Faʻaleleia masini eseese i le Windows 10 Mobile: auala eseese o faʻafouina ma ono faʻafitauli

Pin
Send
Share
Send

Le filifiliga o faiga faagaoioia i luga o masini feaveaʻi lava tapulaʻa. E masani lava e faʻamoemoe tuʻusaʻo i le ata o le masini, ma o lea le fesuiaiga i se isi faʻagaioia faiga e le masani ona mafai. O lea faʻatapulaʻaina ai filifiliga a tagata. O le mea lea, le tala lelei mo i latou ua ulufale atu i le maketi mo Windows 10 Mobile.

Mataupu

  • Faʻalelei faʻalelei le telefoni i le Windows 10 Mobile
    • Faʻalelei i le Windows 10 Mobile e ala i le Upgrade Assistant app
      • Vitio: faʻaleleia atili i le Windows 10 Mobile
  • Windows 10 Mobile Fausia Faiga
    • Faʻafou le Polokalama Faʻafanua 10 mai le 14393.953
  • Faʻaleleia mai le Windows 8.1 i le Windows 10 Mobile i masini e le lagolagoina aloaia
    • Faʻafou le Windows 10 Mobile e fauina le Windows 10 Mobile Creators Update
  • Faʻafefea ona toe togi mai le faʻaleleia mai le Windows 10 i le Windows 8.1
    • Vitio: faaseʻe i tua faʻafouga mai le Windows 10 Mobile i le Windows 8.1
  • Faafitauli faaleleia i le Windows 10 Mobile
    • Lē mafai ona download faʻafou i le Windows 10
    • A toe faafou, sese 0x800705B4 aliali mai
    • Sese i le Windows 10 Mobile Notification Center
    • Talosaga faʻafou mea sese e ala i le faleoloa poʻo le faleoloa faʻafitauli sese
  • Faʻamatalaga a tagata e faʻaaogaina le Windows 10 Mobile Creators Update

Faʻalelei faʻalelei le telefoni i le Windows 10 Mobile

A o le i alu saʻo i le lata, e tatau ona e mautinoa o lau masini e lagolagoina le Windows 10 Mobile. E mafai ona faʻatulagaina lenei gaioiga faʻagaoioiga i le tele o masini e lagolagoina Windows 8.1, ma sili atu, i luga o nei faataitaiga:

  • lumia 1520, 930, 640, 640XL, 730, 735, 830, 532, 535, 540, 635 1GB, 638 1GB, 430, 435;
  • BLU Manumalo HD w510u;
  • BLU Manumalo HD LTE x150q;
  • MCJ Madosma Q501.

E mafai ona e sailia pe o le masini lagolagoina se alualu i luma aloaʻia i le Windows 10 Mobile e faʻaaoga ai le Update Advisor app. E avanoa o loo i luga o le aloaia Microsoft website i le: //www.microsoft.com/en-us/store/p/upgrade-advisor/9nblggh0f5g4. E talafeagai le faʻaaogaina, aua o le Windows 10 Mobile o nisi taimi e aliali mai i luga o ni masini fou e le o avanoa mo le faʻafouina muamua.

O le polokalame o le a siakiina le agavaʻa e faʻaleleia ai lau telefoni i le Windows 10 Mobile ma fesoasoani e faʻasaʻoloto le avanoa mo lona faʻapipiʻiina

Faʻalelei i le Windows 10 Mobile e ala i le Upgrade Assistant app

Lenei talosaga faʻaaogaina e faʻataga ai le faʻafouina masini e le lagolagoina. Ae paga lea, o se avanoa na tapunia e tusa o le tausaga talu ai. I le taimi nei, e naʻo faʻafouina masini ile Windows Mobile 8.1 lea e avanoa ai le faʻapipiʻi o le Windows 10 Mobile.
Ae lei amataina le faaleleia, fai se faasologa o sauniuniga laʻasaga:

