I le foia o mea sese numera 24 pe'ā faʻapipiʻi le talosaga i luga ole Android

Pin
Send
Share
Send

Mai lea taimi i lea taimi, eseese faʻafitauli ma faʻalavelave e tutupu i le Android mobile OS, ma o nisi o latou e fesoʻotaʻi ma le faʻapipiʻiina ma / pe faʻafouina o talosaga, pe sili atu foi, ma le leai o se malosi e faia ai lea mea. I totonu o latou o se mea sese ma le numera 24, lea o le a tatou talanoaina i le aso.

Tatou faaleleia le sese 24 luga o le Android

E naʻo le lua mafuaʻaga o le faʻafitauli o loʻo faʻapipiʻiina le tatou tusitusiga - faʻalavelaveina le downloadina poʻo le le saʻo le aveeseina o le tusi talosaga. I tulaga muamua ma le lua, o faila le tumau ma faʻamaumauga e ono tumau i totonu o le faila faila o le feaveaʻi masini, lea e faʻalavelavea e le gata i le masani masani tuʻutuʻuga o polokalame fou, ae ua afaina foʻi le faʻagaioiga o le Google Play Faleoloa.

E leai se tele o filifiliga mo le faʻasaʻoina o sese code 24, ma le autu o latou faʻatinoga o le aveeseina lea o le mea ua taʻua o faila faila. O le mea lea o le a matou faia e sosoo.

Taua: A o le i amataina le fautuaga i lalo ifo, toe fai lau masini feaveaʻi - e mafana lava a maeʻa ona toe amatalia le faʻafitauli o le a le toe faalavelaveina oe.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona toe amata le Android

Metotia 1: Faʻamama Sisitema Talosaga Faʻamaumauga

Talu ai o mea sese 24 e tupu tuusaʻo i le Google Play Faleoloa, o le mea muamua lava e tatau ona faʻasaʻo, o le kilia o tulaga le tumau o lenei tusi talosaga. O sea faigofie gaoioiga e mafai ai ona e 'alo ese mai le tele o mea sese masani i le faleoloa mea, lea ua uma ona matou tusia e uiga i le tele o taimi i luga o la matou' upega tafaʻilagi.

Silasila foʻi: Fofo faʻafitauli ile galuega a le Google Play Maketi

  1. I soo se auala talafeagai, tatala "Tulaga" lau masini Android ma alu i le vaega "Talosaga ma faasilasilaga", ma mai i le lisi o faʻapipiʻi uma talosaga (e mafai ona avea ma se isi lisi mea, tab po o le faamau).
  2. I le lisi o polokalame e matala, saili le Google Play Faleoloa, kiliki i lona igoa, ona e alu lea i le vaega "Mea teu".
  3. Oomi le ki Tapē le Cachema mulimuli ia te ia - Tapē faʻamaumauga. Faʻamautu au gaioiga i se pop-up faamalama ma se fesili.

    Tusi: I telefonipoto o loʻo tamoʻe i le lata mai le ituaiga o le Android (9 Pie) i le taimi o lenei tusitusiga, nai lo le ki Tapē faʻamaumauga o le a "Ese le teuina o meaai". I le kiliki i luga, e te mafaia Aveese uma faʻamaumauga - faʻaaoga na o le faamau ole igoa e tasi.

  4. Alu i tua i le lisi o talosaga uma ma maua le Google Play Services i totonu. Mulimuli i laʻasaga ia ma i latou e pei o le Play Faleoloa, o lona uiga, faʻamama le cache ma faʻamaumauga.
  5. Toe fai lau masini feaveaʻi ma toe fai laasaga na mafua ai se mea sese i le code 24. Masalo, o le a faʻasaʻo. Afai e le tupu lenei mea, alu i le isi metotia.

Metotia 2: Faʻamama faila faila o faʻamaumauga

O lapisi faamatalaga lea na matou tusia e uiga i le folasaga, ina ua maeʻa faʻalavelaveina le faʻapipiʻi o le talosaga poʻo se taumafaiga le manuia uninstall, mafai ona tumau ai i se tasi o nei folau:

  • faʻamatalaga / faʻamatalaga- pe a fai o le faʻapipiʻi sa faʻapipiʻi i totonu o mafaufau i totonu o le telefonipoto poʻo le tablet;
  • sdcard / Android / faʻamaumauga / faʻamaumauga- pe a fai o mea na fai na i luga o se memory card.

E le mafai ona e alu i totonu o nei faʻasino e ala i le faʻamaumauga faila faʻatulagaina, ma o lea e tatau ai ona e faʻaaogaina se tasi o faʻapitoa talosaga, lea o le a talanoaina mulimuli ane.

