3 auala e faʻamuta ai le le mautonu i le Windows 7

Pin
Send
Share
Send

Hibernation o se tasi o le malosi-faaola modes i komepiuta ma le Windows faagaoioia laina laina faiga. Ae o nisi taimi e manaʻomia e le faʻaleaogaina, talu ai o le faʻaogaina o lenei faiga e le faʻatagaina i taimi uma. Tatou saili pe faʻafefea ona faia lea mea mo le Windows 7.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻamalolo le moe i le Windows 7

Auala e tapunia ai le le mautonu

Faiga Hibernation saunia mo se atoatoa mana eletise, ae i le taimi lava e tasi faʻasaoina le tulaga o le faiga i le taimi tapunia i se isi faila. O lea la, pe a toe amataina le faiga, o pepa uma ma polokalama tatala i le nofoaga lava e tasi lea na ulufale ai le lagona le mautonu. Lenei e talafeagai mo komepiuta komipiuta, ma mo le tumau PCs, o le suiga i faʻalavelave e seasea manaʻomia. Ae tusa lava pe leʻo faʻaaogaina lea aoga le mea lea, i le faʻaletonu, o le hiberfil.sys mea o loʻo fai pea i le faʻatonu lisi o le drive C, lea e nafa ma le toe faʻaleleia o le tino pe a uma le alu i fafo i le hibernation. E manaʻomia le tele o le avanoa i luga o le hard drive (sili ona masani ai, tele GB), lea e tutusa i le voluma i le RAM malosi. I ia tulaga, o le mataupu o disabling lenei auala ma aveese hiberfil.sys avea talafeagai.

Ae paga lea, o se taumafaiga e na ona tape le hiberfil.sys faila o le a le aumaia le faʻamoemoega e maua ai. O le polokalama o le a poloka gaioiga mo le lafoina i le ato. Ae e tusa foʻi ona iʻu e tape lenei faila, e tutusa uma, e mafai ona toe faʻatuina vave. Ae ui i lea, o loʻo iai ni auala faʻatuatuaina e aveese hiberfil.sys ma faʻamuta le faʻalavelave.

Metotia 1: tape le otometi suiga i le hibernation setete

Le suiga i le hibernation setete mafai ona fuafuaina i le tulaga i le tulaga o inactivity o le faiga mo se vaitaimi. Lenei tulaga, a maeʻa le taimi faʻapitoa, afai e leai ni gaioiga e faia i le komepiuta, o le a otometi lava ona ulufale i le setete igoa. Sei o tatou vaʻai pe faʻafefea ona faʻamalolo lenei faiga.

  1. Kiliki Amata. Kiliki i luga "Pulea vaega".
  2. Alu ile vaega "Meafaigaluega ma le leo".
  3. Filifili "Faatulagaina o hibernation".

E mafai ona tatou ulufale atu i le faʻamalama tatou te manaʻomia i se isi auala. Mo le faia o lenei mea, faʻaaoga le meafaigaluega Tamoe.

  1. Valaʻau le mea faigaluega faʻapitoa i le oomiina Manumalo + r. Ave ile:

    powercfg.cpl

    Kiliki "Ua lelei".

  2. O se suiga o le a faia i le faamalama mo le filifilia o se eletise eletise eletise. O se mana galue o loʻo faʻailogaina i le leitio faʻamau. Kiliki i lona itu taumatau "Faʻatuina o se paoa fuafuaga".
  3. I le faʻamalama e matala, le faʻatulagaina mo le taimi nei pauna fuafuaga kiliki "Suia tulaga maualuga eletise".
  4. Ua faʻagaioia le mea faigaluega mo mea faʻaopoopo o le eletise eletise o loʻo fuafuaina nei. Kiliki le aitema "Miti".
  5. I le lisi o mea e tolu, filifili "Faasausili pe a uma".
  6. Ua tatalaina le aoga i le mea e faʻailo ai poʻo le a le umi e amata ai le le lava o le komipiuta, ona ulufale ai lea i le tulaga o le le mautonu. Kiliki i lenei tau.
  7. E tatalaina vaega "Tulaga (minu.)". Faʻamuta ia otometi faʻapipiʻi, seti le fanua lenei i "0" pe kiliki i le pito i lalo tafatolu tafailagi seia faʻaalia le malae le tau Leai lava. Ona fetaomi lea "Ua lelei".

O lea, o le mafai e otometi ulufale i le tulaga hibernation pe a uma se taimi o le taimi o inactivity o le PC o le a le atoatoa. Ae ui i lea, e mafai lava ona ulufale oe i lenei tulaga i totonu o le lisi Amata. I se faʻaopopoga, o lenei metotia e le mafai ona fofo le faʻafitauli ma le hiberfil.sys mea, o loʻo faʻaauau pea ona i ai i le root direktori o le disk Iaveina se tele taua o avanoa avanoa. Faʻafefea ona tape lenei faila, a o fai i luga avanoa, o le a matou talanoa e uiga i metotia nei.

