WhatsApp 0.2.8691

Pin
Send
Share
Send

O le faigofie ma le aoga o le WhatsApp na mafua ai le salalau atu o le tufatufaina atu o le avefeau ma le televave tuputupu ae o lana au maimoa. I totonu o sili atu ma le piliona tagata faʻaaogaina le faiga o loʻo i ai tagata ma manaʻoga eseese, o lea o le cross-platform talosaga faʻaaoga e avanoa ai i avanoa o le lafoina o faʻamatalaga e ala i le tautua o se aoga le masalosalo. Lalo matou mafaufau WhatsApp mo Windows - o se ituaiga faʻaopopo i WhatsApp tagata faʻatau mo Android ma / poʻo iOS, lea, faʻatasi ai ma le mea mulimuli, e mitamita i le nofoaga i le lisi o mea faigaluega na faʻaaogaina mo fesoʻotaʻiga e le tele o tagata Initaneti.

Vatsap mo Windows e le o se tutoatasi meafaigaluega mo fesuiaiga o faamatalaga e ala i luga o le Initaneti, ae, o se soa i le feaveaʻi lomiga o le avefeau. Ae i le taimi lava e tasi, o le talosaga o se mea e toetoe lava sili ona taua pe a fai e te manaʻomia e lafoina tele-tusi feau tusitusia ma le tele o faila o ituaiga eseese e ala i le faʻaaogaina o le WhatsApp gaioiga.

Sync Version Mobile

I le ogatotonu, WhatsApp mo Windows o se "faʻata" o se tagata faʻapipiʻi talosaga faʻapipiʻi ma faʻagaioia luga o se tagata faaaoga telefoni poʻo le laulau, o loʻo faʻatautaia se feaveaʻi OS. Afai e leai se faʻamalosia ma faʻalauiloa feaveaʻi faʻamatalaga o Vatsap, o le desktop version o le avefeau o le a le galue! O lenei mea mafua ai le tele o faitioga ma e matua le talafeagai lelei, ae o nei mea e manaʻomia mo le mautinoa le saogalemu i taimi faʻaliliu feaveaʻi. Tagata faʻatau paga o loʻo faʻatinoina e ala i le siiina o le QR code mai le komipiuta komepiuta faʻaaoga le mea pueata o se masini feaveaʻi.

Ina ua uma ona faʻatuina se faʻatuatuaina fesoʻotaʻiga i le va o WhatsApp i luga o lau telefoni (tablet) ma le Windows version o le talosaga, o faʻamatalaga uma na faʻaopopoina i le faiga ma auina atu e ala i le taimi muamua o le a oʻo ina. E le tau tele se taimi e ala ai ile faiga, ma uma faʻamatalaga ua uma ona kopi mai le masini feaveaʻi - fesoʻotaʻiga, talaʻaga o tala, faʻamatalaga tulaga, ma isi.

Tusitusiga

O feau ma isi tagata auai ile tautua ole galuega autu lea a Vatsap mo Windows. O le taimi lava le pairing i le va o le komepiuta ma feaveaʻi lomiga o le avefeau ua faʻamautu, le tagata e mafai ona vave amata fetusiaiga.

Ole faʻamalama e le ovaʻa aveina ma mea e le tatau ai, ae e leai se leai o se mea faigaluega - o se laʻititi lava seti filifiliga o loʻo iai ma o loʻo latou faʻaogaina faʻalelei lelei, mai le manatu o tagata. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻaauau poʻo le amataga o se talanoaga fou e faia lea i le kilikiina o le fesoʻotaʻiga igoa i le itu tauagavale o le faamalama, ma lafo atu se feau, faʻaaoga le ki "Ulufale" i luga o le keyboard - e faigata ona mafaufau i se faʻafaigofie faʻalapotopotoga o le fetusiaiga gaioiga. Faatasi ai ma isi mea, i le autu faamalama o Vatsap mo PC, o le avanoa o le puʻeina ma le lafoina leo leo e avanoa.

Faʻafesoʻotaʻiga, talatalanoaga fou, vaega

Tagata e mafai ona ulufale i le lisi o fesoʻotaʻiga i WhatsApp mo Windows e le masani ai. Oe mafai ona vaʻaia le lisi ma saili le saʻo tagata i ai i le oomiina se ki "Talatalanoaga fou".

Ma faʻapea foʻi le pito i luga o loʻo maua ai le avanoa i le faʻalapotopotoga o vaega mo fesoʻotaʻiga ma nisi tagata faʻaaogaina le tautua i le taimi e tasi.

Emikona

Masalo e leai se isi auala sili e faʻaopopoina ai lagona i se feau tusitusia nai lo le faʻaogaina o emoticons. Ole fofo i lenei mataupu ile WhatsApp mo Windows e le maua ai ni faigata. Ina ua uma ona kiliki i le ki faʻapipiʻi, maua ai e le tagata faʻatele se numera tele-maualuga maua faʻalelei mini-ata avanoa mo faʻaopopo i le feʻau. O le aoina o ataata faʻapena ona vaevaeina i ni vaega, lea e faʻafaigofie tele le sailiga o foliga o loʻo manaʻomia i le taimi nei.

