai soʻoga o loʻo iai ile fale faigaluega.

    I fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga, filifili le taua

  4. Filifili le fesoʻotaʻiga ua filifilia mo le faʻaogaina pe a fesuiaʻi pepa afifi i luga ole intranet.
  5. Taumatau-kiliki i luga o le fesoʻotaʻiga ma kiliki i le laina "Properties" i le mataua i lalo lisi.

    I le fesoʻotaʻiga lisi, kiliki i luga o le laina "Properties"

  6. I le "Connection Properties" faailoga le elemene "Internet Protocol version 4" ma kiliki le "Properties" faʻamau.

    I le 'upega tafaʻilagi meatotino, filifili le vaega "Initaneti Protocol Version 4 (TCP / IPv4) ma fetaomi le ki" Properties "

  7. I le "Protocol Properties ..." sui le taua ile laina "Faʻaaoga le tuatusi IP nei" ma ulufale i le "IP tuatusi" taua - 192.168.0.1.
  8. I totonu o le "Subnet Mask" ulufale i le taua - 255.255.255.0.

    I le "Protocol Properties ..." vaega, ulufale i le IP tuatusi ma subnet mask

  9. A maeʻa tapenaga, kiliki le OK.

Matou te faia le tutusa gaioiga ma fale faigaluega uma i luga o le intranet. O le eseesega i le va o tuatusi o le numera mulimuli o le IP tuatusi, o le a faia ai tulaga ese. E mafai ona seti fuainumera 1, 2, 3, 4 ma isi.

O fale faigaluega e mafai ona avanoa i le Initaneti pe a fai e te ulufale i ni mea taua i le "Main Gateway" ma "DNS Server" tapulaa. O le tuatusi faʻaaogaina mo le faitotoʻa ma le DNS server e tatau ona fetaui ma le tuatusi o le fale faigaluega ma le Internet access rights. O tapulaʻa o le Initaneti nofoaga e faʻaalia ai le faʻatagaina e fesoʻotaʻi i le Initaneti mo isi fale faigaluega.

Luga o le initoneti, faia i luga o le tulaga o leitio auala o fesoʻotaʻiga, o tulaga taua o le gateway ma le DNS server e tutusa lelei ma le tuatusi tulaga ese o le Wi-Fi router ua faʻatuina e galue i luga o le Initaneti.

A fesootai i se intranet, Windows 7 fautua filifiliina filifiliga mo lona tulaga:

  • "Fale o le fale" - mo fale faigaluega i le fale poʻo le fale mautotogi;
  • "Enterprise network" - mo faʻalapotopotoga poʻo fale gaosi;
  • "Lautele network" - mo nofoaafi nofoaga, faletalimalo poʻo metro.

Le filifiliga o se tasi o le filifiliga aʻafia ai le tulaga fesoʻotaʻiga o le Windows 7. O le filifiliga e faʻamoemoeina i le auala faʻatagaina ma faʻatapulaʻaina faiga e tatau ona faʻaaogaina mo fale faigaluega e fesoʻotaʻi i le intranet.

Vitio: faatulaga le fesoʻotaʻiga i le Windows 7

Ile taimi lava e maeʻa ai le faʻatulagaina, o soʻo se vaega o loʻo vaʻaia.

Faʻafefea ona siaki le soʻotaga

Faʻasaʻo pe leai, o loʻo siaki le fesoʻotaʻiga faʻaaogaina le ping utiliti fausia i totonu o le Windows 7. Ina ia faia lenei, e tatau ona e:

  1. Alu i le Run panel i le Standard service o le Amata menu.

    I le taimi nei, o le auala sili ona faatuatuaina e faʻamaonia ai le fesoʻotaʻiga o se komepiuta i le fesoʻotaʻiga o le faʻaaoga lea o le pinging i le va o fale faigaluega. O se tamaʻi aoga ping atinaʻe na atiaʻe mo le fesoʻotaʻiga muamua lava i totonu o le siʻosiʻomaga o se tisiketi faʻagaoioia faiga, ae e leʻi leiloa lona faʻatatau i ai.