  • e ala i le Windows Faleoloa, faʻafou uma tusi apalai i luga o lau telefoni - o le a fesoasoani e aloese mai le tele o faʻafitauli ia latou galuega ma faʻafouga pe a uma ona suia i le Windows 10 Mobile;
  • ia mautinoa e iai se fesoʻotaʻiga mautu i le fesoʻotaʻiga, aua afai e faʻalavelaveina le fesoʻotaiga o loʻo i ai le aʻafia o mea sese i le faʻapipiʻiina o faila o le faiga fou;
  • faʻasaʻoloto le avanoa i luga o le masini: e faʻapipiʻi ai le faʻafouga o le ae manaʻomia e uiga i lua gigabytes o avanoa avanoa;
  • faʻafesoʻotaʻi le telefoni i se mea e maua ai le mana i fafo: afai e faʻamutaina i le taimi o faʻafouga, o le a oʻo ai i se mea malepe;
  • Aua le faʻamau faʻamau ma aua le fegalegaleai ma telefoni i le taimi o faʻafouga;
  • onosaʻi - afai e umi le umi o le faʻafouga, aua le popole ma faʻalavelaveina le faʻapipiʻiina.

A solia se tasi o nei tulafono e ono mafua ai le faaleagaina o lau masini. Faaeteete ma faaeteete: na o oe e nafa ma lau telefoni.

A maeʻa uma sauniuniga laʻasaga, e mafai ona e alu saʻo i le faʻatuina o le lata ile telefoni. Ina ia faia lenei mea, ia faia mea nei:

  1. Mai le ofisa aloaʻia Microsoft faʻapipiʻi, faʻapipiʻi le lata fesoasoani fesoasoani i lau telefoni.
  2. Faaoso le app. Faitau le avanoa maua ma le laisene maliega mo le faʻaaogaina o le Windows 10 Mobile, ona kiliki lea "Le isi."

    Faitau faʻamatalaga i luga o le soʻotaga saunia ma kiliki "Next"

  3. O le a siaki mo faʻafouga i lau masini. Afai e fetaui le telefoni ma le Windows 10 Mobile - e mafai ona e alu i le isi aitema.

    Afai e maua se lata lata mai, oe vaʻai se feʻau e uiga i ai i luga o le lau ma e mafai ona amata le tuʻuga

  4. Toe oomi le "Lisi" faamau, download le lata mai i lau telefoni.

    O le faʻafouga o le a mauaina ma downloadina aʻo leʻi amataina le faʻapipiʻiina.

  5. A maeʻa le faʻafouga download, o le a amataina le faapipiiina. E mafai ona tumau atu nai lo le itula. Faatali mo le faʻapipiʻi e faʻauma e aunoa ma le tosoina o ni faʻamau i luga o le telefoni.

    I le taimi o le faʻafouga o le masini i luga o lona mata o le a avea ma ata o faʻailoili kili

O le taunuuga, Windows 10 Mobile o le a faʻapipiʻi i luga o le telefoni. Atonu e le aofia ai ni faʻamatalaga lata mai, o lea e tatau ai ona e faʻapipiʻiina oe lava. Ua faia lenei mea:

  1. A maeʻa le faʻapipiʻi, ia mautinoa e faʻafaigofie atoatoa le masini ma faʻaaogaina: polokalama uma i luga e tatau ona aoga.
  2. Tatala lau seti lau telefoni.
  3. I le "Faʻafouga ma le Puipuiga" vaega, filifili le aitema mo le galulue ma faʻafouga.
  4. Ina ua maeʻa ona siakiina mo faʻafouga, o lau masini o le a faʻaleleia i le lata mai faʻamatalaga o le Windows 10 Mobile.
  5. Faatali seʻia faʻafou le faʻafouga o tusi talosaga, pe a maeʻa ona mafai ona e faʻaaogaina lau masini.

Vitio: faʻaleleia atili i le Windows 10 Mobile

Windows 10 Mobile Fausia Faiga

E pei lava o soʻo se galuega faʻaaogaina, Windows 10 Mobile sa faʻafouina i le tele o taimi, ma fausia mo eseese masini sau i taimi uma. Ina ia mafai ona iloiloina le atiaʻeina o lenei OS, tatou talanoa e uiga i nisi o latou.