Metotia 2: laina laina o le faʻatonuga

E mafai ona faʻaleaogaina hibernation ala i le ulufale i se faʻapitoa poloaiga i luga o le laina faʻatonu. O lenei mea faigaluega e tatau ona tamoe e fai ma sui o le pule.

  1. Kiliki Amata. Le isi, mulimuli i le tusiga "Polokalama uma".
  2. Vaavaai mo le faila i le lisi "Tulaga" ma soso i ai.
  3. Ua tatalaina se lisi o tulaga masani. Kiliki le igoa Poloaiga laina kiliki taumatau. I le faʻalauteleina lisi, kiliki "Tamoe e fai ma pule".
  4. Ua faalauiloa le faʻamalama o le laina komipiuta.
  5. E tatau ona tatou ulufale i se tasi o faʻaaliga e lua iina:

    Powercfg / faʻafefe ese

    Faʻapea

    powercfg -h ese

    Ina ia aua le tulia faʻatasi le faʻaupuga, kopi se tasi o loʻo i luga mai le nofoaga. Ona kiliki i le faʻatonu laina logo i lona faʻamalama i le pito i luga tauagavale. I le mataua i lalo menu, alu i "Suiga", ma i le lisi faʻaopoopo, filifili Faapipii.

  6. A maeʻa ona faʻaofi le faʻamatalaga, kiliki Ulufale.

A maeʻa le faʻatinoga faʻapitoa, o le a le faʻapipiʻi le hibernation, ma le mea o le hiberfil.sys o le a tafiesea, lea o le a faʻasaʻolotoina le avanoa i luga o le komipiuta hard drive. Ina ia faia lea mea, e te le tau toe restart le PC.

Lesona: Faʻafefea ona faʻagaioia le laina faʻatonu i le Windows 7

Metotia 3: o le resitala

O se isi metotia e faʻamuta ai le faʻalavelave e aofia ai le faʻatonutonuina ole lesitala. Ae le i amataina faagaoioiga i luga, matou te fautua malosi lava ia e faia se toe faaleleia tulaga po o se faaleoleo.

  1. Ua tatou seʻe atu i le lesitala faʻatonu faʻamalama e ala i le ulufaleina o se poloaiga i le faamalama Tamoe. Valaau i ai Manumalo + r. Ulufale:

    regedit.exe

    Kiliki "Ua lelei".

  2. Amata le lesitala faatonu faamalama. Faʻaogaina le laʻau-pei o se mea faigaluega faʻasolosolo o loʻo i le itu o le faʻamalama, folau faʻasolo i vaega nei: "HKEY_LOCAL_MACHINE", "Ofisa", "FaʻaaligaControlSet", "Puleaina".
  3. Le isi, agai i le vaega "Malosiaga".
  4. A maeʻa lena, o le tele o faʻatapulaʻa o le a faʻaalia i le itu taumatau o le faʻamalama o le lesitala faatonu. Faalua-kiliki le agavale agavale tauagavale (LMB) i le igoa faʻatonutonu "HiberFileSizePercent". O lenei faʻatonutonu e fuafua ai le tele o le hiberfil.sys mea laititi o se pasene o le tele o le komipiuta RAM.
  5. Ua tatalaina le meafaigaluega HiberFileSizePercent parameter suiga. I le fanua "Taua" ulufale mai "0". Kiliki "Ua lelei".
  6. Faalua popo LMB e igoa igoa "Hibernate Faʻafouina".
  7. I le faʻamalama mo le suia o lenei faʻatonuga i totonu o le fanua "Taua" ulufale mai foi "0" ma kiliki "Ua lelei".
  8. A maeʻa lea mea, e tatau ona e toe amataina le komepiuta, aua aʻo leʻi tupu le suiga.

    O le mea lea, i le faʻaaogaina o ni gaioiga i le lesitala, matou te faʻatulaga ai le lapisi faila hiberfil.sys i le leai ma faʻaleaogaina le malosi e amata ai le hibernation.

E pei ona e vaʻai, i le Windows 7 e mafai ona e tape le otometi fesuiaʻiga i le faʻalavelave tulaga pe a tupu se PC downtime pe faʻamuta atoa le faʻatulagaina lea auala i le tapeina le faila hiberfil.sys. O le galuega mulimuli e mafai ona faʻataunuʻuina e faʻaaogaina ai ni metotia eseese se lua. Afai e te filifili e lafoai atoa le le mautonu, e sili atu le lelei e galue e ala i le laina poloaiga nai lo le lesitala faakomepiuta. E faigofie ma sili atu le saogalemu. Ma e te le toe faʻaleaogaina lau taimi taua toe fai i lalo lau komipiuta.

Pin
Send
Share
Send