Filifiliga 1: SD Fale
A talafeagai lelei fofo mo le faamamaina o le Android faila faiga, saili ma le faʻasaʻoina o mea sese, lea e galue i le otometi auala. Ma lana fesoasoani, e aunoa ma le tele o taumafaiga, e mafai ona e soloʻaina mea e le aoga, e aofia ai nofoaga o loʻo taʻua i luga.

Sii mai le SD Maid mai le Google Play Faleoloa

  1. Faatu le tusi talosaga i luga ole sootaga luga ma tamoe.
  2. I le faamalama autu, popo le ki "Saili",

    tuuina atu avanoa ma talosaga faʻatagaga i totonu o le pop-up faamalama, kiliki Faia.

  3. I le maeʻa o le suʻega, kiliki i le ki Tamoe neima faasolo ai "Amata" i le pop-up faamalama ma faatali seia faʻamamaina le faiga ma ua faʻasaoina mea sese.
  4. Toe fai lau telefoni ma taumafai e faʻapipiʻi / toe faʻafou talosaga na muamua feagai ma le mea sese o loʻo matou mafaufauina nei ma le numera 24.

Filifiliga 2: Faila Pule ma le Root Access
Toeititi lava tutusa ma SD Maid faia ile otometi auala, e mafai ona e faia e oe lava le faʻaaogaina le faila pule. Moni, o se tulaga masani fofo o le a le galue iinei, aua e le maua ai le tulaga talafeagai o le avanoa.

Vaʻai foi: E faʻapefea ona maua uma Superuser aia tatau ile Android

Tusi: O laʻasaga nei e naʻo pe a fai e i ai sau Root (Superuser rights) i luga o lau telefoni feaveaʻi. Afai e te le o maua, faʻaaoga le fautuaga mai le vaega muamua o le tusitusiga pe faitau le mea na saunia e le sootaga luga e maua ai le faʻatagaina talafeagai.

Android Faila Pule

  1. Afai o loʻo le faʻapipiʻiina se faila faila a le isi vaega i luga o lau telefoni feaveaʻi, siaki le tala o loʻo tuʻuina mai i le fesoʻotaʻiga luga ma filifili le fofo talafeagai I la matou faʻataʻitaʻiga, o le sili ona lauiloa ES Explorer o le a faʻaaogaina.
  2. Faaoso le apalai ma alu i luga o se tasi o auala faʻaalia i le folasaga o lenei metotia, fuafua i luga o le mea o loʻo faʻapipiʻi ai talosaga - i le manatuaina i totonu poʻo se i fafo atu. Ma tu ma aga, o le faʻasino leafaʻamatalaga / faʻamatalaga.
  3. Saili i totonu o le faila o le talosaga (poʻo ni mea faʻapitoa) ma le faʻapipiʻiina o loʻo tupu ai le faʻafitauli i le taimi nei (a e le tatau ona faʻaalia i luga o le faiga), tatala ma tape uma faila o loʻo i totonu i totonu se tasi. Ina ia faia lea mea, filifili le muamua i se uumi umi, ona popo lea ma isi, ma kiliki i luga o le aitema "Ato" pe filifili le aitema e fetaui ma le toesea i le faila pule menu.

    Tusi: Ina ia saili mo le faila manaʻo, taulaʻi i lona igoa - ina ua maeʻa le tomua "sau." Le igoa muamua poʻo le fesuisuiai (faʻapuʻupuʻu) igoa o le talosaga o loʻo e sailia o le a faʻailoa atu.

  4. Alu i tua le laʻasaga e tasi ma tape le apalai faila, naʻo le filifilia i le popo ma faʻaaogaina le mea talafeagai i le lisi poʻo luga o le pa meafaigaluega.
  5. Toe fai lau masini feaveaʻi ma taumafai e toe tuʻu le polokalama o loʻo iai se faʻafitauli muamua.
  6. I le maeʻa ai o laʻasaga faʻamatalaina i metotia taʻitasi o loʻo i luga, sese 24 o le a le toe faalavelaveina oe.

Faaiuga

O le mea sese numera 24 na iloiloina i totonu o la matou tusitusiga i le taimi nei, e mamao ese mai le masani masani faafitauli ile Android OS ma Google Play Faleoloa. Le tele o taimi, e tulaʻi mai i luga o masini tuai, o le mea e lelei ai, o lona faʻamamaina e le mafua ai ni faigata faapitoa.

Pin
Send
Share
Send