  2. Ile "Open" fanua, faʻaaoga le ping command.

    I le Run panel, ulu atu i le tulafono "Ping"

  3. Le "Pule: Faʻatonu laina" o le a amataina, faʻatagaina oe e galulue ma DOS poloaiga.
  4. Ulufale se tuatusi tulaga ese o le fale faigaluega i le avanoa, o le fesoʻotaʻiga ma o le a siakiina ma fetaomi le Ulufale ki.

    I le faamafanafanaga, ulufale i le IP tuatusi o le komipiuta ua siakiina

  5. O se soʻotaga ua manatu e galue lelei pe'āfai e faʻaalia e le faʻataʻitaʻiga faʻamatalaga e uiga i le lafoina ma le mauaina o le leiloa IP pusa o faʻamatalaga.
  6. A i ai ni faʻaletonu i le taulaga vaʻai, o loʻo faʻaalia mai e le console lapataiga "Timeed out" poo le "The host host is available."

    Le fesoʻotaʻiga i le va o fale faigaluega e le aoga

E tutusa lava siakiina ma fale faigaluega uma i totonu o le intranet. Lea faʻataga oe e iloa mea sese i le soʻotaga ma amata ona aveese i latou.

Ile tele o taimi, le leai se fesoʻotaʻiga i le va o fale faigaluega i le itu e tasi, mo se faʻataʻitaʻiga, i se faʻalapotopotoga poʻo se fale, o le sese o tagata faʻaaoga ma o se masini e pei o le natura. Lenei mafai ona avea o se kinkle pe gagau i le uaea e fesoʻotaʻi ai le fesuiaʻiga masini ma le fale faigaluega, atoa ai ma le le lelei o le fesoʻotaʻiga ma le fesoʻotaʻiga ma le vaega uaea o le komipiuta poʻo le ki. Afai o le fesoʻotaʻiga e faʻagaioia i le va o ofisa o le faʻalapotopotoga i nofoaga eseese, ona le avanoa lea o le galu e tele lava ona o le sese o le faʻalapotopotoga o loʻo tautua i laina mamao fesoʻotaʻiga.

Vitio: faʻafefea ona siaki le maua o le Initaneti

E i ai tulaga pe a maeʻa atoatoa le intranet ma maua le avanoa i le Initaneti, ma o le siosiomaga faʻalapotopotoga e le atagia i le kalafi fesoʻotaʻiga. I lenei tulaga, e tatau ona e mauaina ma faʻasaʻo le faʻaletonu i tulaga.

Le mea e fai pe a le o faʻaalia lau siʻosiʻomaga Windows 7 siosiomaga

O le faigofie auala e faʻasaʻo ai le mea sese.

  1. I le "Control Panel" kiliki i le "Pulega" aikona.

    I le "Control Panel" filifili le vaega "Pulega"

  2. I le "Pulega" kiliki i luga o le tab "Local Security Policy".

    Filifili le aitema "Local Security Policy"

  3. I le laulau e tatala, kiliki i le "Network List Manager Policy" faʻasino.

    Filifili "Network List Manager Policy"

  4. I le faʻasinomaga "Policy ..." matou te tatalaina le fesoʻotaʻiga igoa "Network Identification".

    I totonu o le faila, filifili "Network Identification"

  5. Matou te faaliliuina le "Ituaiga o fuafuaga" i le tulaga "Lautele".

    I le laupepa, tuʻu le ki i le "General" tulaga

  6. Toe toe fai le fale faigaluega.

Ina ua toe faʻafou, ua mafai ona vaʻaia le intranet.

Aisea e le tatala ai meatotino siosiomaga siosiomaga

E mafai ona le tatalaina meatotino mo mafuaaga eseese. O se tasi auala e faʻasaʻo ai le mea sese:

  1. Amata le Windows 7 lesitala i le taina ituaiga regedit i le Run menu o le Standard service menu o le Amata ki.

    I le malae "Tatala" ulufale atu i le faʻatonu regedit

  2. I le lesitala, alu i le HKEY_LOCAL_MACHINE SYSTEM CurrentControlSet Control Network lala.
  3. Aveese le Config parameter.

