10 polokalame mo le faitauina o itula faigaluega

Pin
Send
Share
Send

Le faʻaleleia atili o le alafua ma le faʻaaogaina tatau, o le a fesoasoani i le polokalama o le teugatupe o itula faigaluega. Lenei, atiae ofoina ituaiga eseese o polokalame, fetuutuunai i le patino tulaga ma manaoga o le tasi pisinisi faapitoa, fautua mai, faʻaopopo atu, i le faʻaopopoga o galuega autu, faʻaopoopo foi galuega faʻatino. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le mafai lea e pulea le taimi o tagata faigaluega mamao.

Ile faʻaaogaina o polokalame eseese, e le gata e mafai e le fale faigaluega ona faʻamaumau le taimi sa i ai tagata faigaluega taʻitasi i le galuega, ae ia iloa foʻi itulau na asia, fealuaʻi i le ofisa, ma le aofaʻi o malologa. Faʻavae i luga o faʻamaumauga uma na maua, i le "tusi lesona" poʻo le otometi auala, ua mafai ona iloiloina le aoga o tagata faigaluega, faia ni auala e faʻaleleia atili pe faʻafetaui auala e faʻatonutonu ai tagata faigaluega faʻalagolago i tulaga patino, tulaga o loʻo faʻamautu ma faʻafouina e faʻaaogaina se tautua faʻapitoa.

Mataupu

  • Galuega taimi sailia polokalame
    • Le iloa
    • Faʻatauga
    • Taimi Fomai
    • Tama Kiki
    • Aufaigaluega counter
    • Lou faasologa
    • Galue
    • muamua
    • Uso Sili
    • OfisaMETRICA

Galuega taimi sailia polokalame

Polokalame faʻataʻitaʻi e mataʻituina le taimi e eseese i agavaʻa ma agavaʻa. Latou fegalegaleai ese ma tagata faigaluega fale faigaluega. O isi e sefe le faʻatulagaina o fetusiaiga, puʻeina ata o asiasiga i itulau uepesite, aʻo isi e amio faʻaaloalo. O nisi e maua mai ai faʻamatalaga auiliili o nofoaga na asia, aʻo isi e tausia faʻamaumauga i asiasiga i punaoa Initaneti lelei ma le aoga.

Le iloa

O le muamua i le lisi e talafeagai igoa o le polokalame Yaware, talu ai o lenei laʻau lauiloa tautua ua faʻamaonia ia lava i kamupani tetele ma pisinisi laiti. E tele mafuaaga mo lenei:

  • lelei le faʻatinoga o galuega autu;
  • alualu i luma atinaʻe lea e faʻatagaina oe e fuafua le nofoaga ma le aoga o tagata maotua tagata mamao e ala i le faʻagaioiga o se faʻapitoa fuafuaina talosaga e tatau ona faʻapipiʻi i luga o le telefonipoto o le mamao tagata faigaluega;
  • faʻaaogaina, faigofie o faʻamatalaga faʻamatala.

O le tau o le faʻaaogaina o le talosaga e faʻamaumau ai le itula faigaluega o feaveaʻi poʻo tagata faigaluega mamao o le 380 rubles mo tagata faigaluega taʻitasi masina.

Yaware e talafeagai mo kamupani tetele ma laiti

Faʻatauga

O le CrocoTime o se tauvaga tuusaʻo ia Yaware. KrokoTime ua faʻaagaga mo le faʻaaogaina i tele poʻo feololo kamupani. O le tautua e mafai ai ona e mafaufau i le tele o faʻamaumauga faʻamatalaga faʻamatalaga i luga o 'upega tafaʻilagi na asia e tagata faigaluega, agafesootai, ae e tali lelei atu i faʻamatalaga a le tagata lava ia ma faʻamatalaga:

  • leai se siakiina e ala i le faʻaogaina o se webcam;
  • faʻafanua mai le fale faigaluega o le tagata faigaluega e le o aveina;
  • le aufaigaluega faʻamaumauga o lo o le faʻamauina.