  1. O le Windows 10 Insider Preview o se amataga lea o le Windows 10 Mobile. O lana uluaʻi faʻapotopotoga lauiloa o le numera 10051. Na aliali mai ia Aperila 2015 ma faʻaalia manino i le lalolagi le gafatia o le Windows 10 Mobile.

    O le Windows 10 Insider Preview version na o le avanoa mo beta polokalame e auai.

  2. O se mea taua na tupu, o le faʻatasiga o le Windows 10 Mobile i lalo o le numera 10581. Na tatalaina i le masina o Oketopa o le lava 2015 ma aofia ai le tele o suiga aoga. O i latou ia e aofia ai le faʻafaigofie faʻagasologa o le mauaina o faʻafouga fou, faʻaleleia atili le faʻatino, faʻapea foi ma se mautu fala na mafua ai ona vave faʻateina o le maa.
  3. Ia Aukuso 2016, na faʻasalalau le isi faʻafouga. E iʻu ane, ose tulaga taua lea i le atinaʻeina o le Windows 10 Mobile, e ui lava ona o le tele o faʻasaʻoga i totonu o le system na fausiaina ai foʻi le tele o faʻafitauli fou.
  4. Faʻamanatuga faʻafou tausaga 14393.953 o se mea taua tuʻufaʻatasia faʻafou e saunia le faʻavae mo le lona lua faʻavaomalo tatalaina - Windows 10 Creators Update. O le lisi o suiga mo lenei faʻafouga e umi tele ma e sili atu le mafaufau loloto.

    Ole Tafaoga Faafouina e avea ma se tulaga taua i le atinaʻeina o le Windows Mobile

  5. O le Windows 10 mobile Creators Update o se tele tele ma i le taimi nei le faʻamatalaga lata mai, e naʻo luga o nisi masini feaveaʻi. O suiga e aofia ai i totonu ua faʻamoemoe muamua i le iloaina o le mafai gafatia o tagata faʻaaoga.

    O le fou lata mai Windows 10 Mobile faʻafouga o le aso ua taʻua o Creators Update.

Faʻafou le Polokalama Faʻafanua 10 mai le 14393.953

Na tatalaina lenei faafouga ia Mati 2017. Mo tele masini, o le avanoa mulimuli. Talu ai o lenei faʻaopoopoga faʻafouga, o loʻo iai le tele o suiga taua. Nei o nai o latou:

  • faʻafou le saogalemu polokalama mo galuega i luga o le fesoʻotaʻiga, lea na aʻafia ai le avanoa o faʻasalalauga ma polokalama e pei o le Windows SMB server;
  • alualu i luma sili lelei faʻagaioia faiga faʻatino, aemaise lava, o se pa'ū i gaioiga peʻa galulue ma le Initaneti ua aveeseina;
  • Ua faaleleia polokalame polokalama komepiuta, ua faaleleia faʻamaʻi;
  • faʻafitauli faʻafitauli e mafua mai ile suia o sone taimi;
  • ua mautu le faʻamautu o le tele o talosaga, tele mea sese na faʻasaʻoina.

O le lata mai lea na avea ai Windows 10 Mobile mausali ma faigofie ona faʻaaoga.

O le Fausiaina o le Anniversary Update 14393.953 o se tulaga taua tele i le atinaʻeina o le Windows 10 Mobile

Faʻaleleia mai le Windows 8.1 i le Windows 10 Mobile i masini e le lagolagoina aloaia

Seia oʻo ia Mati 2016, tagata faʻaaogaina masini tamoʻe Windows 8.1 mafai ona faʻaleleia i le Windows 10 Mobile, tusa lava pe o latou masini e le o aofia i le lisi o lagolagoina. O lenei ua faʻamamaina lea vaega, peitaʻi o tagata ua iai le poto masani ua latou mauaina se faʻasologa. Ia manatua: o gaioiga o loʻo faamatalaina i totonu o lenei tusi lesona e ono afaina ai lau telefoni, e te faia i lou lava lamatia ma e ono lamatia.