    I le resitala faatonu, aveese le Config parameter

  4. Toe fai le komipiuta.

E mafai foi ona faia se fesoʻotaʻiga upega tafaʻilagi fou, ma tape le tua. Peitaʻi e le taitai o taimi uma na e manaʻomia ai le taunuʻuga na manaʻomia.

Aisea komepiuta mou atu i totonu o le siosiomaga fesootaiga ma pe faʻafefea ona faʻalelei e faʻalelei

E i ai faafitauli i luga o le lotoifale intranet pe a fai o le komepiuta uma ping ma tatala e le tuatusi IP, ae le o se tasi o aikona o fale faigaluega o loʻo i luga o le fesoʻotaʻiga.

Ina ia faaleleia le mea sese, e tatau ona e faia se faʻafaigofie laasaga:

  1. I le "Tatala" laufanua o le "Taufetuli" vaega, ulufale i le msconfig poloaiga.
  2. Alu i le "Tautua" tab i le "System Configuration" panel ma le le filifilia le "Computer Browser" auaunaga. Oomi le ki "Talosaga".

    I le laupepa, uncheck le pusa i autafa o le "Computer Browser"

  3. I isi fale faigaluega, faʻaavanoa le Computer Browser.
  4. Tapē uma fale faigaluega ma motusia le eletise ma le eletise.
  5. Liliu uma fale faigaluega. Liliu le server pe sui le masini mulimuli.

Vitio: o le a le mea e fai pe a faʻaalia nofoaga faigaluega i luga o fesoʻotaʻiga

Fale faigaluega e ono le vaaia foi ona o le tele o faʻamatalaga o Pupuni ua tuʻuina i luga o nofoaga eseese. O le intranet fausaga e mafai ona fausia mai fale faigaluega e faʻavae i luga o le Windows 7 ma nisi nofoaga o loʻo tamoʻe i Windows. Ole a faʻailoa e nofoaga pe a iai ni faʻamatalaga i luga ole intranet ma seisi lava auala pe afai o loʻo iai le igoa o fesoʻotaʻiga mo soʻo se vaega. Ina ua fausia tusi faʻatonu fetufaʻaiga mo Windows 7, oe manaʻomia le faʻapipiʻi 40-bit poʻo le 56-bit encryption, ae le o le 128-bit e ala i le le masani. Lenei mea e mautinoa ai komepiuta ma le "fitu" e mautinoa e vaʻai fale faigaluega ma Windows XP faʻapipiʻi.

Faʻafefea ona maua avanoa i fale faigaluega

A o latou tuuina atu punaoa i totonu o le intranet, e manaʻomia le faia o auala ina ia avanoa ia i latou ua faatagaina na o na tagata e mafai ona matua faatagaina i ai.

O se tasi o auala faigofie o le setiina lea o se username ma upu faataga. Afai e le iloa le faʻamatalaga, ona e fesoʻotaʻi lea i le faʻamatalaga. O lenei metotia e le talafeagai tele mo fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga.

Pupuni 7 saunia se isi auala e puipuia ai faʻamatalaga mai le faʻatagaina se avanoa. Mo lenei mea, fefaʻasoaaʻi i luga o fesoʻotaʻiga punaoa ua faʻatuina, lea e faʻailoa ai o le a latou tuʻuina atu i vaega faamauina. Faamauina ma faʻamaonia aia tatau a se sui kulupu ua tofia i le polokalama e faʻatautaia ai le intranet.

Ina ia faʻatuina leai se faʻamatalaga e avanoa i fale faigaluega, o le Faʻafeiloaʻi tala o loʻo faʻamalieina ma o ni aia tatau o loʻo tuʻuina atu e faʻamautinoa uila auala galuega.

  1. Ina ia faʻagaioia se teugatupe, kiliki i luga o le "User Accounts" icon i le "Control Panel". Kiliki i luga o le laupepa "Pulea se isi faʻamatalaga".

