Faʻamaumauga o Itulau o le PowerPoint

Pin
Send
Share
Send

Pagination o se tasi o mea faigaluega e faʻatulaga ai se pepa. A oo mai i ata faasolo i se faʻaaliga, o le faʻagasologa o le mea faigata foi le valaʻauina o se tuusaunoaga. Ma e taua le mafai ona faia le numera tatau, aua o le valea o nisi auiliiliga e mafai ona faʻaleagaina ai le vaʻai faʻalelei o galuega.

Taualumaga Taualumaga

O le gaioiga o le numera o slides i faʻaaliga e le maualalo ifo nai lo o isi Microsoft Office pepa aloaia. Le pau ma le faafitauli tele o lenei faiga o le mafai uma fesoʻotaʻiga faʻatulagaina o loʻo salalau solo i laupepa eseese ma faʻamau. Ma o le faia o se lavelave ma stylistically patino e numera, o le a tatau ona e tolotolo tele tusa ai ma le polokalama.

Ui i lea, o lenei faiga o se tasi o na e le i suia mo le tele o faʻasologa o MS Office. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le PowerPoint 2007, o numera na faʻaaogaina foʻi e ala i se laupepa. Faaofi ma faʻamau Faʻaopopo numera. Ua suia le igoa o le faamau, ua tumau le mea taua.

Faitau foi:
Excel Numera
Upu faʻaletonu

Faigofie numera numera

O le numera numera e faigofie tele ma e masani lava e le mafua ai ni faʻafitauli.

  1. Ina ia faia lenei mea, alu i le laupepa Faaofi.
  2. Lenei matou fiafia i ai le faʻamau Numera o numera i le fanua "Tusitusiga". Oe manaʻomia ona kiliki i ai.
  3. O se faʻamalama faʻapitoa o le a tatalaina mo le faʻaopopoina o faamatalaga ile numera numera. Siaki le pusa i autafa Numera o numera.
  4. Le isi, kiliki Apalaipe a fai e tatau ona faʻaali le numera faʻaseʻe i luga o le ata toso filifilia, pe Faatatau i mea umaa e manaʻomia le numera o le folasaga atoa.
  5. A maeʻa, o le faʻamalama o le a tapunia ma faʻataʻitaʻiga o le a faʻaaoga e tusa ai ma le filifiliga a le tagata faʻaaoga.

E pei ona e vaʻai, i le mea lava e tasi na mafai ai ona faʻaofi se aso i le faʻasologa o le faʻaauau pea ona faʻafouina, ma le mautu i le taimi o faʻapipiʻi.

O nei faʻamatalaga e faʻaopopo toetoe lava i le nofoaga lava e tasi o loʻo tuʻu ai numera numera.

I se auala tutusa, e mafai ona e aveeseina le numera mai se isi seevae, pe a fai o le faʻataʻitaʻiga sa faʻaogaina uma. Ina ia faia lea, toe foʻi i le Numera o numera i le tab Faaofi ma tuʻu le siakiina i le filifilia o le pepa manaʻomia.

Taufaʻatauina mai

Ae paga lea, o le faʻaaogaina i totonu o galuega, e le mafai ona faʻatulagaina le numera ina ia faʻailogaina le fa fa ose muamua ma faʻasolo i le laina. Peitaʻi, e i ai foʻi se mea e faʻatauvaʻaina.

  1. Ina ia faia lenei mea, alu i le laupepa "Fuafuaga".
  2. Lenei matou te fiafia i le mea Faʻavasegape pei o se faamau Tele tele.
  3. Oe manaʻomia e faʻalautele ma filifili le mea sili ona maualalo - Faʻateleina Slide Tele.
  4. O se faʻamalama faʻapitoa o le a tatalaina, ma i le pito i lalo o le ai ai se faʻataʻitaʻiga "Numera faʻa ata ma" ma faufautua. E mafai e le tagata faʻaaoga ona filifili soʻo se numera, mai le amataga e toe faitau ai. O lena, pe a e setiina, mo se faʻataʻitaʻiga, taua "5", ona numera lea o le muamua ata faʻasolo e avea ma lona lima, ma le lona lua o le ono, ma isi.
  5. E tumau e tata le faʻamau Ua lelei ma le faʻataʻitaʻiga o le a faʻaaogaina i le pepa atoa.

I se faʻaopopoga, o se tamai manatu e mafai ona matauina ii. E mafai ona setiina taua "0", ona avea ai lea o le uluaʻi faʻailoga o le a leai, ma le lona lua - le muamua.