Muamua e tatau ona e siiina le polokalame mo le tusi lesona lata ma faila o le gaioiga. E mafai ona e mauaina i luga o faʻapitoa tuʻuina atu mo telefoni feaveaʻi.

Ona fai ai lea o mea nei:

  1. Aveese le aano o le APP faʻamaumauga i se faila ma le igoa lava e tasi o loʻo maua i le root faʻatonu o lau drive system.

    Aveese le aano o le App faʻamaumauga (reksden) i le faila o le igoa tutusa

  2. I totonu o le mataupu lea, alu i le Updates subfolder ma tuu le cab faila o le faʻagaioia faiga iina. E manaʻomia foʻi ona latou aveeseina le faila ua pueina.
  3. Tamoe le start.exe faʻatino faila e faʻaaoga ai faʻatagaina avanoa.

    Taumatau-kiliki i luga o le start.exe talosaga ma filifili "Tamoe pei pule"

  4. I le tulaga o le tamoe polokalama, faamaoti le ala i le faʻapipiʻi faila na e aumaia i le taimi muamua. Afai ua uma ona faʻamaonia, ia mautinoa e saʻo.

    Faamaoti auala mo muamua aveesea faila faila

  5. Tapuni ia tulaga ma fesoʻotaʻi lau masini i le PC i se uaea. Aveese le loka puipui, ma e sili atu pe a tape atoa. E le tatau ona lokaina le pupuni i le taimi e faʻapipiʻiina.
  6. Talosagaina faamatalaga e uiga i le telefoni ile polokalame. Afai e aliali mai i luga o le lau, o le masini ua sauni mo le faʻafouina.

    Filifili le "Telefoni Faamatalaga" ki a o lei faapipiiina e faamaonia saunia mo le toe faaleleia

  7. Amata le faʻafou e ala i le kiliki o le "Toe faʻafou le telefoni" faʻamau.

O faila talafeagai uma o le a download mai le komepiuta i le telefoni. E maeʻa foʻi ona maeʻa le faʻaleleia atili o le Windows 10.

Faʻafou le Windows 10 Mobile e fauina le Windows 10 Mobile Creators Update

Afai o loʻo ua e faʻaaogaina le Windows 10 Mobile faʻafoe faiga, ae o lau telefoni e le o iai i le lisi o masini lea e maua ai le lata mai faʻafou, o loʻo ia te oe lava le auala faaletulafono mai ia Microsoft e maua ai uma faʻafouga lata mai, e ui lava e aunoa ma le faʻalauteleina agavaʻa o le masini. Ua faia lenei mea:

  1. Faʻafou lau masini i le lomiga lata mai ua faʻatagaina.
  2. Manaʻomia e avea oe ma sui o le Windows Insider polokalame. E avatu ai i tagata le agavaʻa e maua ai faʻamatalaga beta o suiga i le lumanaʻi ma faʻataʻitaʻia ai. Ina ia ulufale i le polokalame, e te manaʻomia le faʻapipiʻi o le talosaga i le sootaga: //www.microsoft.com/en-us/store/p/Participant-programs- muamua iloiloga-faamalama / 9wzdncrfjbhk pe maua i totonu o le Windows Store.

    Faʻapipiʻi le Phone Insider i lau telefoni e maua ai le beta fausia o le Windows 10 Mobile

  3. A maeʻa, liliu mai le mauaina o faʻafouga, ma fausia le 15063 o le a avanoa mo le download. Faʻapipiʻi i le auala tutusa e pei o isi faʻafouga.
  4. I le vaega o le masini, alu i le "Update ma le Puipuiga" vaega ma filifili le Windows Insider. O iina, faʻapipiʻi le mauaina o faʻamaumauga e pei o Faʻasaʻoga Muai Vaʻaiga. Lenei e mafai ai e oe ona maua uma fou faʻafouga mo lau masini.