    I le vave, kiliki i luga o le laina "Puleaina se isi tala"

  2. Kiliki le "Tagata asiasi" ki o le teugatupe ma le "Enable" ki e fai ai le faʻamalosi.

    Liliu le tala asiasi

  3. Faʻatulaga le faʻatagaina e ulufale ai i le ofisa faigaluega.

    E masani lava ona manaʻomia le faʻatapulaʻaina o le mafai ona faʻaaogaina aia tatau i totonu o ofisa, ina ia le mafai ai e tagata faigaluega ona o atu i le Initaneti ma faʻaalu o latou taimi faigaluega e faitau ai e-tusi, tuatusi e-meli a le tagata lava ia ma faʻaaoga talosaga taʻaloga.

  4. Saili le faʻailoga "Pulega" i le "Control Panel". Alu i le Lotoifale Puipuiga Faiga faʻavae faʻamatalaga. Alu i le Local Policies faʻatonu ona alu ai lea i le Faʻatonu aia tatau faʻasino.

    Seti aia tatau o le tagata faʻaaoga "Tagata asiasi"

  5. Aveese le Teu tupe ile Deny Access to Computer mai le Network ma Deny Local Logon Policy

Gaoioiga e nanaina le 'upega tafaʻilagi siosiomaga

O nisi taimi e alagatatau ona nana le siosiomaga o fesoʻotaʻiga ma faʻatapulaʻaina avanoa i ai i tagata e leai ni aia e faʻatino ai ni gaioiga. Ua faia lenei mea e tusa ai ma le faʻasologa algorithm:

  1. I le "Control Panel" alu i le "Network ma Sharing Center" ma tatala le tab "Suiga alualu i luma fetufaaiga tulaga."

    • i le "Advanced fetufaaiga filifiliga" sui le pusa siaki i le "Faʻamuta le faʻailoaina o le fesoʻotaʻiga."

      I le laupepa, ki le ki "Faʻamuta le faʻaoga o fesoʻotaʻiga"

  2. Faʻalauteleina le Run vaega o le Standard service menu o le Amata ki ma ulufale i le gpedit.msc poloaiga.

    I le fanua "Tatala" ulufale i totonu le faʻatonuga gpedit.msc

    • i le snap-in "Local Group Policy Editor", alu i le "Faʻaaogaina tagata faʻaaoga" faatonu. Tatala le faʻatonu "pulega pulega" ma faʻasolo i totonu o le "Windows Components" - "Windows Explorer" - "Nana uma fesootaiga" i le "Network" faila faʻasologa.

      I le "Windows Explorer" faila, filifili le laina "Nana le" Nisi fesoʻotaʻiga "i totonu o le" Network "faila

    • taumatau-kiliki i luga o le laina ma tuu le setete i le "On" tulaga.

Ina ua maeʻa nei sitepu, o le intranet ua le mafai ona vaʻaia i latou na auai e le i ai ni aia tatau e galulue ai i totonu pe faʻatapulaʻaina i aia tatau avanoa.

Nana pe le nana le network network - o le avanoa lena a le pule.

Fausiaina ma le puleaina o se komepiuta intranet o se sili atu le taimi-e alu ai gaioiga. I le faʻatulagaina o lau intranet, e tatau ona e tausisia le tulafono, ina ia aua neʻi e toe faʻafetauiina mulimuli ane. Uma le tele o faʻalapotopotoga ma faʻalapotopotoga o loʻo faia ni intranets i le lotoifale faʻavae i luga o se uaea uaea, ae i le taimi lava e tasi, intranets e faʻavae i luga o uaealesi faʻaaogaina le Wi-Fi ua amata ona lauiloa. Ina ia mafai ai ona fausiaina ma faʻatautaia ia fesoʻotaʻiga, e manaʻomia le uia uma laasaga o le suʻesuʻeina, o oe lava e pulea ma faʻatulagaina o soʻotaga i totonu o le lotoifale.

Pin
Send
Share
Send