I le CrocoTime e le ave ni faʻamalama ma e le puʻeina ata i luga o upega tafailagi

Taimi Fomai

Taimi Fomai o se tasi o sili sili ona lelei aso nei polokalame mamanuina e siaki ai taimi galue. E le gata i lea, e aoga e le gata mo le pulega o loʻo manaʻomia le mataituina o tagata faigaluega, faʻatautaia le taimi faigaluega o tagata faigaluega, ae faʻapea foi ma le au faigaluega lava latou, aua o lona faʻaaogaina e maua ai i tagata faigaluega taʻitasi le avanoa e faʻaleleia atili ai le taimi faʻailoilo. Mo lenei mea, o le polokalama o le faʻaaogaina faʻaopoopo faʻatasi i le mafai ona talepe uma gaioiga faʻatinoina e le tagata faʻaaoga, tuʻufaʻatasia uma le taimi faʻaalu i luga o le numera o galuega foʻia.

Taimi Fomaʻi "iloa faʻafefea" e ave ata pupuni o siaki, ma o loʻo tuʻufaʻatasia ma isi ofisa polokalame ma talosaga. O le tau o faʻaaogaga tusa o le 6 US tala i le masina mo le tasi fale faigaluega (1 tagata faigaluega).

I se faʻaopopoga, Time Doctor, pei o Yaware, faʻatagaina oe e puʻeina taimi faigaluega o feaveaʻi ma tagata faigaluega mamao e ala i le faʻapipiʻiina o se faʻapitoa faʻapitoa e faʻaau i le GPS e siakiina i luga o latou telefoni. Mo nei mafuaʻaga, Time Doctor e lauiloa i kamupani faʻapitoa i le tuʻuina atu o soʻo se mea: pizza, fugalaʻau, etc.

Taimi Doctor - o se tasi o sili ona lauiloa polokalama

Tama Kiki

Kickidler faasino i le sili ona "poto" taimi sailia polokalame, talu ai ona o lona faʻaaogaina faʻamaumauga atoa o le tagata faigaluega faigaluega o lo o fausiaina ma teuina i le taimi o le aso faigaluega. E le gata i lea, pueina vitio e avanoa i le moni taimi. O le polokalama faʻamaumauga uma gaioiga a le tagata i lau komepiuta, ma faʻamaumau foʻi le amataga ma le faʻaiuga o le aso faigaluega, le umi o malologa uma.

O lenei, Kickidler o se tasi o sili ona auiliili ma "faigata" polokalama o lona ituaiga. Ole tau o faʻaaoga e mai le 300 rubles i le 1 fale faigaluega i le masina.

Kickidler faʻamaumauga uma gaioiga faʻaaoga

Aufaigaluega counter

StaffCounter o se atoatoa otometi, sili ona lelei taimi e faʻaogaina ai le polokalama.

O le polokalama o loʻo faʻaalia se vaevaega o galuega faigaluega a le tagata faigaluega, vaevaeina i le aofaʻi o galuega e foia, faʻaalu i le fofo i taimi uma, faʻalelei ia nofoaga na asia, vaevaeina i latou i le aoga ma le aoga, faʻafetaui tusiga i luga o Skype, taina i masini suʻesuʻe.

Soʻo se 10 minute, e faʻapipiʻi e le tusi talosaga faʻamatalaga i le server, pe a teuina mo se masina poʻo se isi taimi faʻapitoa. Mo kamupani e itiiti ifo nai lo 10 tagata faigaluega, o le polokalama e leai se totogi; mo isi, o le tau o le 150 150 rubles i le tagata faigaluega i le masina.

O le workflow data e lafo i le sapalai i le taʻi 10 minute.

Lou faasologa

O laʻu lisi o se tautua na atiaʻe e le VisionLabs. O le polokalame o se atoaga-taamilosaga faiga e iloa ai foliga o tagata faigaluega i le ulufale ma mautu le taimi o latou foliga mai i le fale faigaluega, mataitu le feaveaʻi o tagata faigaluega i le ofisa, mataitu le taimi faʻaalu i le foia o galuega galuega, ma faʻatulaga le gaioiga o le initaneti.

50 galuega o le a tautua i le fua faatatau o le 1,390 rubles mo mea uma i masina uma. Uma le isi tagata faigaluega o le a tau le tagata o tausia isi 20 rubles i le masina.

O le tau o le polokalame mo le 50 galuega o le 1390 rubles i le masina

Galue

O se tasi o polokalame a le Workly taimi e sailia ai kamupani e le o ni komipiuta ma tua o ofisa Workly faʻaaoga lona aoga e ala i le faʻaaogaina o le biometric terminal poʻo se komipiuta faʻapitoa na faʻapipiʻi i le ulufale atu i le ofisa o le kamupani.