Ona mafai loa ona e aveese le faanumera mai le itulau pito i lalo, ona togi ai lea o le folasaga o le a faitauina mai le itulau lona lua, pei o le muamua. O lenei mea e mafai ona aoga i faʻasalalauga e le manaʻomia ai le taʻu o le igoa.

Faasologa o numera

E mafai ona mafaufauina o loʻo faia le numera e pei ona masani ai ma ua le talafeagai ai ma le ata o le faʻaseʻe. O le mea moni, o le sitaili e mafai ona faigofie ona suia male lima.

  1. Ina ia faia lenei mea, alu i le laupepa "Vaʻai".
  2. Oe manaʻomia se faamau Ata faasolo i le fanua Faʻataʻitaʻiga Faiga.
  3. A uma ona kiliki, o le polokalame o le a alu i se vaega faʻapitoa mo le galulue ma faʻavasega ma template. Iinei, i luga o le faatulagaga o le templates, oe mafai vaʻaia le numera numera, faʻailoga o (#).
  4. Lenei e mafai ona faigofie ona faʻasolo atu i soʻo se nofoaga i luga o le faʻaseʻe e ala i le na ona toso le faʻamalama ma le isumu. Mafai foi oe alu i le tab "Fale", pe a faʻaaoga meafaʻaili meafaigaluega mo le galulue ma tusitusiga. Oe mafai ona faʻailoa mai ituaiga, lapoa, ma le lanu o le fon.
  5. E naʻo le tapunia o le faʻatonutonuina auala faʻapitoa i le oomiina Tapuni faʻataʻitaʻiga auala. E faʻatatauina tulaga uma. O le sitaili ma le tulaga o le numera o le a suia e tusa ma filifiliga a le tagata faʻaaoga.

E taua le maitauina o nei tulaga e faʻatatau i na ata toso e tutusa le faʻatulagaina lea na galue ai le tagata faʻaaoga. Lea mo le tutusa sitaili o numera e tatau ona e faʻavasegaina uma templates e faʻaaogaina i le folasaga. Ia, pe faʻaaogaina le tasi setiina mo le atoa pepa, e faʻatonutonuina ia mea i mea uma.

E taua foi le iloa o le faʻaaogaina o autu mai le laupepa "Fuafuaga" suia foi uma le faiga ma le nofoaga o le numera numera vaega. Afai i se tasi autu numera o loʻo i le tulaga tutusa ...

... ona sosoo ai lea ma le isi - i se isi nofoaga. O le mea e lelei ai, na taumafai le au atiaʻe e tuʻu ia fanua i nofoaga talafeagai faʻa-stylistically, e matagofie ai.

Tusi Lesona numera

I se isi itu, afai e tatau ona e faia le numera i nisi tulaga e le masani ai (mo se faʻataʻitaʻiga, e tatau ona e makaina ata faasolo o vaega eseese ma mataupu eseese), ona mafai lea ona e faia e oe le lima.

Ina ia faia lenei mea, ia tusia e le tagata le fuainumera i le tusi foliga.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻapipiʻi tusitusiga i le PowerPoint

O lea, e mafai ona e faʻaaogaina:

  • Tusitusiga;
  • Upu Art
  • Ata

E mafai ona e tuʻuina i soʻo se nofoaga talafeagai.

E matua fetaui lelei lava lenei mea pe a fai e te manaʻomia e fai potu taʻitasi tulaga ese ma i ai lona lava sitaili.

Filifili

  • Le numera e alu i taimi uma i le faasologa mai le muamua ata. Tusa lava pe le faʻaalia mai i itulau muamua, o le a filifilia lava le tagata o loʻo i ai pea le numera na faʻatuina atu i lenei pepa.
  • Afai e te faʻasolo le ata i le lisi ma sui la latou faʻasologa, ona sui lea o numera i se tulaga talafeagai, e aunoa ma le solia ai lona faʻatonuga. E faʻatatau foʻi lea i le tapeina o itulau. Lenei o se faʻaaliga manino o le fausia-i faʻatinoga i luga o tusi lesona faʻaofi.
  • Mo 'auʻaunaga' eseʻese, e mafai ona e fatuina ni numera numera eseʻese ma faʻaaoga i le folasaga. O lenei ono ono fesoasoani pe a fai o le sitaili poʻo le aano o itulau e ese.
  • E mafai ona e faʻaogaina animation i fuainumera i le ata faʻasolo.

    Faitau atili: Animation i PowerPoint

Faaiuga

O lona iʻuga, e aliali mai o le numera e le gata faigofie, ae o se mea taua. E le o mea uma e atoatoa lelei ii, pei ona taʻua i luga, peitaʻi, o le tele o galuega e mafai lava ona faatino ma galuega faʻapitoa.

Pin
Send
Share
Send