Malamalama uila 4.10.2.3317

Pin
Send
Share
Send


O se faʻasalalauga media o se mea faigaluega talafeagai o le a faʻatagaina oe e taʻalo vitio ma musika i lau komepiuta. Ma talu ai o loʻo i ai le tele o faʻasalalauga faila faila i aso nei, o le tagata taalo e tatau ona aoga, e aunoa ma ni faʻafitauli faʻalauiloaina uma ituaiga o faila. O se tasi o le aufaasālalau taʻalo o le Light Alloy.

Malamalama Elow o se lauiloa taʻutaʻua faʻasalalauga mo Windows, o loʻo faʻaogaina i se sili talafeagai fesoʻotaʻiga, faʻapea foi ma se seti o galuega talafeagai uma o le a lava e faia ai le tele o galuega i le polokalama.

Lagolago mo se tele lisi o foliga

Malamalama Alloy lagolago toetoe uma o iai leo ma vitio foliga, o lea o le a le i ai ni faʻafitauli taaalo taʻalo o se faila faila.

Faatulaga vitio

Malamalama Lulu mafai ona e vave fetuunai le faʻagaioiga o le vitio, vave i le tasi faamalama, setiina uma le geometry o le vitio ma le lanu o le faʻaalia ata.

Leo tulaga

O le polokalama faʻaalia ai se 10-band equalizer, lea o le a mafai ai oe e faʻafetaui le leo i lalo i le sili ona itiiti faʻamatalaga. Mo tagata e leai se poto masani, o loʻo i ai muamua faʻapitoa filifiliga faʻavasega.

Faaulutala Setu

O le tusiga o se mea e tatau ai mo tagata faʻaaogaina le tama taʻaʻalo faʻaletonu, faʻapea foʻi ma i latou e aʻoaʻoina le gagana i le matamata i ata mai fafo i le gagana muamua.

E mafai ona e faʻatonutonu ulutala faʻaali auiliili, ma, pe a manaʻomia, utaina se faila ma ulutala, pe a fai e le o lona uiga i totonu o le vitio na e filifilia.

Puʻe ia faʻamalama

Afai e te manaʻo e sefe se faʻavaʻa mai se ata tifaga i lau komupiuta, e mafai ona faia lenei faʻatonuga e ala i le oomiina o le ki i luga o le mea faigaluega pe faʻaaogaina le ki vevela i luga o le laupapa.

Fuafuaga o Galuega

O se tasi o galuega sili ona taua o le polokalame o le fausia-i scheduler, lea o le a faʻatagaina oe e tapunia le komipiuta i se taimi faʻapitoa pe a maeʻa ona faʻailoaina se faila (playlist), faʻapea foi ma se galuega faʻailo o le a faʻatagaina oe e taʻalo se faila faʻapitoa ma se seti voluma ma i se taimi atofaina.

O lenei galuega e maua foi i isi tali tutusa, mo se faʻataʻitaʻiga, i le GOM Player, ae ma le tele o tapulaa gafatia.

Faʻatulaga Hotkeys

Toetoe o faʻatinoga uma i lenei faʻasalalauga e iai lana lava faʻatasiga o ki vevela, lea, pe a manaʻomia, e mafai ona toe tofia.

E le gata i lea, i le Light Elow, e mafai ona e setiina e le gata gaioiga mo le keyboard, ae e faʻapena foi mo le komipiuta komipiuta. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le oomiina o le ki ogatotonu e faʻagaioia ai le faʻamalama faʻasalalau i le faʻamalama atoa pe, faʻapea, faʻaitiitia i le masani masani.

Faʻamuta le Toolbar

I le na o le tasi tauagavale-kiliki i luga o le vitio o loʻo faia, e mafai ona e aveese uma le polokalame meafaigaluega mai le laupepa, e tuua ai na o le vitio o lo o taina.

Fausia se lisi

Afai i le tele o tagata taʻalo, mo se faʻataʻitaʻiga, PotPlayer, e mafai ona e faia se masani taʻaloga, ona i ai lea i le Light Alloy e mafai ona e avanoa i faʻaopoopoga faʻatulagaina mo lenei lisi, pei o le taʻalo taʻalo mai le lisi, le toe gata, ma le faia o faʻailoga i le lisi.

Filifiliga ala leo

Ole tele o ata maualuga e iai le tele o leo leo e mafai ona suia i le polokalame i le na o le lua kiliki.

Lelei:

1. Tulaga ese pulega faʻatonutonu;

2. Tagata e faʻaoga faʻaoga vavalalata

3. E i ai le lagolago mo le gagana Rusia;

4. Se seti o galuega ma lagolago faʻatulagaina;

5. E tufa atoa.

Le atoatoa

1. Le iloa.

Afai e te manaʻomia se maualuga-tulaga lelei, aoga, ae i le taimi lava e tasi faigofie ma faigofie tagata taʻalo mo le fale talaʻaga o faʻasalalauga faila, e tatau ona mautinoa mafaufau i le Malamalama Alloy.

Sii maia le Light Alloy mo le leai

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3.50 i fafo mai 5 (4 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Malamalama ata resizer Faʻafefea ona tatala le MXF format? Ua fai mai Dr. Uepi Malamalama mo Android Ala o faasalalauga tagata masani aiga fale tifaga (MPC-HC)

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Malamalama Alloy o se polokalama lauiloa mo le taʻalo multimedia. O le polokalama lagolagoina uma foliga o faila leo ma vitio.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3.50 i fafo mai 5 (4 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atiaʻe: Softella
Tau: leai se totogi
Tele: 63 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 4.10.2.3317

Pin
Send
Share
Send