Workly e talafeagai mo kamupani o komepiuta e faʻaaogaina laititi.

Muamua

O le primaERP cloud service na faia e le Czech Czech ABRA Software. I le taimi nei o le tusi talosaga o loʻo avanoa i le Lusia. O le talosaga galue i komupiuta, telefoni ma pu. PrimaERP mafai ona faʻaogaina e faʻamaumau ai itula faigaluega o tagata faigaluega uma ofisa pe naʻo ni nai o latou. Ina ia tali mo le faigaluega itula o tagata faigaluega eseese, eseʻesega faʻaaoga galuega e mafai ona faʻaaogaina. O le polokalama e mafai ai ona e puʻeina itula faigaluega, fai ai se totogi e fua i faʻamaumauga ua mauaina. O le tau o le faʻaaogaina o le totogi totogi amata mai le 169 rubles / masina.

O le polokalama e mafai ona galue e le gata i komepiuta, ae o masini feaveaʻi foi

Uso Sili

O le faʻatulagaina uʻamea fuafuaina e faʻatagaina oe e taofiofia le saoasaoa i luga o le Initeneti, fausia se lipoti i le lelei ma le aoga alualu i luma o tagata faigaluega taʻitasi, ma faʻamaumau le taimi faʻaalu i le fale faigaluega.

O le au atiaʻe lava latou na faʻamatala se tala e uiga i le auala na faʻaaogaina ai e le faʻaaogaina o le polokalame le galuega ia latou kamupani. Mo se faʻataʻitaʻiga, e tusa ai ma latou, o le faʻaaogaina o le polokalama faʻatagaina tagata faigaluega e pasia e le gata e sili atu ona aoga tele, ae sili atu foi le faamalieina, ma talafeagai faʻamaoni i la latou pule. Faʻafetai i le faʻaaogaina o le Big Brother, e mafai ona o mai tagata faigaluega i soʻo se taimi mai le 6 i le 11 i le taeao ma o ese, faʻatulagaina, vave pe tuai, faʻaitiitia le taimi i le galuega, ae aua le faʻatinoina i se tele ma le lelei. O le polokalama e le gata e "faʻatonutonuina" le alofaina o tagata faigaluega, ae e faʻatagaina oe ona e amanaia i uiga taʻitasi o tagata taʻitasi.

O le polokalama ei ai lelei galuega ma malamalama lelei

OfisaMETRICA

O leisi polokalame, o ana galuega e aofia ai le suʻesuʻeina o tagata faigaluega e nonofo i fale faigaluega, faʻamautuina o le amataga o galuega, faʻauʻuga, malologa, malolo, le umi o taumafataga ma malologa. O le OfficeMetrica tausia faʻamaumauga o polokalame aoga, uepisaite na asia, ma tuʻuina atu foʻi nei faʻamatalaga i le faʻasologa o lipoti faʻapitoa e talafeagai mo le iloaina ma le faʻatulagaina o faʻamatalaga.

O lea, i totonu o polokalame uma faʻaalia, e tatau ona iloa ai le tasi e talafeagai mo se tulaga faapitoa tusa ai ma le numera o tapulaa, i totonu o lea e tatau ona:

  • tau o le faʻaaogaina;
  • faigofie ma le faʻamatalaga o faʻamatalaga faʻamatala;
  • tikeri o le tuʻufaʻatasia i totonu o isi ofisa ofisa;
  • gaioiga faʻapitoa o polokalame taʻitasi;
  • tuaoi o le le faalauaiteleina.

O le polokalama aveina uma nofoaga asiasi ma galuega talosaga

I le amanaia ai o nei mea uma ma isi faʻatonuga, ua mafai ai ona filifili le polokalama sili ona talafeagai, ona o le mea o le a alualu i luma le workflow.

Tasi pe o le isi auala, e aoga le filifilia o se polokalama o le a faʻaalia ai le sili ona maeʻa ma aoga polokalama i tulaga faʻapitoa tulaga. O le mea moni, mo kamupani eseʻese latou lava "lelei" polokalame o le a ese.

Pin
Send
Share
Send