Faʻafefea ona fai ni tusitusiga i luga ole Instagram

Pin
Send
Share
Send


Fausiaina o mea manaia i luga ole Instagram, taua tele e tatau ona tuuina atu e le gata i le lelei o tusitusiga, ae faapea foi lona fausaga. O se tasi auala e faʻalauteleina ai le faʻamatalaga i le faʻamatalaga poʻo lalo o le faʻasalalauga o le faia lea o se kolosi satauro.

Fatu ni faʻatonuga tusitusi ile Instagram

Afai e te mulimuli i tagata lauiloa bloggers i le Instagram, atonu na e maitauina sili atu ma le tasi le taimi o le faʻaaogaina o le faʻafefeteina, lea e mafai ona faʻaaogaina, mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻasalalau leo ​​tetele. E mafai ona e lafoina i le auala lea ile Instagram i auala eseese.

Metotia 1: Faʻafouga

O le auala pito sili ona faigofie e faʻataunuʻuina ai le faʻamoemoe o le faʻaaogaina o le Renotes luga o le initaneti, e mafai ona e faʻaaogaina uma luga o le komepiuta ma luga o le telefoni.

Alu i le Faʻafou 'upega tafaʻilagi

  1. Alu i le upega tafaʻilagi Faʻafou i soʻo se browser. Ulu atu i le tusitusiga i le sao koluma.
  2. Ole taimi lava ole lalo, ole a faʻaali mai ai lea, ae ua uma ona sopoia. Filifili i ai ma kopi i luga o le laupapa laupapa.
  3. Pau lava mea o totoe mo oe i le taimi nei o le faʻalauiloa Instagram ma faapipii muamua le kopiina tusitusiga i le faʻamatalaga mo le faʻasalalauga, i le faʻamatalaga pe i le faʻamatalaga mo lau talaaga faʻamatalaga.
  4. I se polokalama feaveaʻi, o le ulufale o le a foliga mai faapenei:

Metotia 2: Spectrox

O le isi tautua i luga ole laiga e mafai ai ona e fatuina ni kolosi ese ma faʻaaoga i luga ole Instagram.

Alu i le Spectrox 'upega tafaʻilagi

  1. Mulimuli i le sootaga i luga. I le koluma i le itu tauagavale e tatau ona e ulufale i le source tusitusiga, ona kiliki ai lea o le ki ma le a.
  2. I le isi taimi i le itu taumatau o le ae vaʻai i le faʻaiuga maua. Kopi i totonu ma faʻaaoga i luga o fesoʻotaʻiga lautele.

Metotia 3: Amio Lisi

O lenei auala o le a mafai ai oe e lesitala le satauro kolosi vave i le Instagram i luga o le komepiuta. Pau lau mea e fai o le kopi o se amio faʻapitoa ma faʻaaoga i luga o le Instagram pe a tusia se manatu poʻo se faʻamatalaga.

Alu i le Instagram

  1. Muamua e tatau ona e tatalaina le faʻatulagaina polokalame polokalame Symbol Lisi i luga o le komepiuta. Ina ia mauaina, faʻaaoga le Windows search.
  2. Le uiga manaomia i lalo o numera 0336. I le mauaina, filifili i ai ma le tasi kiliki, kiliki i le ki "Filifili"ma o lea Kopi.
  3. Alu i le Instagram itulau. A e fatuina se sitaili tusi, faapipii se amio mai le laupapa laupapa, ona tusi lea o se tusi. O le tusi o le a sopoʻia atu. Ma, i le ala tutusa lava, faʻaopopo le amio e ala i le tusia o le isi tusi. Ia maeʻa loa le faʻaoga o le manaʻo fuaitau.

E i ai le tele o isi 'auʻaunaga i luga ole laiga ma talosaga e mafai ona fesoasoani ia te oe e fatu faʻasesea tusitusiga mo Instagram. I la matou tala, e sili ona lauiloa ma aoga e faʻaaoga.

Pin
Send
Share
Send