O le mea lea, e ui lava e le lagolagoina lau masini mo se atoatoa faʻafouina, oe o le a maua pea le faʻavae faʻasaʻo ma faʻaleleia atili i le faʻagaioiga faiga faʻatasi ai ma isi tagata faʻaaoga.

Faʻafefea ona toe togi mai le faʻaleleia mai le Windows 10 i le Windows 8.1

E toe foʻi mai i le Windows 8.1 i le faʻaleleia atili o le Windows 10 Mobile, oe manaʻomia:

  • usb uaea mo fesoʻotaʻiga i se komepiuta;
  • komepiuta
  • Windows Phone Recovery Tool, lea e mafai ona togi mai i le aloaia Microsoft website.

Fai mea nei:

  1. Faaoso le Windows Phone Toe faaolaina Meafaigaluega i luga o le komupiuta, ona faʻaaoga lea o le uaea e faʻafesoʻotaʻi le telefoni i le komepiuta.

    Faʻafesoʻotaʻi lau masini ile komepiuta pe a uma ona talosagaina le polokalama

  2. O le a faʻamalama se polokalama. Saili lau masini i totonu ma kiliki i luga.

    Filifili lau masini pe a uma le amataina o le polokalama

  3. A maeʻa lena, o le a e mauaina faʻamatalaga i luga o le firmware oi ai nei ma i luga o se tasi e ono mafai ona toe foʻi mai.

    Siaki i faʻamatalaga e uiga i le firmware lata mai ma le tasi e mafai ona e toe taʻuina atu i

  4. Filifili le "Toe setiina polokalama" faʻamau.
  5. Ua aliali mai se lapataiga e faatatau i le tapeina o faila. E fautuaina e te faʻaola uma faʻamatalaga taua mai lau masini ina ia aua neʻi e maʻimau i le taimi o le faʻapipiʻi gaioiga. A maeʻa lea mea, faʻaauau le toe ta i tua o Windows.
  6. Le polokalama download muamua le lomiga o le Windows mai le tulaga aloaia itulau ma faapipii nai lo le faiga oi ai nei. Faʻatali mo le iʻuga o lenei faʻagasologa.

Vitio: faaseʻe i tua faʻafouga mai le Windows 10 Mobile i le Windows 8.1

Faafitauli faaleleia i le Windows 10 Mobile

I le taimi o le faʻapipiʻiina o se fou faʻagaoioiga faiga, e mafai e le tagata faʻaaogaina ona faʻafitauli. Mafaufau i le taatele o latou, faatasi ai ma a latou fofo.

Lē mafai ona download faʻafou i le Windows 10

O lenei faʻafitauli e mafai ona tupu ona o mafuaaga eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, ona o le leaga o faʻafou faila, le mafai ona faʻatulaga telefoni, ma isi.

  1. Mautinoa e lava le avanoa avanoa o le telefoni e faʻapipiʻi ai le faʻagaioiga gaioiga.
  2. Siaki le lelei o le fesoʻotaʻiga i le fesoʻotaʻiga - e tatau ona mautu ma faʻatagaina le laʻuina i lalo o le tele o faʻamaumauga (mo se faʻataʻitaʻiga, o le lalagaina mai i luga o se 3G network, ae le o le Wi-Fi, e le masani ona galue lelei).
  3. Toe setiina le telefoni: alu i le seti menu, filifili "Device Information" ma fetaomi le "Reset Seti" ki, o le faʻaiuga o le mea o le a soloia uma faʻamatalaga i le masini, ma o le a toe faʻatulagaina tulaga ile fale gaosi taua.
  4. A uma le toe setiina, fatu se tala fou ma toe taumafai e toe download lata mai.