Vavaeese, e tatau ona maitauina le mafai ona siitiaina le tagata lava ia ma le talatalanoa lagona i le lafoina malie malie gif-ata, o le filifiliga o lea e faia mai se lautele faletusi.

Lafo o faila

I le faʻaopopoina o feau tusitusia, e ala i le Vatsap e mafai ona e siiina faila o ituaiga eseese. Ua lava naʻo le faʻamau o le faʻamau ma le ata o se kiliva pepa ma filifili se ata, ata vitio, musika ata poʻo le pepa i luga o le PC disk. O faila o le a momoli atu i le tagata faʻamatala e toetoe a vave.

I le faʻaopopoga i luga o ituaiga faila o loʻo i ai i luga o tulaga, Vatsap mo PC faʻatagaina oe e momoli atu ata mai se webcam, faʻapea foʻi ma fesoʻotaʻiga mai le lisi faʻaopopo i le avefeau.

Faatulaga talanoaga

Ole fuainumera tele o tatala talanoaga i le lisi lisi o le fetusiaiga faamalama ono mafua ai faigata i le sailia o le manao talanoaga. Ina ia aloese mai lenei tulaga, WhatsApp tagata atiaʻe mo Windows faʻaavaina le meafaigaluega i filifiliga e faʻatagaina oe e faʻatulaga talanoaga.

O talatalanoaga taua e mafai Pine i le pito i luga o le lisi, ma na talanoaga e le o faʻatautaia, aveesea mai le lisi vaaia "I le faʻamaumauga". Ma o le mea moni, o le galuega o le soloia atoatoa fetusiaiga ma se faʻafesoʻotaʻi avanoa e avanoa.

Talaaga faʻapitoa ma faʻatulagaina tulaga

E pei ona i ai i lomiga feaveaʻi a le WhatsApp, o le desktop version e maua ai le mafai ona faʻavasegaina lau oe lava talaaga. E mafai ona e suia le avatar, o le igoa e vaʻaia i isi tagata auai i le tautua ma seti le tulaga.

A o mo le foliga mai o le talosaga Ofisa, iinei o avanoa o customization e gata - na o le suia o le talaaga o talanoaga e avanoa.

Saogalemu

O le saogalemu vaega o agatapuia faamatalaga na lafoina e ala i le Initaneti popole tele tele avefeau tagata e faaaogaina. E tatau ona maitauina pe a faʻaaogaina le tautua Vatsap, faʻaaogaina le soʻotaga end-to-end faʻamatalaga uma tagata faʻaaogaina, e aofia ai ma faila lafo, o le mea lea, tagata talatalanoa tagata auai mafai mafaufau i le auina atu faʻamatalaga puipuia tele mai le mata mai tagata ese.

Lelei

  • Faʻatasi ma le faigofie Rusia-gagana Ofisa;
  • Toeitiiti lava taimi synchronization o le talaʻaga o talatalanoaga ma vaega faʻatasi ma se masini feaveaʻi.

Le atoatoa

  • Volumetric tufatufaina;
  • E tamoe ma faʻagaioi le tusi talosaga, e manaʻomia se tautua e faʻatautaia i luga ole masini feaveaʻi a le tagata faʻaaogaina;
  • Le le mafai ona fai leo ma leo telefoni;
  • Leai se lagolago mo Windows i lalo ole faʻasologa 8.

O le WhatsApp mo Windows o se leva ua faʻatalitali ma e masani lava manuia faʻaopopo i le WhatsApp i luga o le tagata faʻaaogaina masini feaveaʻi. O le masani masani meafaigaluega ma polokalama faakomepiuta lea e faʻaaogaina ai le talosaga, o le mea moni, faʻalauteleina le faʻaaogaina o se tasi o sili ona lauiloa Initaneti feau.

Sii mai WhatsApp mo Windows mo le leai

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Whatsapp mo le Android Faʻafefea ona lesitala mo WhatsApp mai le Android smartphone, iPhone ma PC Tuʻu i luga le vitio YouTube i WhatsApp Faʻafefea ona fai le whatsapp i luga ole komepiuta

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
WhatsApp mo Windows o se faʻamatalaga o le avefeau o le igoa lava lea e tasi, ua faʻatulaga e faʻavasega ai tagata e mafai ona ulufale i agavaʻa o le tautua sili ona lauiloa mai komepiuta ma komipiuta.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)
Faigaluega: Windows 8, 8.1, 10
Category: Avefeau mo Windows
Atiaʻe: WhatsApp Inc.
Tau: leai se totogi
Tele: 133 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 0.2.8691

Pin
Send
Share
Send