A toe faafou, sese 0x800705B4 aliali mai

Afai na e mauaina lea faʻaletonu pe a taumafai e toe faʻaleleia i le Windows 10, lona uiga ua le saʻo le mea na ave i ai. Faʻaaoga le faatonuga i luga e toe foʻi ai i le Windows 8.1, ona toe amata lea o le telefoni. Ona toe taumafai lea e toe download ma toe tu mai

Sese i le Windows 10 Mobile Notification Center

Error code 80070002 faʻailoa se mea sese nofoaga tutotonu. E masani lava ona faʻaalia le leai o se avanoa avanoa i luga o le masini, ae o isi taimi e tupu ai ona o le le talafeagai o le telefoni firmware ma le faʻaogaina o nei suiga. I lenei tulaga, e tatau ona e taofi le faʻatulagaina ma faʻatali mo le tatalaina o le isi vaega.

Afai faʻaletonu le numera 80070002, siaki le aso ma le taimi i lau masini

O le mafuaʻaga o lenei mea sese e mafai foi ona le saʻo seti taimi ma aso i luga ole masini. Fai mea nei:

  1. Tatala tapulaa o le masini ma alu i le “Aso ma le taimi” lisi.
  2. Siaki le atigipusa i autafa o le "Faʻamuta otometi synchronization."
  3. Ona siaki lea o le aso ma le taimi i luga o le telefoni, sui i latou pe a talafeagai ai ma taumafai e toe download mai le tusi talosaga.

Talosaga faʻafou mea sese e ala i le faleoloa poʻo le faleoloa faʻafitauli sese

Afai e le mafai ona e aumaia le faʻafouga, mo se faʻataʻitaʻiga, mo le "Equalizer" talosaga, pe afai o le Windows Store lava ia mumusu e amata i luga o lau masini, e ono mafua ona ua leiloa tulaga tala. O nisi taimi, e foia ai le faʻafitauli lenei, e lava lea e toe ulufale i le upu faʻatonu mai le masini ile vaega "Accounts" ile tulaga o le telefoni. Taumafai foi isi metotia lisiina i luga, ona o se tasi o latou e mafai ona fesoasoani ia te oe foia le faafitauli.

I le tulaga o le talosaga apalai sese, siaki lau tala teuina

Faʻamatalaga a tagata e faʻaaogaina le Windows 10 Mobile Creators Update

Afai e te vaʻavaʻaia faʻamatalaga mai i latou e uiga i le faʻafou lata mai faʻafouina, e manino ai o le tele o faʻamoemoe sili atu mai Windows 10 Mobile.

Tagata uma na fiafia i le Vp Seven na faʻatali mo lenei faʻafouga o se mea fou, ae o lea o le a latou motusia, leai se mea fou, i mataupu faʻavae, pei ona masani ai ...

petruxa87

//W3bsit3-dns.com.ru/2017/04/26/340943/

Tasi e tatau ona faʻamoemoeina. T-ofa faʻafou le faʻamau mo smartphones o se tau maualalo, tutusa Lumia 550 (faʻalauiloa ia Oketopa 6, 2015), 640 - faʻalauiloa ia Mati 2, 2015! Mafai valea sikoa i tagata faaaoga. I le Android, e leai se tasi e faia lenei ma le lua-tausaga-matua taugofie telefoni. Afai e te manaʻo i se faʻasologa fou o le Android, faʻafeiloaʻi i le faleoloa.

Mikaele

//3dnews.ru/950797

I le taimi o le faʻafouga, o le tele o faʻatulagaina lele, aemaise lava, tulaga o fesoʻotaʻiga. A o le isi vaega, ou te le i iloaina le eseesega i le lalolagi atoa ...

Alesana le

//forum.ykt.ru/viewtopic.jsp?id=4191973

Faʻaleleia telefoni o loʻo tamoe Windows 8.1 i le Windows 10 Mobile e le faigata pe a fai o lau masini e lagolagoina e Microsoft ma faʻatagaina oe e faia lenei mea i se tulaga aloaʻia. A leai, o loʻo i ai le tele o nisi lafi o le a faʻatagaina oe e faia lenei faʻafouga. Le iloaina o latou uma, atoa ai ma le rollback auala i le Windows 8.1, e mafai ona e faʻafouina pea lau masini.

Pin
Send
Share
Send